szymon@ 388 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Witam szanowne grono. Mam następujący problem , chciałbym zaktualizować 360 do ostatniej wersji z 2019 roku poprzez pendrive. Wchodzę na stronę microsoftu , pobieram plik aktualizacji i postępuję zgodnie z wytycznymi. Po włożeniu pena i uruchomieniu konsoli powinien pojawić się komunikat , że jest nowa aktualizacja do zainstalowania czy jakoś tak. Niestety tak nie jest. Konsola wykrywa pendrive , wykrywa , że ma tam zajęte ileś tam 138 czy jakoś tak mb , natomiast nie widzi plików systemowych. Próbowałem już na dwóch penach. Zależy mi by zagrać w wersję Black na 360 a jak wiadomo potrzebuje zgodności . Chyba, że ktoś ma zachomikowany plik zgodności z x lat wstecz to byłbym wdzięczny. Konsoli nie chcę podpinać do neta bo muszę zakładać konto a takiej potrzeby nie mam. Doradźcie co robić . Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Opublikowano 31 sierpnia 2020 12 minut temu, szymon@ napisał: Konsoli nie chcę podpinać do neta bo muszę zakładać konto a takiej potrzeby nie mam. 1 Cytuj
szymon@ 388 Opublikowano 1 września 2020 Autor Opublikowano 1 września 2020 23 godziny temu, 20inchDT napisał: Z przyzwyczajenia ta ikonka ? Piratem nie jestem. Nie wiesz nie wypowiadaj się . Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 września 2020 Opublikowano 1 września 2020 jak masz przerobioną konsolę to można podpinać pod neta, ale w tych programikach trza zablokować łączenie do xlive. okładki mi się jakoś pobierały... a pen może ma mieć 8, czy 16 GB i być w formacie FAT32? Cytuj
JeDaj 47 Opublikowano 1 września 2020 Opublikowano 1 września 2020 Z tego co pamietam to do aktualizacji nie potrzebujesz konta live. W ogóle żadnego konta nie potrzebujesz. Po podpięcia neta i włączeniu konsoli, sama Cię poinformuje że jest aktualizacji i że jeśli jej nie zrobisz to będziesz mógł być tylko offline. Instalujesz i gotowe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi