Figuś 21 141 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 4 minuty temu, Figuś napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 488 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 Woah czyli coś jakby Persona 5 Scramble tylko że prequel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 8 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 (edytowane) kurde, nie wiem czemu, ale podoba mi się elegancko wyglada Edytowane 8 września 2020 przez Ludwes Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 488 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 Pewnie będzie mieć więcej story niż typowy musou. Na pewno wygląda to lepiej niż pierwszy Hyrule, który był po prostu DW z doczepioną metką Zelda. Sam nie jestem jakimś fanem tego gatunku ale potrafiłem się wkręcić np w Fate Extella ze względu na fabułę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 O co chodzi w tej grze? To coś takie jak horda? Rozwalasz ileś tam fal z mobami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 488 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 Yep masz mapę, po której biegają wojska i się nawalają a twoje zadanie to tłuc generałów i słuchanie co tam krzyczą i gdzie trzeba biec. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 o znowu hyrule warriors tylko tym razem z obciętym kontentem i mniejszą ilością postaci ograniczonych tylko do uniwersum botw nawet nie oglądam trailera i tak kupimy bo tak nas nintendo wytresowało Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 Zapowiada sie fajnie. To moze byc moje pierwsze musou. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 mousu spoko tak jedno na generację potem rzyg Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 072 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 Czyli to jest ich duży tytuł na święta. No cóż Fire Emblem Warriors był spoko. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 388 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 Po tej prezentacji spin-offu mam wrażenie, że na botw 2 jeszcze troszkę poczekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 488 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 No tak, powiedzieli to na początku trailera, żeby zabić czas w oczekiwaniu na sequel ale to jest projekt Koemi. Cytuj Odnośnik do komentarza
bulaxyz82 168 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 meh... musou... i tym chcą zdobyć publikę w okresie świątecznym przy premierze nextgenów - jedna wielka kpina , no i dodatkowo dzisiejszym zwiastunem nintendo daje do zrozumienia, że formuła oryginalnego directa odchodzi w zapomnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 Czy ten tytuł to ostatnia perełka na ten rok od wielkiego N , kupa straszna Covid ich musiał dobrze sponiewierać. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 W żadne musou nie grałem, pierwsze Hyrule Warriors też odpuściłem, ale prequel mojego ulubionego Breath of The Wild ? A miałem w listopadzie ogrywać tytuły startowe na nowym Xboxie Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 072 Opublikowano 9 września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 września 2020 Ah ta Warriorsowa mapa. Ale assety BOTW robią swoje. Będzie grane. FE Warriors poszło ładnie. Za to w Hyrule Warriors w sumie też grałem - na 3DSie i błe. Ciekawe jak port na Switcha. Warriors wchodzi dobrze jak mocno lubi się markę, której dotyczy - a BOTW to moje GOTG, więc. Mam nadzieję, że fabułę trochę ogarną jak ich Niny za mordę przytrzyma. Plus, że BOTW2 będzie na święta przyszłego roku. Aonuma mówił, że informacje nowe o gierce będą "soon" - to nie info o premierze, ale tłusty trailer + 2021 - oby. Co do tego czy jest to "świąteczna" gra Niny na ten rok - sądząc po tym co się pisze na Reseterze - tak. 3rd Party jeszcze może wjechać na ten rok, ale to tyle raczej. Co do przyszłości Directów to mam nadzieję, że wrócą - chyba wolałbym już te wszystkie Pikminy i Parter Showcase wrzucić w jeden event i dodać zapowiedzi na przyszły rok, a nie jak teraz. Przy okazji ma być od Nate the Hate (insajder z re) jutro podcast także o tym. Ostatnio słucham i dość spoko (na spotify też jest poza yt): 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 9 września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 września 2020 @Basior przeglądasz czasem Nintendo DIrect Ot15 na ResetEra? Grafika ładniejsza niż w Hyrule Wariorrs, na silniku Breath of the Wild, chociaż wcześniejsza gra też wyglądała niczego sobie Zapowiada się bardzo dobrze - Zelda była skąpa w historię, to tu akurat uzupełnią przed sequelem Jaram się, ale na spokojnie jak na razie: mechanika jak w warriors, do tego może jakieś zagadki na bazie tych z botw (grawitacja, wspinanie i inne) lub jakichś nowych Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 072 Opublikowano 9 września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 września 2020 12 minut temu, beardo0 napisał: przeglądasz czasem Nintendo DIrect Ot15 na ResetEra? Jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 września 2020 Jaram sie przeokrutnie, jedyneczka byla cudowna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 9 września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 września 2020 Jak dla mnie elegancko. Na drugim screenie widać, że jeszcze mają problemy z level of detail na oddalonych drzewach. Geometria jednych jest mocno uboga natomiast inne wyglądają jakby tworzyły jakiś artefakt na tle zamku. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 9 września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 września 2020 Coś przegapiłem? Nie wiem nawet co to za typ gry :). Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 9 września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 września 2020 Biegasz i bijesz przeciwników którzy nic nie robią tylko stoją. Takie beat em upy z wyłączonym AI. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Damk 95 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 (edytowane) Edytowane 26 września 2020 przez Damk Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 Mousu przyzwyczaiło mnie do +100 grywalnych postaci tu na razie widzę może z 7. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi