Skocz do zawartości

Battlefield 2042

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Battlefield 3/4 robił wieksze wrażenie na promocyjnych trailerach, niż ten zwiastun bety Bf2042. Jako weteran serii (około 7 tys godzin w Bf3/4) jestem dość sceptycznie nastawiony do tej gry. Mamy jakie grappling hook (co to kur&a Spiderman!), tornado oraz wingsuit. Wtf!?. Jakis cyrk robi sie z serio BF!? Nie podoba mi sie to, ale z ostateczna decyzja wstrzymam sie do bety. Oby nie zawiodła. Ale jesli tak, cała nadzieja spoczywa w Portalu. 

Opublikowano
14 godzin temu, krzysiek923 napisał:

Bardzo przeciętna ta grafika, do tego czuć vibe BFV.

No nextgenowo to nie wygląda ale to crossplatformowy tytuł więc nie ma co oczekiwać nagle cudów. Może następna część. 

Opublikowano (edytowane)

Dajecie minusy, pytam się za co ? Po pierwsze nie ma zapowiadanej jakości NEXT GENÓW!

Po drugie i co najważniejsze te kolory ... Przecież to BF w klimacie WOW lub diablo 3.

Po trzecie to strzelanina arcade a nie gra wojenna, ludzie skaczą z dachów budynku i grają dalej, biegają w pełnym ekwipunku jak na sterydach, śmigłowce latają jak statki kosmiczne w Gwiezdnych Wojnach, żołnierz pięścią rozwala metalowe ogrodzenie  itp itd

Takiego BF chcieliscie? Bo ja NIE !

To miała być gra wojenna. Właśnie miała ...

Edytowane przez kufir
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, messer88 napisał:

No to masz HLL jak chcesz grę wojenną. 

Owszem jestem nią zachwycony i będę w nią grac bo jest genialna.

ALE, należy spojrzeć krytycznie na BF2042 ponieważ po świetnym BF 3 i 4 oczekiwałem czegoś podobnego ale w nowej odświeżonej oprawie.

A dostajemy zupełnie coś innego jeszcze bardziej odjechanego w kierunku efektownych akcji z amerykańskich filmów.

Ale to tylko moja opinia rozczarowanego gracza. Wszystkim którym się to podoba życzę miłej zabawy.

Edytowane przez kufir
Opublikowano
14 minut temu, kufir napisał:

Dajecie minusy, pytam się za co ? Po pierwsze nie ma zapowiadanej jakości NEXT GENÓW!

Po drugie i co najważniejsze te kolory ... Przecież to BF w klimacie WOW lub diablo 3.

Po trzecie to strzelanina arcade a nie gra wojenna, ludzie skaczą z dachów budynku i grają dalej, biegają w pełnym ekwipunku jak na sterydach, śmigłowce latają jak statki kosmiczne w Gwiezdnych Wojnach itp itd

Takiego BF chcieliscie? Bo ja NIE !

To miała być gra wojenna. Właśnie miała ...

Ludzie nie lubią jak ktoś ma inne zdanie niż Oni. Ja wróciłem do bf. Ostatnią częścią w którą grałem było bf3. Teraz gram w V i jest bardzo przyjemnie. Myślę, żeby kupić bf4 bo jest za 20 zł na pss, tylko czy w to ktoś jeszcze gra?

Opublikowano
1 minutę temu, hudiny napisał:

Ludzie nie lubią jak ktoś ma inne zdanie niż Oni. Ja wróciłem do bf. Ostatnią częścią w którą grałem było bf3. Teraz gram w V i jest bardzo przyjemnie. Myślę, żeby kupić bf4 bo jest za 20 zł na pss, tylko czy w to ktoś jeszcze gra?

Tak, mam BF4 i czasami odpalam, serwery są pełne. Mozna się swietnie nadal bawic :) Polecam

Opublikowano

Mi osobiście w V gra się bardzo przyjemnie, zwłaszcza że uwielbiam klimaty drugiej wojny. Nawet kampania, tak mocno jechana, uważam że jest nawet ok. Jako pierwszą odpaliłem misję w Norwegii i uważam że klimat zimy jest oddany tam super. 

Multi do dzisiaj daje masę frajdy, gra miała zły PR już od samego początku po pierwszym zwiastunie. Z oceną 2042 wstrzymuje się do ogrania bety, jeśli nie sądzie to w tym roku wlatuje tylko Insurgency i HLL. Beta będzie dla mnie wyznacznikiem w jakim stanie twórcy nam dadzą tytuł kilka tygodni przed premierą. 

Opublikowano

Zrobiłem znany myczek z preorderem na RTV Euro AGD i czekam na kod do wcześniejszej bety. Jestem bardzo ciekawy co w niej zostanie zaprezentowane. Po pierwszej części pierwszego zwiastuna byłem mocno zajarany tym co zobaczyłem. Niestety...przyszedł moment tornada i zachwyt ustąpił miejsca irytacji i degustacji. Pytam się: po kiego oni te "przeszkadzajki" na mapach wprowadzają? No chyba po to, aby ukryć niedoróbki graficzne. Innego wytłumaczenie nie widzę. Ja chciałbym sobie po prostu miodnie postrzelać, a nie gapić się na fruwające wszędzie barachło. 

Tak czy inaczej jestem zainteresowany i czekam niecierpliwie na otwarcie serwerów.

• Haha 1
Opublikowano
43 minuty temu, Czezare napisał:

Zrobiłem znany myczek z preorderem na RTV Euro AGD i czekam na kod do wcześniejszej bety. Jestem bardzo ciekawy co w niej zostanie zaprezentowane. Po pierwszej części pierwszego zwiastuna byłem mocno zajarany tym co zobaczyłem. Niestety...przyszedł moment tornada i zachwyt ustąpił miejsca irytacji i degustacji. Pytam się: po kiego oni te "przeszkadzajki" na mapach wprowadzają? No chyba po to, aby ukryć niedoróbki graficzne. Innego wytłumaczenie nie widzę. Ja chciałbym sobie po prostu miodnie postrzelać, a nie gapić się na fruwające wszędzie barachło. 

Tak czy inaczej jestem zainteresowany i czekam niecierpliwie na otwarcie serwerów.

Będzie Battlefield portal gdzie będzie można wyłączyć tornadka

• Dzięki 1
Opublikowano
W dniu 1.10.2021 o 09:46, kufir napisał:

Dajecie minusy, pytam się za co ?

czy ja wiem, czy "za cos"? Jak sie z kims zgadzasz, to dajesz plusa, jak sie nie zgadzasz, to dajesz minusa- i tyle. To chyba normalne, ze ktos moze miec inne zdanie, niz Ty? Czy to jednak niedopuszczalne?