ornit 2 938 Opublikowano 17 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2015 Dzisiaj przyszło 2 Batmany i... LALKA TERMINATOR!!! Już oficjalnie jestem niedo(pipi)em! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2015 (edytowane) samo dobro, propsy za Locke & Key. mocno licze na to, ze planowana trylogia filmowa wypali. ale lepiej zacznij czytac bo zanim wydadza wszystko zdarzysz sie zestarzec I umknie ci gdzies magaia tak jak rodzicom glownych bohaterow . Edytowane 17 marca 2015 przez tk___tk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 17 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2015 (edytowane) Noo... Locke&Key to jak dla mnie odkrycie ostatnich miesięcy, ja bym nie wytrzymał nie czytając. Kawał dobrej historii i komiksu. Przymierzali się już do serialu: ale dupy nie urwało i zaniechali. Co do filmu to jestem mocno ostrożny. Edytowane 17 marca 2015 przez Rudiok Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 22 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2015 Napiszę tutaj bo do PT i tak nikt nie zajrzy. Jakby ktos chciał to mam do sprzedania SM: Origin of the Hobgoblin 70 zł z wysyłką. Stan idealny + Justice League HC #3, 4, 5, Trinity War, Forever Evil - wszystko po angielsku. 40 zł sztuka + 15 zł wysyłka. Zawiodłem się na tej serii Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2015 Druga część mojej kolekcji. Ten grubas to "Życie" Tatsumiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 2 938 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2015 Też się pochwalę. Choć u mnie mały burdel +jeszcze kilka walących się po szafach. Częsć zacząłem sprzedawać. Po prostu nie są godne 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 DC Delux ma nieco większy format niż standardowo wydawane komiksy, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 To jest ten sam format co amerykańskie wydania. Czy one są szyte czy tylko klejone? Mam oryginał Superman Unchained i straszna grzybnia w tym względzie bo nie da się rozczytać niektórych dymków bez ryzyka rozerwania komiksu Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 Szyte. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 6 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2015 Też do mnie dotarł Kryzys 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 6 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2015 Do mnie kryzys, batman i blueberry 1 ale te dwa ostatnie musiałem odesłać bo miały poobijane wszystkie rogi jakby kurier co stopień upuszczał paczkę na szczęście gildia nie robiła problemów. Zobowiązali sie wymienić uszkodzone komiksy. Btw nie robiłbym afery o same rogi ale i rogi stron były pogiete a tego moje OCD nie puści płazem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 Dziś dotarła Ekspedycja z autografem Polcha, fajny bajer Wydanie prezentuje się świetnie i ma wielkość encyklopedii (dla porównania na foto Venom z WKKM) trochę okładka średnia, ale nostalgia wygrywa i zakup w 100% trafiony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 Ten Venom dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 nic specjalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 Bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 Bardzo nic specjalnego? No to dopuszczał, WKKM zbieralem do 60 numeru, teraz tylko kupuje wybrane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 Odpisali w tej samej minucie więc niekoniecznie "bardzo" odnosi się do "nic specjalnego" Może jedna opinia jest przeciw, a druga za. Tak mnie się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 8 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2015 (edytowane) Bardzo dobry, przeczytałem wszystkie numery. Inne podejscie do Venoma, Flash tez na pierwszy planie, wczesniej był tylko tłem w Spider manie Edytowane 8 maja 2015 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2015 w tym venomie najciekawsze były wątki z Jack'o'lantern i crime-masterem i kilkuczęściowy crossover z ghost riderem, daimonem hellstormem i red hulkiem, a to raczej nie ten tom, ale ogólnie dobra seria. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 8 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2015 Z takich pajeczych klimatow jeszcze nowy Scarlet spider jest calkiem dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 9 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2015 Trochę szczęscia przybyło wczoraj w moim życiu. W większosci są to rzeczy, które zamówiłem jakies pół roku temu. Czekam jeszcze na Hawkeye OHC #2, chciałbym kupić Before Incal i może jakies klasyki Epic Collection ze Spider-Manem i Avengers. Za drogie hobby dla mnie. Ograniczę się głównie do polskich wydań. -Marvel niestety trzyma strasznie zły poziom jesli chodzi o klejone wydania twardookładkowe bez dust covers (tutaj Rage of Ultron). Papier jest bardzo pofalowany. Mają problem w drukarni z prasą i od ponad roku (kiedy ukazało się pofalowane Infinity) nic z tym nie robią. Wygląda to fatalnie bo całe strony są lekko pomarszczone. -Trzeci tom Superior Spider-Man OHC. Pierwszy był super, drugi o wiele słabszy. Nie chciało mi się sciągać skanów więc wszystko jeszcze przede mną. -Wydania Humanoids (tu Final Incal) mają zawsze przytwierdzone kolorowe zakładki/tasiemki. Zawsze od razu je obcinam bo w przypadku dużej wilgotnosci powietrza boję się, że mogłyby puscić farbę lub/i lekko zdeformować kartki. -Dopiero się zorientowałem, że Final Incal pojawi się za kilkanascie dni po Polsku. Kiedy zamawiałem ten komiks nie było żadnych zapowiedzi i mały bonus Mam nadzieję, że popłyną z całą serią i wydadzą wszystko łącznie z Steel Ball Run. Wydanie jest bardzo ładne, niedługo wyjdzie Tom drugi z Zeppelim na okładce. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2015 mam mieszane uczucia co do zakończenia rage of ultron i średnio kminie jak wpisuje się w continuity, ale ogólnie konkretna nowelka. fajnie, że remander miał szanse pozamykać wątki descendantów jeszcze z runu w secret avengers. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 9 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2015 Superiora tez chce zebrać, ale teraz mam inne wydatki. Ten Jojo ile? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 9 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2015 (edytowane) Ja swojego kupiłem za ok 68 zł w preorderze...Czyli dałem 18 zł ($14) więcej niż życzą sobie amerykańskie sklepy wysyłkowe. A tam przecież nic nie kupię bo free shipping na terenie USA a jakbym wziął więcej towaru to polecieliby mi z combosem vat+cło i na to samo by wyszło. Tak sobie tłumaczę @tk_tk ja bardzo lubię Remendera zwłaszcza Uncanny X-Force i Uncanny Avengers ale to jest...nacechowane dziwnymi emocjami. Przez chwilę myslałem, że czytam o dorastaniu, traumie i trudach wychowawczych a nie amerykańskie superhero. Edytowane 9 maja 2015 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 17 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2015 (edytowane) Komplet w stanie idealnym 120zł od komiksowego freaka co się pozbywał bo na Marvela potrzebuje. Edytowane 17 maja 2015 przez koval 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi