Skocz do zawartości

Battlefield 2042

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ta gra już pobrana od jakiegoś czasu.

Bez sensu tylko, w piątek startuje Early Access, 10 godzin i czekaj do kolejnego piątku nawet pomimo zakupu gry wcześniej...
Możesz kupić wersję Gold i grać dalej aż do premiery
Opublikowano

Próbuję po przyjściu do domu znaleźć zarówno na appce jak i konsoli opcję ściągnięcia triala. Nie znajduję :( Mam wykupiony EA Access. Pomoże ktoś gdzie to znaleźć?

Opublikowano
3 godziny temu, smallv86 napisał:

A na ktorej apce szukasz? Ja znalazlem na apce xbox bo na apce gamepass nie moglem. Wchodzisz na apke xbox, klikasz w lupe i wpisujesz „battlefield 2042” klikasz na wersje dla siebie i wybierasz „zainstaluj na konsoli”.

PS App. Wyszukuję przez nią w sklepie Battlefield 2042, wybieram wersję Standard Edition na PS5 po 314,91 zł (obniżona cena z uwagi posiadania EA Access) , ale jest tylko opcja "Zamów przed premierą"i od razu prowadzi mnie do opcji zakupu kartą kredytową.

Opublikowano
1 godzinę temu, Rozi napisał:

Zablokowali tę możliwość, ściągniesz dopiero w piątek.

Tylko dziwne, że na xboxa ludzie już teraz grę ściągają w ramach triala, a na playstation nie :/ 

Opublikowano

Na Xboksie tylko przez appkę możesz i to zwykłą wersję, więc nie sądzę, że to ten trial.

Opublikowano
Godzinę temu, Moldar napisał:

Trial to zwykła pełna wersja gry.

A to nie wersja Gold umożliwia early access?

Opublikowano

A to xbox nie mial miec tak, ze kazda gre mozna sobie sciagnac ze sklepiku wczesniej i po prostu odblokowac zakupem do grania?

Trial musi = pelna wersja bo przeciez masz do wykozystania pelna wersje na te 10h. Licznik zalaczy sie z automatu po przez ea play.

Tak mi sie wydaje.

Opublikowano

Na złotej edycji konsolowcy chyba będą mogli grać od północy dziś, EA Play i PC jutro od 9 z tego co widziałem. Widzimy się na polu bitwy! Jak ktoś szuka osób na ps5 to zapraszam Kuba023 

Opublikowano
4 godziny temu, KubaJ023 napisał:

Jak ktoś szuka osób na ps5 to zapraszam Kuba023 

Zaraz wyśle zaproszenie do znajomych, dobrze było by pograć w zgranej drużynie. Ja zaczynam o północy 19 i będę często na serwerach bo do 27 mam urlop:)

Opublikowano

Wiecie, że nie dodali tablicy wyników? Chyba, żeby ktoś nie poczuł się wykluczony :(

Opublikowano (edytowane)

Da się już znaleźć triak przez GP? Coś nie widzę, a apka EA Play jest pusta jak w nią wchodzę. 

Przez sklep tez nie moge znalezc wersji trialowej. Moze chodzilo o 17:00 czasu UK?

Edytowane przez falcon87pl
Opublikowano
10 minut temu, falcon87pl napisał:

Da się już znaleźć triak przez GP? Coś nie widzę, a apka EA Play jest pusta jak w nią wchodzę. 

Przez sklep tez nie moge znalezc wersji trialowej. Moze chodzilo o 17:00 czasu UK?

Jest w zakładce ea play trail BF2042