Rozi 603 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października 6 godzin temu, Hubert249 napisał(a): @Rozi i reszta. Które Batmany są must have i GOTY? Dawno nie kupiłem żadnego komiksu, może bym napisał list do Świętego więtego Mikołaja? Tak jak Jeez pisze. A jak jeden komiks, no to Year One. 1 Cytuj
Jeez_PS 841 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października 47 minut temu, Rozi napisał(a): Tak jak Jeez pisze. A jak jeden komiks, no to Year One. Potwierdzam. 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Dzięki chłopaki, ale aż takim noobem nie jestem xD Swoją drogą coś się stało z okładka Cytuj
Rozi 603 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października No to co nas kłamiesz https://www.swiatksiazki.pl/elseworlds-batman-vol-2-7363467-ksiazka.html To bierz. 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada 15 godzin temu, Rozi napisał(a): No to co nas kłamiesz https://www.swiatksiazki.pl/elseworlds-batman-vol-2-7363467-ksiazka.html To bierz. O kurde. Dla samej okładki zamawiam. Pamiętam tę grafikę z komiksów TM-Semic. Nie wiem czy to ta sama, ale jest fantastyczna. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada Lubię styl Jonesa i jego długie uszy Gacka ale jakoś mam zawsze bekę z tej akurat okładki. A wszystko przez tą przepakowaną nogę. Okładka że śmierci eSa też meh. Za to klasykę w formie krwawego loga na czarnym tle powiesiłbym w zaszczytnym miejscu Cytuj
PiotrekP 1 781 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Większa paczka z egmontu dopiero w grudniu pewnie, więc tylko 2 ostatnie przesyłki z Thorgalami od Hachette. 3 Cytuj
Jeez_PS 841 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Tu nie ma co pisać, zbiór wymarzonych team upów i starć dwóch największych wydawców. W latach '90 czytałem na stronach klubowych o tych cross owerach - głównie to one-shoty, w końcu będzie mi dane to przeczytać. W dzisiejszych czasach jak disney posiada ip marvel to nie ma co liczyć na takie kolaboracje już. To cud że DC w ogóle to wydało. 2 Cytuj
Badus 272 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada To same Amalgamy czy jeszcze jakieś historie? Cytuj
Jeez_PS 841 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Godzinę temu, Badus napisał(a): To same Amalgamy czy jeszcze jakieś historie? Omnibus Amalgam wyjdzie w styczniu, to są inne historie. Cytuj
PiotrekP 1 781 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada Miało być w grudniowej paczce, ale jest teraz. 6 Cytuj
Jeez_PS 841 Opublikowano wtorek o 08:36 Opublikowano wtorek o 08:36 W końcu mamy epic collectin w DC! Nowa linia wydawnicza DC finest, do ideału brakuje mi tylko twardej oprawy, takie rzeczy to tylko w polskich wydaniach - oby. Mój pierwszy absolute - padło na Multiversity Morrisona - jakie to wielkie, plus slipcase. Broń X od egmontu jest trochę większe jednak. Do tego kolejny uznany run z new 52, tym razem Wonder Woman i drobnica zeszytowa. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi