walek 96 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 Mam takie samo info na ps5. To, ze ściągnąłeś bete i wklepałes kod, nie zniszczy, ze juz grasz. Jutro DICE około godziny 9 z rana, wciśnie przycisk „you can play the beta”, i zagrasz w BF 2042, jesli zrobiłeś pre ordera albo masz EA access. Bez obawy, na pewno zagrasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 21 minut temu, walek napisał: Mam takie samo info na ps5. To, ze ściągnąłeś bete i wklepałes kod, nie zniszczy, ze juz grasz. Jutro DICE około godziny 9 z rana, wciśnie przycisk „you can play the beta”, i zagrasz w BF 2042, jesli zrobiłeś pre ordera albo masz EA access. Bez obawy, na pewno zagrasz. A jest w ogóle gdzieś miejsce w tej becie gdzie można wpisać kod, jeśli się go ma? Póki co ja nie widzę takiej możliwości w Menu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 40 minut temu, Hubert249 napisał: Ktoś z GP Ultimate odpalił już preload? Pobrałem, włączyłem i wyskoczyło mi info o tym, że Early Access tylko dla preorderów i posiadaczy EA Access. Mam nadzieję, że to będzie ogarnięte do jutra No early access zaczyna się jutro także spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 To zależy na jakiej platformie grasz. W menu bety nie ma opcji, by wpisać kod. Ja, mając PS5, wklepałem kod opcji „Redeem Code”, ale nadal nie mam dostępu do bety. Zakładam, ze kod zostanie automatycznie aktywowany o godzinie 9, czasu polskiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 5 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Whhhhhhhhaaaat Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 13 godzin temu, Rozi napisał: Mmm, widzonko przez ściany wtf?!? jeden ziomek opowiadal mi pare miesiecy temu, ze ponoc do tego BF-a zatrudnili jakiegos typa, ktory wczesniej tworzyl CoD. Moja pierwsza mysl byla, zeby tylko nie zjebali i nie zaczeli robic i z BF-a CoD-a. Do tej pory wszystko sie wydawalo ok., az tu nagle takie cos... Moze niech jeszcze kurwa randomowo rozsiane po mapie miniguny i pistolety na gwozdzie wrzuca, i usuna squad respawn... Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 9 godzin temu, walek napisał: To zależy na jakiej platformie grasz. W menu bety nie ma opcji, by wpisać kod. Ja, mając PS5, wklepałem kod opcji „Redeem Code”, ale nadal nie mam dostępu do bety. Zakładam, ze kod zostanie automatycznie aktywowany o godzinie 9, czasu polskiego. Dzięki koleś! Zatem wklepałem kod w sekcji Redeem Code i teraz czekam już tylko na... Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Beta już działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Można grać tylko w Conquest na 128 graczy. Słowo "można" jest tu mocno na wyrost, albowiem przy każdorazowej próbie połączenia z serwerami notorycznie wjeżdża komunikat Unknown Error. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Do kiedy ta beta? Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Ja również miałem ten problem jak chciałem wyłączyć cross play. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 436 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Jest sztos Panowie, tego oczekiwałem i pełniak wjeżdża premierowo tak jak preorder tego chciał Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 6 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 No ni chuja nie chce mnie wpuścić na serwery Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Aby do wieczora i będzie testowane. Potrzebuje nowego multiplayera bo po ponad 2 latach mam dość apexa. A BF zapowiada się dobrze, zresztą w dwie poprzednie też trochę się pograło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 8 minut temu, Whisker napisał: Jest sztos Panowie, tego oczekiwałem i pełniak wjeżdża premierowo tak jak preorder tego chciał Ale co...dałeś radę się połączyć i zagrać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Leżą serwery. I jeszcze ten Frosti w menu głównym Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Ziomy do kiedy trwa ta beta Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 6 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 No włąsnie podobno nie wpuszcza tylko tych co ma ja EA Play i EA Play PRO na PC XD Teraz, messer88 napisał: Ziomy do kiedy trwa ta beta 9/10 ostatni dzień bety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Czyli co, na xboxie z ultimate god passem zagram w betkę tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 1 minutę temu, messer88 napisał: Ziomy do kiedy trwa ta beta 9.10 wyłączą serwery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 6 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Teraz, Bielik napisał: Czyli co, na xboxie z ultimate god passem zagram w betkę tak? teoretycznie tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Teraz to już mnie nawet do Menu nie wpuszcza (nie widzę Frostiego). Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 611 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Ale dlaczego to tak zapierdala wszystko, nie zmienili tego. Pewnie będzie fajna gierka, fajna strzelanka, ale chciałbym trochę inną nową część BF. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 6 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Wpuściło mnie, kurw jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi