złoty 4 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Jeśli uda się im połączyć akcje rodem z Titanfalla z lekką nutą współpracy to mnie mają Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Bo Fortnite to dobra gra? Po prostu nie dla nas. ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 To co na razie zobaczyłem mnie usatysfakcjonowało, spokojnie czekam do bety i wtedy podejmę decyzję o zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 pokaz gameplayu imo bardzo rozczarowujący, tragicznie to wyglądało imo, kojarzy mi się to z Hardline xD dobrze ze będzie 10h do sprawdzenia ale no nie widzę tego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 13 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Sprawą jest to że nie da się idealnie zaprezentować multiplayera. Otwarta beta może dużo lepiej sprzedać grę zwłaszcza świerzakom. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 14 minut temu, areka napisał: W trójce przynajmniej nie było jakichś tornad xd Był czysty gameplay i tyle. Ja tylko oczekuje prostego, przejrzystego gameplayu, bez jakichś sztucznych, oskryptowanych wspomagaczy, które się nudzą po trzeciej grze. Im prościej, tym lepiej. Przecież to będzie do wyłączenia jak Levolution z BF’a 4, na pewno będą serwery z wyłączoną opcją tych skryptów. Cytuj Odnośnik do komentarza
złoty 4 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Ciekawi mnie to całe tornado mam nadzieję że będzie się pojawiać w różnych miejscach na mapie a nie tylko w jednym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Teraz, areka napisał: No to spoko. Dzięki za info. Inaczej, wydaje mi się, że będzie taka opcja. Tak jak napisałeś, po kilku meczach te skrypty się znudzą i ludzie będą chcieli czystą rozgrywkę bez żadnych dodatków. Patrząc po fanserwisie jaki zrobili w przypadku trailera to myślę, że ta opcja to pewniak. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 39 minutes ago, KarolJanuszGejmingu said: Jak zobaczyłem te puste mapy pustynne to mam przed oczami ta hamade z bf5 gdzie tryb gry zamieniał się w "film o facecie w łódce" A te mapy podobno mają być znacznie większe. Przejebanee będzie chyba grać piechotą. Dokładnie. Tutaj mam największe obawy jesli chodzi o gre. Mapy są gigantyczne, a to sprawia ze pojazdy naziemno/ latające decydują o wygranej rundzie. Bf4 to udowadnia. Mam w tej grze ponad 4.5 tys godzin, jestem z krwi i kości piechociarzem, ale na Podboju tylko 2 mapy są stworzone są dla piechoty- Fabryka 311 i Blokada. Na reszcie map, piechota to fragi dla czołgów i helek. Patrząc na trailer Battlefield 2042 mam wrażenie, ze będzie jeszcze gorzej dla piechoty. No ale poczekajmy na betę, ona wszystko zweryfikuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 4 godziny temu, Rozi napisał: Póki co ta gra zapowiada się na love letter dla fanów Battlefielda. Nie rozumiem trochę tych gadek o gwoździu do trumny. Seria do części piątej była czymś poważniejszym. Wiesz klimacik konfliktu, wojna, syf itd. Tutaj mamy radosny rozpierdol, tornado, neony i miejscówki rodem z oferty ITAKi. No może poza antarktyda. Do tego idiotyczny pomysł z największymi mapami w historii z największa liczbą graczy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 13 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 2 minuty temu, Hubert249 napisał: Seria do części piątej była czymś poważniejszym. Ja pierdole gra nie jest poważna bo w zwiastunach pokazali że wiedzą co fani lubili w poprzednich odsłonach. Poczekajcie płaczki na betę z werdyktami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 333 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Wygląda jak czwórka czyli odpuszczam ale wydaje mi się że będzie to dobra część dla fanów. A gadki o tym że ta seria była czymś poważnym xDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 289 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Haha ta winda,każdy kto grał na Szanghaju w BF4 wie że wyjście żywym z tej windy graniczyło z cudem w większości przypadków czekał na ciebie komitet powitalny w postaci ołowiu albo klejmoròw z granatami XD Sporo jest tych smaczków z poprzednich części. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Po zobaczeniu gameplayu przeszła mi ochota na nowego battlefielda. Zupełnie przeciętnie to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Wygląda jak kontynuacja BF4, tylko tyle i aż tyle. Mnie się podoba, ale ocenimy po becie. 128 graczy to bardzo dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 No graficznie bez szału, ale w grach multi to nie jest najważniejszy aspekt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Jako fan BF 3 i BF 4 w któreg ociągle gram powiem tak ... Jaj nie urwało i mam mocno mieszane uczucia. Z tego co widać było na plus: - Możliwość personalizacji broni podczas gry a nie tylko w menu - 128 graczy Na minus: - Te kolorki i cały HUD - olbrzymie mamy świecące pustkami - tornada i inne pierdoły nie jestem pewien czy zostały dobrze przemyślane i jak to bedzie wpływało na rozgrywkę? - Gdzie ta zapowiadana destrukcja otoczenia się pytam ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 14 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Wrażenia Kromki Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 972 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Najważniejsze aby mapy były odpowiedniej wielkości jak na taką ilość graczy. Ważne aby nie wiało nudą, i aby nie było takich momentów jak na Metrze (nie wiem kto skonstruował tą mapę i ją zatwierdził). Obecnie to wygląda jak BF3,4 na sterydach, więc fani serii powinni być zadowoleni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Metro to jedna z najlepszych map w serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 14 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Jak chciałeś expić szybko w podboju, metro było spoko na szturm. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Metro to było jedną z najlepszych map. Choć przy 64 graczach to walka była mocno jednostajna, co innego przy mniejszej ilości Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 BF4: Podstawka: 1. Oblężenie Szanghaju 2. Linia kolejowa Golmud 3 Zapora na Mekongu DLC: Smocza Przełęcz + te odświeżone z BF3 BF3: Podstawka: 1. Kaspijska Granica 2. Przeprawa przed Sekwanę 3. Metro DLC: Zatoka Omańska Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 14 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi