mugen 1 954 Opublikowano 21 listopada 2020 Opublikowano 21 listopada 2020 Ależ ta gra dostaje boosta na PS5 względem zwykłego PS4, prawie jak remake. I ładniejsza i ultra płynna. Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 5 grudnia 2020 Opublikowano 5 grudnia 2020 Jak tam koledzy, gotowi na 1.2? Mi ostatnio dropnął Tartaglia (mam też Monę), ale nie mam na niego dobrego łuku więc i tak wszystko carry'uję moim dopakowanym Chongyunem na spółę z Xiangling. Żałuję tylko, że nie pullowałem Ventiego kiedy mogłem, bo jest kozak. Generalnie to gram od tygodnia po premierze do teraz, codziennie - czasem tylko porobię daily questy, czasem pofarmię, ale generalnie gra kozak i moja gra 2020. Gacha niby wkurzająca bo niskie szanse na drop i mało dają primogemów, ale nie jestem z tych co muszą mieć WSZYSTKO (a nawet jak teraz mam już kilka fajnych postaci to mam problem bo wszystkimi bym chciał grać, a wiem że nie stać mnie na ich ulepszenie wszystkich XD). Nie mogę doczekać się Inazumy. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 5 grudnia 2020 Opublikowano 5 grudnia 2020 Ja od premiery twardo ani jednego dnia nie odpuscilem jeszcze. xD Jebana (kochana) gacha. 1 Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 20 sierpnia Autor Opublikowano 20 sierpnia Rzuciłem gre po pierwszej rocznicy, ale dojebali tyle zawartosci i nowych map, że kusi wrocic. O ile te nudne codziennie questy byly słabe, tak eksploracja i story jak w gierce AAA. Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Ja rzuciłem w połowie Inazumy bo gra przerodziła się w robienie dailies. Ale też chciałbym wrócić, bo od tego czasu dodali 3 regiony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi