Ukukuki 6 928 Opublikowano 5 września 2020 Opublikowano 5 września 2020 SM64 jednak powinni ogarnąć remake bo dzisiaj to już wygląda kupiasto. Odsłony 2D to dalej świetny pixel art a tutaj N64 ze wszystkimi swoimi wspaniałościami Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 5 września 2020 Opublikowano 5 września 2020 Na karcie tylko Mario64 reszta do pobrania neta. 2 Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 5 września 2020 Opublikowano 5 września 2020 Skąd takie info? Ten Mario 64 nie wygląda zbyt dobrze. Gameplay przynajmniej daje radę czy też się zestarzał? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 5 września 2020 Opublikowano 5 września 2020 (edytowane) 8 minut temu, beardo0 napisał: Skąd takie info? Ten Mario 64 nie wygląda zbyt dobrze. Gameplay przynajmniej daje radę czy też się zestarzał? Gameplay się aż tak nie zestarzał, jest trochę szukania jak w SMO, ale dużo platformowania jak w SMG. Choć ja po tym co odwalili traktuję SM64 jako ciekawostkę. Pozostałe dwa Mariany dają radę, bo przecież SMG wcale się nie zestarzało, a SMS widzę, że wygląda spoko (na trailerze). Edytowane 5 września 2020 przez zdrowywariat Cytuj
iluck85 2 869 Opublikowano 5 września 2020 Opublikowano 5 września 2020 Powinni przy tym przesiedzieć i wtedy kasować. Na teraz to powinno być za darmo do pobrania. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 5 września 2020 Opublikowano 5 września 2020 Skladanka jest jak dla mnie spoko tylko te nieszczęsne Mario64 mogli chociaż zrobić w 1080p i 60klatkach. To jednak tylko rom z zabytkowej konsoli ważący może z 6mb. Cytuj
Ins 5 743 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 Nie miałem zamiaru brać jak najszybszej ale był jakiś błąd w sklepie al.to i zamówiłem 2 dni temu za 145zł. Cena całkiem ok w porównaniu do oficjalnej ale IMO nadal za duża Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 (edytowane) 6 godzin temu, Ins napisał: Nie miałem zamiaru brać jak najszybszej ale był jakiś błąd w sklepie al.to i zamówiłem 2 dni temu za 145zł. Cena całkiem ok w porównaniu do oficjalnej ale IMO nadal za duża Niechcem ale muszem. Straszne Nintendo! Edytowane 6 września 2020 przez balon Cytuj
tomasz_sromasz 114 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 Jeśli zamówiłeś przez przypadek, zawsze możesz anulować preorder i zamiast brać jak najszybciej, odkupić później jak najdrożej. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 (edytowane) 10 godzin temu, devilbot napisał: Skladanka jest jak dla mnie spoko tylko te nieszczęsne Mario64 mogli chociaż zrobić w 1080p i 60klatkach. To jednak tylko rom z zabytkowej konsoli ważący może z 6mb. Chyba nawet 4mb. Tak jak mówisz. I mogli dać też opcję 16:9. Edytowane 6 września 2020 przez zdrowywariat Cytuj
izon 995 Opublikowano 7 września 2020 Opublikowano 7 września 2020 W dniu 5.09.2020 o 11:48, devilbot napisał: Na karcie tylko Mario64 reszta do pobrania neta. Jeżeli tak to chyba jakiś żart... Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 września 2020 Opublikowano 7 września 2020 Dajcie się im dalej dymać, to będzie lepiej w przyszłości Cytuj
Basior 1 078 Opublikowano 7 września 2020 Opublikowano 7 września 2020 Nie wiem gdzie macie info, że nie będzie wszystkiego na karcie. Będzie. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 7 września 2020 Opublikowano 7 września 2020 Ma być kod w pudełku. 1 Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 7 września 2020 Opublikowano 7 września 2020 @devilbot - winszuje, trolowanko się zgadza @Rozi ciebie za przeproszeniem właśnie wydymało activision, czy co tam Tonego Hawka wypuściło Ta kolekcja ma taką zaletę, że wszystkie 3 gry są przenośne na minimum 44h z soundtrackami w ramach odtwarzacza 1 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 7 września 2020 Opublikowano 7 września 2020 39 minut temu, beardo0 napisał: @Rozi ciebie za przeproszeniem właśnie wydymało activision, czy co tam Tonego Hawka wypuściło Bardzo kiepskie porównanie. Ale już pomijając ten chybiony wątek, to nie jest problemem, że Nintendo udostępnia te gry. Nie jest nawet problemem, że za tak surowe "remastery" żądają takiej, a nie innej kwoty. Wątpliwości budzi sposób w jaki to robią i wywierają presję "kupujcie szybko, bo zaraz nie będzie". Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 września 2020 Opublikowano 7 września 2020 Ale że niby w jaki sposób Acti wydymało? Ten filmik gamexplain trochę wygląda jakby byli zakładnikami w studiu i ktoś celował do nich z broni xd Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 7 września 2020 Opublikowano 7 września 2020 (edytowane) No mogli zrobić na silniku Mario Odyssey czy coś, ale i tak wiedzą czy tam mają wyliczone, że puszczą gry w takich wersjach i się sprzedadzą w milionach Porównanie trochę na siłę, ale tekstury i postacie ostre jak żyleta Wiem, że Tony Hawk jest kultowy etc, ale za taki sam gameplay i układ znajdziek z bardzo ładną grafiką dałbym max 60 zł A ten ost oryginalny to już się go tyle osłuchałem, że znam na pamieć większość, więc też nie mam po co wracać bardzo No, ale podsumowując jednych przenosi w czasie Tony Hawk, a innych Mariany Edytowane 7 września 2020 przez beardo0 Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 7 września 2020 Opublikowano 7 września 2020 Może nie widzi różnicy między remake'em, a remasterem. Już pomijam oczywiste kwestie w jaki sposób zostało to zapowiedziane, bo nie da się tego wybronić. Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 7 września 2020 Opublikowano 7 września 2020 @beardo0 widać, że nie wiesz o czym piszesz ;] Remake Tony'ego jest pod wieloma względami inny od oryginałów (choćby wspomniany przez Ciebie soundtrack, który teraz jest jakieś 6-7 razy dłuższy i z nowymi utworami), przeprojektowany w wielu aspektach (tak, znajdźki są w innych miejscach) i odpowiednio unowocześniony, by zapewnić zabawę na dłużej (m.in. system czelendżów). 14 minut temu, beardo0 napisał: taki sam gameplay Tak, założenia gameplayowe są takie same, ale technologicznie to przepaść i w tego rimejka się po prostu gra o kilka poziomów przyjemniej. Wyobraź sobie Mario 64 na silniku Odyssey, aby sobie to trochę lepiej zobrazować. 14 minut temu, beardo0 napisał: Wiem, że Tony Hawk jest kultowy etc, ale za taki sam gameplay i układ znajdziek z bardzo ładną grafiką dałbym max 60 zł A ile jesteś w stanie dać za kultowego Mariana 64 z takim samym gameplayem, układem znajdziek i odrobinę wygładzoną grafiką? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 września 2020 Opublikowano 7 września 2020 Meh nazywanie tego remasterem to słaby trolling enhanced portami w najlepszym wypadku. Odpalam skompilowanego M64 z dopiszczonym modelem Mario na 3dsie i wygląda to o niebo lepiej od tych filmików. Nikt przecież nie miał realnych oczekiwań, że zrobią remaki ale praktyki tymczasowej sprzedaży czy (gdyby faktycznie tak było) cyfrowa zawartość w pudełku to już nowa generacja plucia w konsumenta. Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 7 września 2020 Opublikowano 7 września 2020 Jeżeli układ znajdziek w THPS 1+2 jest inny, to zwracam honor, ale nie chce mi się jeździć po tych samych mapach. Jestem w stanie dać za Mariana 64, bo w niego nie grałem. Sunshine też nie grałem, Galaxy tylko chwilę grałem. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 7 września 2020 Opublikowano 7 września 2020 (edytowane) Nie no na bank wszystko jest na karcie, to był trolling wcześniej. Niech ino dadzą w późniejszym czasie SMG2, najlepiej w pudełku, i jeśli chodzi o mnie wszystkie grzechy zostaną im wybaczone. SMG1 przeszedłem 2 razy, drugi raz przed premierą sequela, którego skończyłem tylko raz. Edytowane 7 września 2020 przez zdrowywariat Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi