Skocz do zawartości

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Featured Replies

• Odpowiedzi 61
  • Wyświetleń 8,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Biegasz i bijesz przeciwników którzy nic nie robią tylko stoją. Takie beat em upy z wyłączonym AI.

• Ah ta Warriorsowa mapa. Ale assety BOTW robią swoje. Będzie grane. FE Warriors poszło ładnie. Za to w Hyrule Warriors w sumie też grałem -  na 3DSie i błe. Ciekawe jak port na Switcha. Warri

• Jaram sie przeokrutnie, jedyneczka byla cudowna

Opublikowano

kurde, nie wiem czemu, ale podoba mi się

elegancko wyglada

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Pewnie będzie mieć więcej story niż typowy musou. Na pewno wygląda to lepiej niż pierwszy Hyrule, który był po prostu DW z doczepioną metką Zelda. 

Sam nie jestem jakimś fanem tego gatunku ale potrafiłem się wkręcić np w Fate Extella ze względu na fabułę.

Opublikowano

O co chodzi w tej grze? To coś takie jak horda? Rozwalasz ileś tam fal z mobami?

Opublikowano

o znowu hyrule warriors tylko tym razem z obciętym kontentem i mniejszą ilością postaci ograniczonych tylko do uniwersum botw

nawet nie oglądam trailera i tak kupimy bo tak nas nintendo wytresowało

Opublikowano

Czyli to jest ich duży tytuł na święta. No cóż Fire Emblem Warriors był spoko. Zobaczymy.

Opublikowano

Po tej prezentacji spin-offu mam wrażenie, że na botw 2 jeszcze troszkę poczekamy... 

Opublikowano

meh... musou... i tym chcą zdobyć publikę w okresie świątecznym przy premierze nextgenów - jedna wielka kpina , no i dodatkowo dzisiejszym zwiastunem nintendo daje do zrozumienia, że formuła oryginalnego directa odchodzi w zapomnienie...

Opublikowano

Czy ten tytuł to ostatnia perełka na ten rok od wielkiego N ,  kupa straszna Covid ich musiał dobrze sponiewierać.

Opublikowano

W żadne musou nie grałem, pierwsze Hyrule Warriors też odpuściłem, ale prequel mojego ulubionego Breath of The Wild ? A miałem w listopadzie ogrywać tytuły startowe na nowym Xboxie 

Opublikowano

Ah ta Warriorsowa mapa. Ale assety BOTW robią swoje. Będzie grane. FE Warriors poszło ładnie. Za to w Hyrule Warriors w sumie też grałem -  na 3DSie i błe.

Ciekawe jak port na Switcha.

Warriors wchodzi dobrze jak mocno lubi się markę, której dotyczy - a BOTW to moje GOTG, więc.

Mam nadzieję, że fabułę trochę ogarną jak ich Niny za mordę przytrzyma.

Plus, że BOTW2 będzie na święta przyszłego roku.
Aonuma mówił, że informacje nowe o gierce będą "soon" - to nie info o premierze, ale tłusty trailer + 2021 - oby.

Co do tego czy jest to "świąteczna" gra Niny na ten rok - sądząc po tym co się pisze na Reseterze - tak.

3rd Party jeszcze może wjechać na ten rok, ale to tyle raczej.

Co do przyszłości Directów to mam nadzieję, że wrócą - chyba wolałbym już te wszystkie Pikminy i Parter Showcase wrzucić w jeden event i dodać zapowiedzi na przyszły rok, a nie jak teraz. Przy okazji ma być od Nate the Hate (insajder z re) jutro podcast także o tym. Ostatnio słucham i dość spoko (na spotify też jest poza yt):

Opublikowano

@Basior przeglądasz czasem Nintendo DIrect Ot15 na ResetEra?

Grafika ładniejsza niż w Hyrule Wariorrs, na silniku Breath of the Wild, chociaż wcześniejsza gra też wyglądała niczego sobie

Zapowiada się bardzo dobrze - Zelda była skąpa w historię, to tu akurat uzupełnią przed sequelem

Jaram się, ale na spokojnie jak na razie: mechanika jak w warriors, do tego może jakieś zagadki na bazie tych z botw (grawitacja, wspinanie i inne) lub jakichś nowych

Opublikowano
12 minut temu, beardo0 napisał:

przeglądasz czasem Nintendo DIrect Ot15 na ResetEra?

Jak najbardziej :D

Opublikowano

Jak dla mnie elegancko. Na drugim screenie widać, że jeszcze mają problemy z level of detail na oddalonych drzewach. Geometria jednych jest mocno uboga natomiast inne wyglądają jakby tworzyły jakiś artefakt na tle zamku.

Opublikowano

Biegasz i bijesz przeciwników którzy nic nie robią tylko stoją. Takie beat em upy z wyłączonym AI.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Edytowane przez Damk

Opublikowano

Mousu przyzwyczaiło mnie do +100 grywalnych postaci tu na razie widzę może z 7.