MBeniek 3 260 Opublikowano 3 września 2020 Autor Opublikowano 3 września 2020 3 minuty temu, MLeKSk napisał: Wiadomo coś czy będzie to można kupić w Polsce, czy trzeba ściągać z zagranicy? 3 godziny temu, Dave Czezky napisał: chuopaky, zara wjezdza na pelnej! https://perfectblue.pl/produkt/gra-nintendo-switch-super-mario-3d-all-stars/ Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 Te sunshine wygląda nawet nieźle, współcześnie. Cytuj
Bzduras 12 447 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 4 godziny temu, MBeniek napisał: Jaja będą jak tych edycji cyfrowych nie będzie się nawet dało odpalić po 31. marca Proszę nie siać pudełkowej propagandy Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 Ale pudełka będą BEZCENNE. Dopóki Nintendo nie zrobi na następcę Switcha remastera tych trzech remasterów. Są do tego zdolni. Cytuj
Ukukuki 6 928 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 Mnie zastanawia tylko dlaczego nie ma Galaxy 2. Kolekcja była by pełna a tak lipa. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 Galaxy 2 pewnie wyjdzie osobno na wiosnę bo czemu by nie. Daliśmy się wyruchać dzisiaj to będziemy dymani dalej. 2 Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 Trzy gry w cenie jednej, gdzie o ile się nie myle, Sunshine bylo dostepne tylko na gacku, to nie jest zły deal. Pełna cena za samo galaxy 2 to by było golenie. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 3 września 2020 Autor Opublikowano 3 września 2020 8 minut temu, Bzduras napisał: Proszę nie siać pudełkowej propagandy Uff... przy nintendo to nigdy nie wiadomo. I chyba już wiem jak podbić cenę mojego premierowego switcha jak będę chciał wymienić go w przyszłym roku na ewentualny model "pro" 4 minuty temu, Ukukuki napisał: Mnie zastanawia tylko dlaczego nie ma Galaxy 2. Kolekcja była by pełna a tak lipa. Nintendo udaje jakby ta odsłona w ogóle nie istniała, nie ma żadnej wzmianki o niej na tym direct'cie - ani na grafice, na której pokazywali okładki wszystkich marianów, ani później jak pokazywali z nich gameplaye. I szkoda, że w pakiecie 3D World nie dorzucili też 3D Landa Jakoś mi się nie widzi dawać za jeden remaster + dlc pełnej ceny. Tym bardziej, że imo 3d world to najsłabszy 3d marian. Cytuj
Ins 5 743 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 Wii sprzedałem po tym jak bardzo mnie odrzucało sterowanie w Galaxy. Czy ktoś potwierdził, że można to ogarnąć na Pro Conrolerze? Dodatkowo nigdy nie zagrałem w Sunshine mimo posiadadania GameCube'a. Tak czy inaczej kupuję. Pytanie jak bardzo będę rozczarowany. Cytuj
Basior 1 078 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 Z tego co słychać to galaxy 2 nie ma bo było jakieś problematyczne sterowanie ruchowe Yoshim. Ponoć. Ale pewnie sterowanie do 1ki mają z nVidia shield, więc tu było prościej. Ja wyczuwam, że po prostu nie będzie galaxy 2 na switcha. Cytuj
Basior 1 078 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 1 minutę temu, MLeKSk napisał: No ale jedynka też będzie wymagała odpinanych Joy-Conów, więc jaki to problem Nie będzie. Jak dobrze rozumiem tylko w jakimś trybie czy czymś tam marginalnym. 2 minuty temu, MLeKSk napisał: A ten Super Mario 3D Worlds co w lutym wychodzi będzie w wersji pudełkowej? Raczej tak. Nie widzę powodu, żeby tak nie było. Zwlaszcza ze dodaja cos nowego. A nawet Capitany Toady miały pudełko. Cytuj
XM. 10 855 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 14 minut temu, Basior napisał: Nie będzie. Jak dobrze rozumiem tylko w jakimś trybie czy czymś tam marginalnym. W coopie bodajże. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 Tak w tym pseudo coopie gdzie drugi gracz tylko zbierał lumy na ekranie wiilotem Cytuj
izon 995 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 42 minuty temu, MLeKSk napisał: A ten Super Mario 3D Worlds co w lutym wychodzi będzie w wersji pudełkowej? Bo na stronie Nintendo nie widziałem wzmianki jaka będzie wersja. Co do braku Galaxy 2 to trochę to dziwne, bo ponoć zrezygnowali z niej ze względu na duży nacisk w tej części na sterowanie ruchowe. No ale jedynka też będzie wymagała odpinanych Joy-Conów, więc jaki to problem? No ale nawet jakby osobno wydali to i tak bym brał :-P Gram właśnie w to odświeżone All-Stars co dodali do abonamentu i o ja cie, ale to dobre. Przypomina się dzieciństwo :-) Mi się wydaje, że wydadzą to później za dodatkową kasę. Co to niby za problem z tym sterowaniem ruchowym skoro są joy-cony? Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 200 zł to mogę dać, za przenośną kolekcję 3 marianów dostępnych na dolphinie i starych konsolach Cytuj
Basior 1 078 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 17 minut temu, izon napisał: Mi się wydaje, że wydadzą to później za dodatkową kasę. Co to niby za problem z tym sterowaniem ruchowym skoro są joy-cony? A Lite? Musieliby sobie dokupić ludzie. Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 To sterowanie do co-opa - chcesz co-op to potrzebne są joy cony do lite, prosta sprawa W sumie to nie ma problemu, wszystkie będą działały przenośnie Cytuj
izon 995 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 6 minut temu, Basior napisał: A Lite? Musieliby sobie dokupić ludzie. No to by sobie dokupili:) Przecież tutaj przy jedynce też jest adnotacja, że do Lite potrzebne są joye. Ja myślę, że dadzą dwójkę przy premierze PRO. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 Na ultimie już zniknął preorder, był krótko. Perfectblue nadal twardo sprzedaje. Cytuj
izon 995 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 Ja właśnie kupiłem na allegro, mam nadzieję, że nie będzie lipy:D Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 Nie będzie. Daliśmy się wydymać bo to pewnie żaden " limitowany" nakład, a zwykły marketing. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 3 września 2020 Autor Opublikowano 3 września 2020 2 godziny temu, MLeKSk napisał: A ten Super Mario 3D Worlds co w lutym wychodzi będzie w wersji pudełkowej? Jest już nawet okładka: Plus heheszek na koniec dnia: Spoiler Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 Preorder złożony. No szkoda tego SMG2. Chciałbym wierzyć, że wyjdzie w późniejszym czasie, choćby do pobrania, ale wątpię. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 Pewnie, że wyjdzie. Jedynkę wydają, to i dwójeczkę puszczą, ale wrzucą za 60 dolców samą, bo czemu by nie. To Nintendo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi