Bzduras 12 447 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 A ja nie grałem wcześniej w żadną część ze składanki, zacząłem Sunshine i bawię się przednio. Tak, żal 60 klatek i potencjalnych usprawnień do graficzki, ale zapowiadali to jako kolekcję, pokazali, że to będą porty i to dostarczyli. Cytuj
Sebas 1 570 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 No spoczko to Galaxy. Odyssey nadal najlepszy platformer w jakiego grałem. 1 Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 No, Odyssey jest kozak Obadaj Mario 64 - to taki prototyp Odyssey Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 (edytowane) Mario 64 to prototyp wszystkich platformówek 3D. Edytowane 20 września 2020 przez devilbot Cytuj
aph 155 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 Do diabła z tą koszerną kolekcją, jeszcze usiłują robić z tego item kolekcjonerski xDDDDDDDDDD Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 Kolekcjonerski XD Pewnie będzie re-relaese tego tak jak Super Mario All Stars na 25 rocznice. Było wydanie na Wii które też było limitowane i miało być dostępne tylko przed świętami bożego narodzenia 2010 roku. Później zrobili dodruki w ramach Nintendo Selects XD Cytuj
aph 155 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 To już jest zbyt śmieszne dla mnie, miłej gry na emu zajumanym z neta za $$$ Cytuj
Bzduras 12 447 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 Nie obrażaj użytkowników PlayStation Classic. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 (edytowane) @aph Ale jakbyś miał grę to byś wiedział ,że te śmiechy i hihy ustają jak się zaczyna w to grać. Wtedy jest pure fun i masz w dupie latające szare trójkąty. Edytowane 20 września 2020 przez devilbot 4 Cytuj
aph 155 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 12 minut temu, devilbot napisał: @aph Ale jakbyś miał grę to byś wiedział ,że te śmiechy i hihy ustają jak się zaczyna w to grać. Tak? Zaczynasz grać i nagle się robi 60 fps w sunshine? Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 Co ty taki łasy na te 60fps? Czyżby cała generację na ps4 się w 30 przegrało? Cytuj
aph 155 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 Nie zawsze, ale moim zdaniem powinni to zrobić. Ponoć na emu już się udało. To jest takie rozsądne minimum. No chyba, że by zrimejkowali, to co innego. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 20 września 2020 Opublikowano 20 września 2020 (edytowane) 4 godziny temu, Sebas napisał: No spoczko to Galaxy. Odyssey nadal najlepszy platformer w jakiego grałem. Przejdź całe, bo gra zaskakuje pomysłami do samego końca. 2 godziny temu, beardo0 napisał: No, Odyssey jest kozak Obadaj Mario 64 - to taki prototyp Odyssey W zasadzie SM64 jest najlepiej wyważone, pomiędzy szukaniem gwiazdek, a platformowaniem. W SMO zabrakło mi więcej klasycznego skakania, ale i tak gra jest wybitna i posiada cudne etapy 2D. No fajne jest te rzucanie czapeczką, szkoda że nie wszystkie pomysły i światy mi się podobały. Gra to taki misz masz wszystkiego co im wpadło do głowy i hołd złożony całej serii, a New York rozwala system. Jednak bardziej przemawia do mnie estetyka SMG1 i 2 oraz power upy: pszczoła, sprężynka, świder, a jest ich w obu częściach około 20 (z Yoshim). Oprócz tego ten dwupack zawiera multum innych pomysłów i najlepszych w serii bossów. W tym masę platformowania, nie tylko po kulistych levelach, ale i po klasycznych płaskich. W ogóle klimat przebywania w kosmosie mnie po prostu urzekł, z tymi wszystkimi zawieszonymi planetami. Godzinę temu, aph napisał: Nie zawsze, ale moim zdaniem powinni to zrobić. Ponoć na emu już się udało. To jest takie rozsądne minimum. No chyba, że by zrimejkowali, to co innego. Myśl dalej, dlaczego nie dali 60k/s, a ja wracam do gry, mam już 70 gwiazdek Edytowane 20 września 2020 przez zdrowywariat 1 1 Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 Gwiazdki wbijam jak dziki, a czas - przy tej składance, jest pożerany jak szalony, takie to dobre. Mam akurat świetny czas na granie, a Next geny na chwilę obecną mam w dupie wiec rozproszenia zbędnego brak, także raczę się tym miodkiem, aż miło. I grając tak sobie ochoczo, nie raz naszła mnie refleksja, że to właśnie takie platformery z prawdziwego zdarzenia to prawdziwa esencja konsolowego szarpania w gry, a nie tam jakieś interaktywne growe filmy. 4 Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 27 września 2020 Opublikowano 27 września 2020 Dobra, sunshine ukończony i 80% wszystkich gwiazdek, wspomnienia i skill pozostał. Teraz ruszam w galaktykę i jakie to miodne, najlepsze Mariany ever. Niech się tasują nad next genami ale prawda jest taka że Nintendo dowaliło konkretnie, jeszcze jak wydadzą trylogie Metroid Prime i Zelde TP plus SS to pozamiatane z czasem i powrót do klasyki konsolowej 1 2 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 27 września 2020 Opublikowano 27 września 2020 No ale do tych klasyków dostęp był i jest zawsze więc nie powinno dziwić, że gracze chcą nowych gier i nowych generacji zwłaszcza od Nintendo. Ja też uwielbiam klasykę ale jakby każdy tak rozumował jak user powyżej to zalewani byśmy byli remasterami i remakami.... a nie (pipi)a czekaj już jesteśmy...xd 1 Cytuj
Ken Adams 273 Opublikowano 28 września 2020 Opublikowano 28 września 2020 (edytowane) SM64 120/120 SMS 120/120 Galaxy 31 gwiazdek in. Jeśli ktoś napisze, że zazdrości, że gram w Galaxy po raz pierwszy, to mu wierzę, a pomyśleć, że z początku chcialem narzekać na sterowanie ruchowe / dotykanie ekranu w trybie kieszonkowym jak jakiś nerd, Edytowane 11 października 2020 przez Ali G Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 W Galaxy na pro controllerze nie da rydy? Już swoje na wii się namachałem. Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 Można grać na pro controllerze. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 56 minut temu, balon napisał: W Galaxy na pro controllerze nie da rydy? Już swoje na wii się namachałem. Przeszedłem całe na pro controllerze. Jeszcze nie kupiłeś ? 1 Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 (edytowane) 4 minuty temu, funditto napisał: Przeszedłem całe na pro controllerze. Jeszcze nie kupiłeś ? Kupiłem day1, ale dziś dopiero Papera skończyłem. Edytowane 12 października 2020 przez balon Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 18 października 2020 Opublikowano 18 października 2020 Wczoraj zacząłem grać w Sunshine. To jedyny Marian ze stacjonarek, którego nie mam na koncie, ponieważ nigdy nie mailem gamecuba. No i jest bardzo dobrze. Po 3 godzinach grania, 10 słońcach i odkryciu 4 światów. Szczerze to trochę obawiałem się, że ta armatka wodna to będzie główny motyw, a przez to będzie mało Mario w Mario. Jednak jak narazie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, a woda to tylko dodatek do prawdziwego 3D Mario. Trzeba kombinować, jest dużo skakania, fajne levele czyli to co tygryski lubią najbardziej. Jak poziom się utrzyma to będzie mocna 8. Cytuj
Ken Adams 273 Opublikowano 18 października 2020 Opublikowano 18 października 2020 (edytowane) Mario Sunshine ma najlepsze sterowanie i najbogatszy zasób ruchów w tej kolekcji, finezja z precyzją, hydraulik robi dokładnie to co zamierzam nacisjakąc przyciski i o to chodzi w grach platformowych. Graficznie nawet dziś ten tytuł to wizualny fajerwerk. Nic tylko biegać i skakać. Ja ukończyłem Galaxy i jest to też gra wybitna. Nie bardzo lubię grać w stare gry, jeśli nie miałem ich z okazji premiery a tu (pipi), 242/242 gwiazd za mną i utknąłem w tym kosmosie na dłużej niż planowałem. Plansz z purpurowymi monetami nie zapomnę, niektóre nawet trudne, ale trudne ja lubię. Gra zaprojektowana perfekcyjnie. Chyba już czas zamówić Odyssey. e: ciekawostka: Edytowane 18 października 2020 przez Ali G Cytuj
philipo 148 Opublikowano 27 października 2020 Opublikowano 27 października 2020 An upcoming update to Super Mario 3D All-Stars is going to fix a well-known camera issue!https://nintendoeverything.com/super-mario-3d-all-stars-update-announced-version-1-1-0/?fbclid=IwAR2nahfqo_P8S-mxShRO-TWfYab80Xpk-4Tl__ICTuJXur1700dEZYqLdKg Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi