columbo 1 108 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 Nie są to co prawda nowe zakupy, ale stuff wygrzebany z pudla leżącego od kilkunastu lat w komórce, o którym przypomniało mi się podczas robienia porządków. Pierwsze polskie wydania Asterixa i Smerfów przetrzymały mi się całkiem nieźle jak na fakt, że zostały kupione w 1990 roku (choć w niektórych już klej całkowicie powysychał i strach kartki przewracać). W sumie miałem wrzucić te fotę do młodości czaru w HP, ale ostatecznie dałem ją tutaj. Gdzieś jeszcze mam polskie Alieny i AVP, ale za cholerę nie pamiętam gdzie je schowałem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 Smerfy są super. Mam wszystkie oprócz "Z życia Smerfów". Sam niedawno wyciągnąłem swoje z piwnicy. Aż sam się zdziwiłem, że zachowały się tam w naprawdę bardzo dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 (edytowane) Kolekcja powoli bo powoli ale się buduje. Wczoraj zamówione dziś już jest. I to pocztą. Tyle czytania. Poezja. Edytowane 11 sierpnia 2015 przez Farmer. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 ani w domu ani w pracy nie wyswietlaja mi sie te fotki ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 To żałuj. Zrobiłem sobie prezent z Czerwonego Syna i Długiego Halloween. Cytuj Odnośnik do komentarza
amsterdream 51 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 ani w domu ani w pracy nie wyswietlaja mi sie te fotki ;/ U mnie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2015 A tak nienawidzę Marvela ehhehe... Te nazwiska...W drugim tomie IF takie dobre, że nawet nie wymienili Tego S-M miałem za gnoja i chciałem uzupełnić braki. Ostatni tom pierwszej częsci. Mam nadzieję, że wydadzą tak wszystko. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2015 jak ci siadł ten Thor Aarona? propsy za iron fista. polecam każdemu zapoznać się z mini-serią ekipy odpowiedzialnej niedawno za zaje.bistego hawkeye'a. w sam raz przed szykowanym serialem. ta nowa seria też jest w porządeczku. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2015 Nigdy nie byłem jakims wielkim fanem Thora ale ta seria bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Przede wszystkim podoba mi się sposób przedstawienia historii na trzech różnych płaszczyznach czasowych, przeplatanie się zdarzeń z przeszłosci, teraźniejszosci i przyszłosci. Jak na Marvel to naprawdę oryginalny pomysł. Rysunki też są bardzo dobre. Czyta się i ogląda tak samo przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2015 mam to samo. wcześniej coipela trochę czytałem i jakieś starocie i ta seria pozwoliła polubić postać. no i ciągłość jest zachowana bo Aaron pisze też panią Thor. warto się zapoznać z bogiem piorunów zwłaszcza jak Egmont zdecyduje się wydać to po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2015 Mam nadzieję, że wydadzą u nas którąs z tych mających nadejsć serii: W sumie tylko (albo aż) tyle mnie interesuje z nowych zapowiedzi Marvela. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2015 na to trzeba będzie jeszcze poczekać. wybrałeś takie najbardziej oczywiste. o wiele ciekawsze pozycje szykują na jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2015 Akurat tylko te mnie interesują. W sumie to Avengersów (nazwiska!) i Moralesa brałbym w ciemno. Te dwa pozostałe...miałbym już wątpliwosci. Fajny skład w tym UXM. Jak historia będzie fajna to rysunki Landa jakos przeboleję Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2015 (edytowane) avengerów z fcbd chyba czytałeś to wiesz czego można się spodziewać. moralesa robi ten sam team co jeszcze w uniwersum Ultimate więc można sobie przed jesienią ogarnąć. nadal jednak to są flagowe tytuły a roster jest bardzo zróżnicowany. z solowych chociażby dr strange czy karnak wyglądają ciekawie. będę śledził w miarę jak będą wychodzić i polecać te lepsze w odpowiednim temacie . Edytowane 22 sierpnia 2015 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 Wyprzedaz Hanami i nowy tom kolekcji 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2015 Dzisiaj doszły <3 Ale przeczytam dopiero po weekendzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2015 Tak było w Tytusie w roku... nie pamiętam którym, ale gdzieś w pierwszej połowie lat 90tych. Teraz by to nie przeszło. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2015 Dzisiaj doszły <3 Ale przeczytam dopiero po weekendzie. Ja tez dziś odebrałem ale dodatkowo dokupiłem Star Wars Legendy Cienie Imperium + Batman 4 tom. Wrzucę zdjęcie z wrześniowym updatem Kreska w Azyl Arkham to istna psychodela czuć, że to wariatkowo ogarnięte mrokiem . Małe zastrzeżenie, połowa komiksu to rozpisany scenariusz , nawet nie wiem czy będzie mi się chciało to czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2015 Moje wydanie wygląda zupełnie normalnie, nie zauważyłem żadnych wad. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 września 2015 Przeczytałem parę dni temu te Baśnie (Na Wygnaniu, tom 1). Ładna kreska, ale już te obrazy pomiędzy rozdziałami, to małe arcydzieła. Chociaż przyznam, że w gierce postacie są nieco bardziej "ładniejsze" i przypominające prawdziwe baśnie, jakie znamy. Swój egzemplarz kupiłem za jakieś dwie dyszki, a okazało się, że to wydanie z 2015 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 2 września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 września 2015 Jeżeli chodzi o kreskę w Baśniach, to dalsze części ilustrują gościnnie różne osoby, fabuła jednak jest mocna aż do samego końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 września 2015 A to niby komiks dla dorosłych (jak napisali na odwrocie), ale sceny łóżkowe umiejętnie ocenzurowane Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 17 września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 września 2015 Będzie czytanko na weekend. ^_^ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 17 września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 września 2015 Ja przez was zbankrutuje Amerykański Wampir kolejny komiks, który mnie zaintrygował i chcę mieć go w swojej kolekcji. Dobre recenzje, S.King oraz odskocznia od superhero. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 20 września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 września 2015 Ja przez was zbankrutuje Amerykański Wampir kolejny komiks, który mnie zaintrygował i chcę mieć go w swojej kolekcji. Dobre recenzje, S.King oraz odskocznia od superhero. SERDECZNIE POLECAM! Cały tom siadł za jednym zamachem, wciąga jak cholera. Świetnie poprowadzona fabuła dziejąca się w dwóch rożnych liniach czasowych, splecionych przez 'narratora'. Tutaj wampiry nie pier.dolą się w tańcu, jest ostro, trup się ściele gęsto. Sporo nie banalnych pomysłów i trochę starych klisz ale w nowym świetle. Posłowie Snydera zdradza trochę dalsze motywy i już wiem że na pewno będę kontynuował tą serię. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi