MYSZa7 8 917 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
złoty 4 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2021 Panowie to nie wygada dobrze,zaczynam się martwic Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2021 35 minut temu, złoty napisał: Panowie to nie wygada dobrze,zaczynam się martwic Ja tam nie widzę nic niedobrego. Oczekiwaliście końcowego produktu czy czego? Cytuj Odnośnik do komentarza
złoty 4 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2021 Mam nadzieję że to będzie wyglądać lepiej na pewno sprawa wyjaśni się przy otwartej becie dla wszystkich chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2021 4 hours ago, Rozi said: Czy poruszanie przypomina BFV? Jeden z developerow pisal na Twitterze, ze system animacji żołnierza budowany jest na tej z BFV, co trochę mnie martwi. Nie lubię tego movementu z piątki. Zielu, sprawdź helki i jety. Mam nadzieje, ze maja ta swoją fizykę i nie są kartonami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2021 3 minuty temu, walek napisał: Jeden z developerow pisal na Twitterze, ze system animacji żołnierza budowany jest na tej z BFV, co trochę mnie martwi. Nie lubię tego movementu z piątki. Zielu, sprawdź helki i jety. Mam nadzieje, ze maja ta swoją fizykę i nie są kartonami. nic już nie sprawdzi bo beta się skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 609 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2021 (edytowane) Właśnie ja chciałem, żeby nowy BF miał jak najmniej wspólnego z BF V, a może więcej z poprzednikami (jeszcze lepiej coś coś całkiem nowego), a tutaj widzę, że to bardziej ewolucja, dopasowanie do settingu, aniżeli rewolucja. W BFV nie czuć "ciężaru" tego wszystkiego i tutaj widać, że wygląda to bardzo podobnie. W V strzelanie i fragi nie są tak satysfakcjonujące jak choćby w 4, gdzie eliminacja każdego pojedynczego przeciwnika dawała satysfakcję. Edytowane 16 sierpnia 2021 przez krzysiek923 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2021 Sprint wygląda jak dead silance z warzone, co oglądam gameplay to jest to zdecydowanie za szybkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2021 Plus taki, ze wyeliminowali animacje wsiadania i wysiadaniu do pojazdów. W końcu można będzie robić randezooki i jihady W Bf3/4 śmiano się z bunnyhopow, ale te wślizgi to jeszcze większy absurd. Po co to komu, skasować. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 Jeśli chodzi o pojazdy latające to nawet nie udało mi się nimi polatać , za dużo chętnych . Do tego często w to nie grałem bo często wywalało z gry i zawieszało w menu. Ale najgorsze były glitche graficzne, gdzie z obiektów wystrzelwaly szpiczaste rozciągnięte tekstury , nie raz cały ekran był tym usrany i nie dało się grać. Ogólnie nie wiem do czego te testy miały służyć , bo jeśli sprawdzeniu infrastruktury sieciowej to porażka , a po testach mam więcej obaw niż przed. Czekam testy tego nowego trybu mam nadzieję że też dostanę zaproszenie i będzie to już nowszy kod gry Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 Miały służyć sprawdzeniu crossplayu, ale kod na PS5 miał jakiś błąd i nie do konca im się to udało XD Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 Wczoraj jeszcze wypełniałem taki formularz związany z grą, wiele pytań tyczyło się specjalistów, nawet pytania były czy podoba się rozmieszczenie konkretnych funkcji pod dany przycisk . Więc chyba liczą się ze zdaniem graczy Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
złoty 4 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 Mam nadzieje ze to faktycznie będzie tak wyglądać jak na tej prezentacji żołnierzyka Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 to jak, panowie, preordery juz zlozone? @Zielu, Kabotyn: mam nadzieje, ze cos pocisniemy znowu wspolnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Ja dopiero po otwartej becie podejmę ostateczną decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 1 godzinę temu, Figuś napisał: Ja dopiero po otwartej becie podejmę ostateczną decyzję Ja po zagraniu w alfe nowego CoD mam pewien dylemat, bo mówiłem, że nie kupię tego gunwa, a tu mi się gra równie dobrze jak w MW. Na dwie duże gry online nie zamierzam tracić czasu więc czekam na bety obu gier i wtedy podejmę decyzję. Szala na tą chwilę jest delikatnie po stronie nowego BF, bo mam ochotę na coś z dużymi mapami i pojazdami. Niedługo wszystko się rozstrzygnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 CoD to nie moja bajka, imo wole BFa i duże mapy, jihad jeepy, trololo, tłamszenie przeciwników heli, ściąganie blach kamperom. No kurwa, no i jak już jestem na ogólnym czacie ludzie nie drą tak ryja w BF Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Ten portal namiesza, ja się nawet nie zastanawiam i biorę na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2021 ja dwa tyg. temu zamowilem- teraz bye tylko do 15.10. jakos dotrwac, le na szczescie B1 i BF V maja sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2021 Beta dla preorderowiczów niby od soboty, otwarta od poniedziałku dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 An Italian retailer has seemingly leaked the release date for the Battlefield 2042 beta.According to a listing on Media World, the beta will take place between September 6-11. VGC has asked Electronic Arts for comment on its authenticity.A promotional image in the listing reads (in Italian): “Pre-order this product by September 3 and you will receive access to the early beta of the game from September 6 to September 11.”Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 1 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 3 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi