Skocz do zawartości

Wasze komiksy

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, Hubert249 napisał(a):

@Rozi i reszta. Które Batmany są must have i GOTY? Dawno nie kupiłem żadnego komiksu, może bym napisał list do Świętego więtego Mikołaja?

Tak jak Jeez pisze. A jak jeden komiks, no to Year One.

• Plusik 1
Opublikowano

Lubię styl Jonesa i jego długie uszy Gacka ale jakoś mam zawsze bekę z tej akurat okładki. A wszystko przez tą przepakowaną nogę.

Okładka że śmierci eSa też meh. Za to klasykę w formie krwawego loga na czarnym tle powiesiłbym w zaszczytnym miejscu :drakeyeah:

Opublikowano

Tu nie ma co pisać, zbiór wymarzonych team upów i starć dwóch największych wydawców. W latach '90 czytałem na stronach klubowych o tych cross owerach - głównie to one-shoty, w końcu będzie mi dane to przeczytać. W dzisiejszych czasach jak disney posiada ip marvel to nie ma co liczyć na takie kolaboracje już. To cud że DC w ogóle to wydało. 

image.png.ae08ad8b84cd8d35bf9a25bff23ca3c0.png

• Plusik 2
Opublikowano

W końcu mamy epic collectin w DC! Nowa linia wydawnicza DC finest, do ideału brakuje mi tylko twardej oprawy, takie rzeczy to tylko w polskich wydaniach - oby.

Mój pierwszy absolute - padło na Multiversity Morrisona - jakie to wielkie, plus slipcase. Broń X od egmontu jest trochę większe jednak. Do tego kolejny uznany run z new 52, tym razem Wonder Woman i drobnica zeszytowa.

1731998808075.thumb.jpg.f2d21e544d32ab58001f2b80ef2a8046.jpg1731998808064.thumb.jpg.c10fd79a8ac2a1df33ae3f41d86be972.jpg

• Plusik 3