Shen 9 623 Opublikowano 5 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2022 W dniu 3.05.2022 o 21:13, drozdu7 napisał: Ja z dwa lata temu miałem zajawke na komiksy, nagle coś mi jebło do głowy i sprzedałem. Tak kurwa dziś żałuję Gotham Central i Łasucha. Nie sprzedawajcie komiksów. https://azylkomiksu.pl/p/515/381720/gotham-central-omnibus-hc-new-edition-oferta-ekspozycyjna--oferta-ekspozycyjna.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 5 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2022 Chyba, że woli po polsku, to komplet czterech tomów dostanie poniżej 200 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 5 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2022 Jak Kaznodzieja to koniecznie The Boys od Ennisa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 511 Opublikowano 5 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2022 Kaznodzieja TOP, ale z The Boys bym uważał, po 3 tomie odpuściłem, coś jednak mi tam nie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 730 Opublikowano 11 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2022 Powrót do czytania komiksów, oby na dłużej 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
AK-47 214 Opublikowano 18 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2022 Mały updejt. Wciągnąłem się trochę mocniej w komiksy. Z superbohaterów to trawie tylko kilka postaci i to przeważnie od DC, więc większość komiksów z supkami będzie od DC. Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 730 Opublikowano 18 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2022 Ja kończę ten Tokyo Ghost i mam trochę problemów z tym komiksem no jakoś nie siadło mi to zbytnio Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 19 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2022 Nabrałem ochoty na jakąś mangę, z nieokreślonego powodu. No to myślę: "a kupię sobie jeden, może dwa tomiki..." Tydzień później: Generalnie nie jestem miłośnikiem komiksów, czy mang. Za dziecka miałem ich więcej, ale poza Tytusem Romkiem i Atomkiem gdzieś w pawlaczu i chyba Kajko i Kokoszem nic mi nie zostało z tamtego okresu. Swego czasu zbieralem Dragonballa, wszystkie 42 tomy, ale jakoś na studiach wszystkie sprzedałem, i to komuś z tego forum. Zostały mi tylko stare Gundamy... O przepraszam, KOMBINEZONY BOJOWE wydawnictwa Egmont, z beznadziejnym tłumaczeniem, wydane na papierze toaletowym... Kilka lat temu zachwycony filmem Silent Voice kupiłem również mangę na podstawie której powstał (Kształt Twojego Głosu), która okazała się jeszcze lepsza i stale będą ją polecał. Fajna, poruszająca, dość życiowa historyjka, charyzmatyczni bohaterowie, ładna kreska. Nie mam tego wiele, więc właściwie wszystko się zmieści na zdjęciu. Zobaczymy, jak mi się będzie czytało. Może coś się rozrośnie z czasem. Miałem jeszcze kilka mang na oku podczas robienia "researchu", ale niestety nie były dostępne do kupienia, np. Ayako. Fajnie, że się na reedycję Solanin załapałem po sugestii Shena. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 19 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2022 Solanin widze wpadlo z polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 20 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2022 Polecicie jakieś dobre komiksy Star Wars ? Interesują mnie tylko te kanoniczne i wydane w języku polskim. Najlepiej związane z Obi Wanem, bo chcę jak najbardziej nakręcić się na serial. Póki co kupiłem komiksowe adaptacje Mrocznego Widma i Wojen Klonów (Zemstę Sithów mam na blu-ray). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 20 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2022 Jedyne co przeczytałem i moge polecić to niekanonicznie - https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars:_Purge (komiks o tym jak klikoro Jedi zaraz po rozkazie 66 próbuje zastawić pułapkę na Vadera) i https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars:_Clone_Wars_(trade_paperbacks) - tutaj bardziej z nawiązaniami do filmów niż do serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 23 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2022 Zdecydowałem, że jednak ogarnę Venom (chociaż chyba jest w wydaniu zbiorczym Knightfall z tego co słyszałem) ten zapach i jakość niczym papier toaletowy przywraca wspomnienia za gówniaka i starej biblioteki szkolnej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 172 Opublikowano 23 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2022 3 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Zdecydowałem, że jednak ogarnę Venom (chociaż chyba jest w wydaniu zbiorczym Knightfall z tego co słyszałem) ten zapach i jakość niczym papier toaletowy przywraca wspomnienia za gówniaka i starej biblioteki szkolnej. Jest w wydaniu zbiorczym. Też zdecydowałem się zbierać chronologicznie Batmana. Mam już Rok Pierwszy, Świt krwawego Księżyca, człowiek który się śmieje, a jadą już do paczkomatu Nawiedzony Rycerz i Długie Hallowen. Niestety kolejny, czyli Mroczne Zwyciestwo jest w tej chwili nieosiągalny. Jest jeden na olx, ale 300zl za komiks to żart. Z resztą za poprzednie też się wykosztowalem, bo te komiksy znikają z allegro w tempie ekspresowym. No i mam jeszcze Robin rok pierwszy i Catwomen rok pierwszy. W tym miesiącu zadziałałem, ale bałem się że nie będzie już żadnych egzemplarzy z tej serii. Przeczytałem z nich dopiero dwa i jestem zadowolony z poziomu, nigdy nie czytałem Superhero, ale Batman mi siada, zawsze lubiłem ta postać, czy to w filmach czy grach. A Rok Pierwszy jest naprawdę świetny, polecam każdemu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 23 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2022 Halloween i Zwycięstwo to sztos kryminały. Ja też czuję, że przepłaciłem ale będę trzymał Ogólnie z TM Semic daje sobie spokój za dużo tego i byłem właśnie po lekturze Faces z 4/98 i tbh to była marna historia. Raz, że nic nie wprowadza do postaci to była zwyczajnie głupawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
AK-47 214 Opublikowano 27 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2022 Kolejna porcja obrazków Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 172 Opublikowano 28 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2022 Tak się prezentuje moja, skromna kolekcja z Batmanem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
AK-47 214 Opublikowano 7 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2022 Idąc za ciosem kolejne serie rozpoczynam Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 744 Opublikowano 17 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2022 Od ostatniego wpisu były tylko 2 paczki z kolekcji DC. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 21 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2022 A co polecaice z Moon Knighta obczaić? Widzę że w Polsce tylko jakieś dwa tytuły wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 730 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Ostatnie zakupy, trochę się znów wkręciłem. Tylko że teraz już wiem że zdecydowanie nie wszystkie komiksy są dla mnie 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Dwa dobre Batmany, będzie Pan zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 744 Opublikowano 18 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2022 Jak co miesiąc paczka z kolekcji DC, oraz paczka z egmontu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
AK-47 214 Opublikowano 27 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2022 Ponad miesiąc mnie tu nie było wie czas zrobić mały "updejt" Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 834 Opublikowano 27 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2022 Wczorajsza dostawa z nowościami, w Knightfallu już jest akcja na całego, epic spiderka obowiązkowo + kilka aktualnych wydań. 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
AK-47 214 Opublikowano 27 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2022 20 minut temu, Jeez_PS napisał: Wczorajsza dostawa z nowościami, w Knightfallu już jest akcja na całego, epic spiderka obowiązkowo + kilka aktualnych wydań. O venom, ja się już na niego czaje od dłuższego czasu. Czekałem na dodruk i będę kupował niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi