Skocz do zawartości

Battlefield 2042

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, walek napisał:

Macie już kod do wczesnej bety? Wiadomo kiedy będą rozdawać?

Nie mam jeszcze kodu z RTV Euro AGD. Sądzę, że kod będzie najpóźniej do wtorku. Oni pod tym względem działają bez pudła. Jeśli dostanę to dam znać.

Opublikowano

Nie mogliście kupić po prostu EA Access za 5 złotych, tylko jakieś fikoły robić?

Opublikowano
W dniu 3.10.2021 o 20:13, walek napisał:

Macie już kod do wczesnej bety? Wiadomo kiedy będą rozdawać?

Kabo, Ty w ogole PS+ nie masz, o ile dobrze widzialem ostatnio- to jakis blad w systemie? ;) Choc co do bety, to ponoc mozliwe, ze i bez plusa bedzie dzialac.

Opublikowano
2 hours ago, tommi said:

Kabo, Ty w ogole PS+ nie masz, o ile dobrze widzialem ostatnio- to jakis blad w systemie? ;) Choc co do bety, to ponoc mozliwe, ze i bez plusa bedzie dzialac.

Żaden błąd w systemie. Gram na innym koncie. Ps+ mam. :) 

Jutro od godziny 9:00, czasu polskiego, bedzie dostępny preload bety dla wszystkich. Plik bedzie można uruchomiać w środę, 6 października, jesli masz kod. A ten uzyskasz dzięki pre-order’owi bf2042, lub mając EA access. 

Ps. Tommi, jesli masz ps5, to dam ci zapa. Zagramy razem w bete 2042. Mam nadzieje, ze Zielu dołączy i ten irlandzki mądrala Zaqu. No i oby ten patafianiec MCLusky tez dołączył. :) I po cichu tez liczę na obecność Litwina. Fajnie mi sie ściągało Dog Tag’a na Zibie, a potem eliminowało kamperski „play style” w krzakach.  Poniżej filmik wspominkowy :)

Opublikowano (edytowane)

Zawsze szukacie zaczepki do CW? Na konsolach jest problem lecz z tego co widziałem znacznie rzadziej występuje, kilka osób pisało na reddit i forach EA, że nie mogą pobrać gry zarówno na Xboxie jak i PS5. Oficjalny wpis na forach EA mówi o problemach ogólnych i odnosi się do wszystkich sprzętów. Jeden z przykładów, że dotyczy to tak samo konsol Sony: https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/No-preload-on-ps-store-korea-asia/td-p/10800741/jump-to/first-unread-message

To, że Ciebie problem nie dotyczy nie znaczy, że nie występuje wcale.

Edytowane przez MierzejX
Opublikowano
11 minut temu, MierzejX napisał:

EA ma problemy z tym pre-downloadem. Użytkownicy PC mogą to obejść sciągając pliki do bety przez EPIC store. Konsolowcy muszą czekać na rozwiązanie od EA.

Udało się w ten sposób, musiałem zainstalować Origina i teraz pobiera, tylko czy Origin zajarzy, że mam GPU i pozwoli grać jutro. Bo przez EA Acces nie mogę pobrać, a z tego co widzę Origin nie widzi GPU, bo gierki z GPU jak np. BF V mam jedynie opcje kupna.

Opublikowano (edytowane)

Bez problemu pobrałem betę na PS5. teraz czekam na kod do wcześniejszego dostępu. Hej! RTV Euro AGD! Ruszcie dupy z tym kodem!:[

EDYTA GEPPERT: Jest kod! Przybył na maila pół godziny temu. Sorry RTV Euro AGD! Jesteście jak zwykle niezawodni :)

Edytowane przez Czezare
Opublikowano
20 godzin temu, walek napisał:

Ps. Tommi, jesli masz ps5, to dam ci zapa. Zagramy razem w bete 2042. Mam nadzieje, ze Zielu dołączy i ten irlandzki mądrala Zaqu. No i oby ten patafianiec MCLusky tez dołączył. :) I po cichu tez liczę na obecność Litwina. Fajnie mi sie ściągało Dog Tag’a na Zibie, a potem eliminowało kamperski „play style” w krzakach.  Poniżej filmik wspominkowy :)

ma sie rozumiec, ze mam- wysylaj zaproszenie koniecznie :) tez mam nadzieje, ze chlopaki tez sie pojawia (zwlaszcza, jak juz pelna wersja wyjdzie) :) Jutro bede, ale raczej dopiero od 9. wieczorem niestety :/

Opublikowano

Aż sobie ściągnąłem dzisiaj i się obada.

Ostatni BF w jakiego grałem to trójka na PS3 i już wtedy chyba bardziej z przyzwyczajenia niż z faktycznej chęci.

Nie podobał mi się ten PeCetowy kierunek serii i wyraźne okrojenie gry na konsolach (całkowicie zrozumiałe oczywiście).

BF4 to już było całkowicie nie dla mnie, choć kupiłem na obydwie generacje (oczywiście dłuuuugo po premierze za jakieś grosze), a w BF1 to tylko w becie spędziłem parę godzin.

BFV już w ogóle nie tknąłem, więc po tylu latach przerwy można sprawdzić, czy to jeszcze dla mnie, czy jednak dać sobie z serią DICE całkowicie spokój.

Opublikowano
31 minutes ago, easye said:

Beta rusza od 24.00 czy jest jakaś wyznaczona godzina?

Beta rusza o godzinie 9:00 rano polskiego czasu. Ja przed 9 dzwonię do pracy, i informuje pracodawcy, ze jestem chory. Na co? Na serie Battlefield… :) 

• Plusik 2
  • Haha 1