MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 8 godzin temu, Figuś napisał: Świetne filmy ten youtuber nagrywa na swoim kanale. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 972 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 21 godzin temu, Rozi napisał: Metro to jedna z najlepszych map w serii. Mi ta mapa kojarzy się z jednym, dwie grupy stojące na przeciwko siebie, które obrzucają się czym popadnie, a z tyłu gracze rzucający apteczki i amunicje. Najgorsza mapa ze wszystkich gier multi w jakie grałem. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 15 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Na PS360 Metro w podboju właśnie tak często wyglądało niestety, Szturm był lepszy, a na PC już w ogóle był kozak. W BF3 bardzo fajny był dodatek Close Quarters idealny dla piechociarzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Na PS3 w 24 graczy grało się super. Była szansa, żeby się przedrzeć na tyły i kombinować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 972 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Grałem tylko na PS4, już nie pamiętam jak tryb, ale graczy było dużo i jedno, wielkie napierdalanie grantami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 W BF4 Operacja Blokada jak i Metro są podobnymi mapami. Pomimo iż w metro dodano kilka dodatkowych przejść poprzez zwiększoną ilość graczy nie wpłynęło to dobrze na balans rozgrywki. Zazwyczaj i na Blokadzie i w Metro jest bezsensowna jatka, te mapy są nie przystosowane pod 64 graczy po prostu. Za to jak kolega wyżej zauważył na ps3 Metro była to super mapa idealna pod mniejszą ilość graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Jeśli chodzi o metro to ta mapa była genialna dla mniejszej ilości graczy , komunikacja i ogarnięta ekipa i była jazda. Niestety przy większej ilości to była czysty hardcore bez ładu i składu . W sam raz na 2xp Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 (edytowane) Najlepsze są mapy które mają balans między piechotą a pojazdami moim zdaniem. Activision robi jedna fajna rzecz,dodaje stare klasyczne mapy w nowej oprawie do swoich odsłon. BF też to robi jak np wake Island Ale nie pogardziłbyn kanałami nashahr ,grand bazarem z bf3,shanghajem albo sztorm na paracelach w sumie jak tak się zastanawic to bf3 ,BF4 nawet Battlefield 1 miały naprawdę świetne mapy tylko ta piątka i hardline to jakby robili je kompletna inna ekipa. Taki strike at karkand z dzisiejszą oprawą,tym systemem burzy piaskowej to było być coś. Edytowane 15 czerwca 2021 przez KarolJanuszGejmingu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 15 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 można wybrać pl napisy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Daliby już Youtuberom możliwość pogrania, a tu trza chyba do lipca na to czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Ehhh, i chuj: Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Czuli ten tryb specjalisty to taki podobny do bf5. Miałeś szturmowca który miał umiejętności w rozwaleniu pojazdów. I takiego typowego typa co mi miał większą regenerację zdrowia. Trochę takie pod klasy,to nie był zły pomysł może być ciakawe. Mam nadzieję,że to będzie bardziej rozbudowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 No nie, to bardziej w stylu Apex Legends, że każdy typ ma konkretne perki, wszystkie bronie i gadżety można dowolnie wybierać, a wśród nich wyrzutnie rakiet Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 14 minut temu, Rozi napisał: No nie, to bardziej w stylu Apex Legends, że każdy typ ma konkretne perki, wszystkie bronie i gadżety można dowolnie wybierać, a wśród nich wyrzutnie rakiet Mi pasuje taka opcja Cytuj Odnośnik do komentarza
eloszki 109 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Pojawiło się jakieś info czy wraca tryb hardcore? Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 442 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 1 minutę temu, eloszki napisał: Pojawiło się jakieś info czy wraca tryb hardcore? Chyba nie chcesz ładować całego magazynka w typka w normal mode żeby padł? Time to kill poza trybem hardcore jest przeznaczony chyba tylko dla dzieci, zeby sie nie spłakały od razu ze nic nie moga trafić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 27 minutes ago, oFi said: Chyba nie chcesz ładować całego magazynka w typka w normal mode żeby padł? Time to kill poza trybem hardcore jest przeznaczony chyba tylko dla dzieci, zeby sie nie spłakały od razu ze nic nie moga trafić. Cięzkie słowa bracie. Powiem ci, że mając ponad 6 ty gdzin w Bf3/4, i wiele meczów klanowych (na Podboju gównie), zdarzało mi się grać tryb "Hardcore". Wydaje mi się, że w tym trybie grają najwięksi "battlefield'owi" nieudacznicy, którzy dbają o swoje ratio, boją się szturmować, atakować, odbijać flag itd. Zresztą, zobaczcie sobe rangi, jakie grają na tym trybie w Bf4... najniższe jakie mogą być. Chłopczyku, zastanów się co ty piszesz, nie 2 razy, lecz 25 razy. Podaj mi swoj nick na Battlelogu, zobaczymy jaki jestes kozak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Battlefield 2042 uses bots to fill servers so your matches are always full https://www.eurogamer.net/articles/2021-06-15-battlefield-2042-uses-bots-to-fill-servers-so-your-matches-are-always-full Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 3 minutes ago, kubson said: Battlefield 2042 uses bots to fill servers so your matches are always full https://www.eurogamer.net/articles/2021-06-15-battlefield-2042-uses-bots-to-fill-servers-so-your-matches-are-always-full Powiem Ci, ze granie z botami to jest "choojnia z grzybnią". Jaka to jest satyfakcja, ze ubijesz AI, a nie zywego przeciwnika? Zadna k&^aaa! Zresztą jak beda działać te boty? Czy serwery z automatu będa miały 20% botów, czy wypełniane będą sztucznym AI kiedy serwer opusci 50% "prawdziwych" graczy? To jest jest wielka niewiadoma. W kazdym bądz razie, cholernie mi się to nie podoba. Poza tym, to daje mi informcje, ze DICE szykuje sie na puste serwery. Sztuczna inteligencja, czyli boty, kołem ratunkowym na słabą spzredaż Bf2042? Ps. A propo trailera/gameplay. Super, fajny, widowiskowy, ale dlaczego poziom animacja żołdaka, to prawie ten sam poziom co BF3 na ps3 Moze jest tam jakiś progress, ale to miałp być coć next-genowego. Strasznie tym aspektem się rozczarowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 593 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Bardzo zła wiadomość. W momencie gdy wprowadzili boty do PUBG to czar gry prysnął. I tu raczej nie chodzi o brak ludzi do grania bo gra na bank się sprzeda. Bardziej ukłon w stronę casuali żeby każdy sobie kogoś tam patrzącego bota w niebo ubił. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Ahh skopany system klas jak z coda to jeszcze jakieś boty. Co te wariaty robią,goście od Battlefield 5 ciągle w zespole widzę XD Cytuj Odnośnik do komentarza
złoty 4 Opublikowano 16 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2021 Jeśli tych botów nie będzie można wyłączyć to nie wiem czy to w ogóle kupie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 16 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2021 Myslę że Te boty jeśli się pojawią będa tylko dla tych co chca potrenować, taki singiel czy poligon. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 16 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2021 no chyba nie tylko jak braknie graczy to wrzuci boty. Słabo i aż dziwne że już zaczynają taki temat Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi