Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 11 października 2020 Opublikowano 11 października 2020 Jesteśmy ciągle na zbliżonym pułapie Te niektóre challenge są wkurzające, zwłaszcza z skrzyniami na czas. Latasz przez te pierścienie, jeden się mi raz trafił nie wiem czy to bug ale wywiał mnie w przeciwną stronę i wracaj teraz całą tą drogę do góry Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 października 2020 Autor Opublikowano 11 października 2020 Dość na dziś 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 11 października 2020 Opublikowano 11 października 2020 1 godzinę temu, Shen napisał: Dość na dziś Jebaniutki, ja juz powoli koncze zbierac Geochuje wszystkie. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 października 2020 Autor Opublikowano 11 października 2020 Z mapą szybko poszło, bez tego to bym się za(pipi)ał chyba. Kumpel jechał bez, brakuje mu 10 i nie wie których Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 11 października 2020 Opublikowano 11 października 2020 (edytowane) To możesz teraz ruszyć sidequest Nine Pillars Of Peace trzeba dotknąć nagrobek w Cujiule Slope. Podobno gwarantuje 5 gwiazdkowe akcesoria. Edytowane 11 października 2020 przez Dr.Czekolada Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 października 2020 Autor Opublikowano 11 października 2020 Teraz sie biore za story dopiero na powaznie. Pocisnalem te (pipi), zeby miec staminy wiecej. Wspinaczka i latanie teraz duzo przyjemniejsze. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 11 października 2020 Opublikowano 11 października 2020 2 godziny temu, Shen napisał: Z mapą szybko poszło, bez tego to bym się za(pipi)ał chyba. Kumpel jechał bez, brakuje mu 10 i nie wie których Ja jechalem bez w Mondstadt i brakowalo mi tylko jednego, ale z mapa szybko ogarnalem gdzie moglem nie znalezc. W Liyue z kolei jade z mapa po kolei, za duzo tam tego jest zeby ryzykowac 20h latania i szukania xD btw. jutro startuje co-opowy event, ktos bedzie chetny na giercowanie? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 12 października 2020 Autor Opublikowano 12 października 2020 Z tego co patrzyłem to chyba raz zrobic ten event dla nagród i zapomniec, bo po pierwszym razie tylko ksiazki na expa leca. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 Genshin umila mi leżenie z gorączką (no, od dwóch dni już bez) - dobrnąłem do AR30 dzisiaj, hehe, koszty levelowania w zasadzie dopiero od tego momentu idą serio w górę. Co do eventu - w sumie opłaca się bardziej niż dwa ley lines, jeśli chodzi o książki z exp - jeśli ktoś ich potrzebuje, jak nie to lepiej resin przeznaczyć na elite bossów/książki do talentów/materiały do ascendowania broni. 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 8 godzin temu, Shen napisał: Z tego co patrzyłem to chyba raz zrobic ten event dla nagród i zapomniec, bo po pierwszym razie tylko ksiazki na expa leca. Event ma swoje achievementy, mozna zdobyc wiecej dodatkowych nagrod. Achievementy sa banalne, a dostajemy za to exp broni, postaci, primogemy etc. Przed chwila z typkami z ResetERA (<3) zrobilismy ten event ponizej 3 minut takze reszta wyzwan sprowadzac sie bedzie tylko do zabicia 100 potworow i zrobienia tego 20 razy zeby wymaksowac te ksiazeczke. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 No ja jutro raczej całe resin tam wydam (dzisiaj wieczorem pewnie też) - na WR3 jeden poziom to mniej więcej 14-16 książek 2* na jeden level postaci, plus achievmenty można zgarnąć bez resin, więc ciężko odpuścić ten event imo. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 12 października 2020 Autor Opublikowano 12 października 2020 Pierwsze podejscie do eventu z randomami, gdzie nie mialem pojecia co robic 3:12, wiec chyba ponizej 3 zejsc nie bedzie trudne. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 Nie jest trudne, tylko pamietaj ze musi to byc ten sam WL co Ty masz, inaczej nie bedzie acziwa. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 12 października 2020 Autor Opublikowano 12 października 2020 Wpadlo za trzecim podejsciem, 2:44. Zostalo tylko zaliczenie x razy. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 Wreszcie sie trafila postac 5 gwiazdek, Venti. Nie jest to co prawda Diluc ktorego najbardziej chce miec w zespole, ale ponoc Venti jest kosiorem w Abyss. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 13 października 2020 Autor Opublikowano 13 października 2020 6 godzin temu, Bansai napisał: Wreszcie sie trafila postac 5 gwiazdek, Venti. Nie jest to co prawda Diluc ktorego najbardziej chce miec w zespole, ale ponoc Venti jest kosiorem w Abyss. Dobry na wszystko gdzie masz duzo mobów. Na bossow (pipi)nia, bo ta jego trąba nie działa na wiekszych wrogów, wiec jeszcze sobie rozwijam te chinke z włócznia. Ja nie robie zadnych summonow, za miesiac Xiao i chcialbym go trafic najlepiej z duplikatem Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 W ciągu ostatniego tygodnia pograłem trochę więcej i z jednej strony nie kumam fenomenu tej gry, a z drugiej jej wady można łatwo zamienić na zalety Jedną z takich cech jest to, że gra nie wciąga fabułą, a prostą i przyjemną rozgrywką. Nie będę miał żalu jej odłożyć, bo nie zależy mi na poznawaniu historii. Nie miałem teraz ochoty na kolejny "duży" tytuł, więc odpalam Genshina na godzinkę-dwie i bawię się świetnie, pozwiedzam trochę świat gry, pobije mobki, zrobię dzienne wyzwania i tyle. Ostatnio czytałem jakiś artykuł z bólem dupska o mikropłatności, zamianę tych primogenów na wishe itd. Nie rozumiem tego, bo po jakichś może 10h gry mam tych primogenów tyle, że mógłbym za nie mieć ok 30 wishy, co jest chyba uczciwym dodatkiem, jak na darmową grę i moje małe zaangażowanie. Z pierwszej zakupionej paczki wypadły mi dwie postacie i sporo itemków, które od razu założyłem, więc chyba spoko. Podsumowując bardzo przyjemna gierka, ale raczej tylko jako odskocznia od większych tytułów. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 Fenomen polega na tym, że dostajesz dużo za darmo znajdź mi drugą taką open world grę. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 13 października 2020 Autor Opublikowano 13 października 2020 (edytowane) Spoko spot z artefaktami ktore sie odnawiaja, low tier ale dobre do levelowania lepszych no i dzis odkrylem, ze nie tylko common skrzynki sie odnawiaja, podnosilem te pierwszego dnia i dzis patrze jest znowu Edytowane 13 października 2020 przez Shen 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 19 października 2020 Autor Opublikowano 19 października 2020 (edytowane) Widze, że temat już umarł. Nowy banner wjezdza, dla mnie skip, czekam nadal na Xiao jeszcze info o aktualizacji do 1.1 https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact/comments/jdxh0y/everything_we_know_from_leaks_and_official/ Edytowane 19 października 2020 przez Shen Cytuj
PhyzPl 0 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 Witam. Słyszał może ktoś o polskiej wersji językowej? Jakieś szanse są czy raczej nie ma na co czekać? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 listopada 2020 Autor Opublikowano 11 listopada 2020 Wleciał dzis update 12gb, nareszcie zwiekszyli limit resin Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi