UberAdi 2 285 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 38 minut temu, Hubert249 napisał: Kiedyś nad tym myślałem i wydaje mi się, że to taka psychologiczna zagrywka dla słabszych żeby ich nie zniechęcać, nie dyskryminować czy ki chuj xD Od razu przyponiają mi się mecze dla dzieciaków w USA, bez wyniku, żeby przypadkiem któraś drużyna nie poczuła się gorsza. Z resztą w Cold War wkurzało mnie brak zabójstwa i asysty a zamiast tego jest jakaś posrana 'eliminacja'. Wiadomo, że na tabeli lepiej wygląda 12 eliminacji niż 10 asyst i 2 fragi. Moim zdaniem tabela wróci, bo przecież to jest jakiś chory pomysł. No i mam nadzieję, że nie ruszyli systemu - frag, asysta, asysta liczona jako frag. Na to wygląda, dodatkowo nie ma All chatu, można gadac tylko z teamem, squadem i party Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 No fajnie się szczela https://gamerdvr.com/gamer/woynar/video/146763633 Cytuj
Pawel24 33 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 ja pierd zepsuli mi wekkend ta gra:(Czekalem na to tyle a wyszlo jak zawsze... Cytuj
iluck85 2 899 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 A ja zamówiłem razem z Halo. Sprawdzę sobie pełną wersję Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 33 minuty temu, wojnar napisał: No fajnie się szczela https://gamerdvr.com/gamer/woynar/video/146763633 Bez kitu wolę już ten znikający budynek niż polskie głosy xD Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 12 listopada 2021 Autor Opublikowano 12 listopada 2021 Od wczoraj nie mogę dołączyć na żaden serwer, grę wyjebałem już z dysku Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 2 godziny temu, UberAdi napisał: Sam brak tabeli która została zastąpiona jakimś dziwnych, nieczytelnym ekranem to pomyłka. Dziwi mnie tylko, po co komu taka zmiana? Jedyne co mi przychodzi do głowy, to być może dodatkowa metoda walki z cziterami? Nie ma tabeli, nie widać jakichś statsów typu 59-0, więc ich trollowanie jest ograniczone. Chociaż to mocno naciągane, no ale nie wiem. Jakieś lepsze statsy botów też byłyby ostro piętnowane. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Teraz, krzysiek923 napisał: Jedyne co mi przychodzi do głowy, to być może dodatkowa metoda walki z cziterami? Nie ma tabeli, nie widać jakichś statsów typu 59-0, więc ich trollowanie jest ograniczone. Chociaż to mocno naciągane, no ale nie wiem. Jakieś lepsze statsy botów też byłyby ostro piętnowane. To akurat działa wręcz odwrotnie, jeśli wchodzisz na serwer i widzisz gościa który ma 100:0 to sobie idziesz na inny serwer. Teraz nie ma tego nawet jak sprawdzić Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Teraz, UberAdi napisał: To akurat działa wręcz odwrotnie, jeśli wchodzisz na serwer i widzisz gościa który ma 100:0 to sobie idziesz na inny serwer. Teraz nie ma tego nawet jak sprawdzić Ale może przez to, że nie będzie tego widać, mniej im się to będzie "opłacało"? Wiadomo, że nie wszystkim i wciąż będzie tego dużo, ale część prawdopodobnie sobie daruje. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 3 godziny temu, Moldar napisał: Portal to nie tylko stare mapy i tam masz tdm na nowych mapkach. Miałeś rację. Jest w Portalu, ale dlaczego ja się pytam jest to aż tak poukrywane, jakby się tego TDM twórcy wstydzili i nie chcieli aby ludzie w to grali? Strasznie upierdliwie się tego szuka. Trzeba wchodząc na Portal dodatkowo zrobić filtrowanie serwerów pod kątem trybów. Oczywiście nawet jak już się wejdzie i wyfiltruje "Niestandardowe" to trzeba po opisach serwerów czytać, że jest to TDM. Tylko raz fajnie udało mi się pograć kilka map z większą ilością graczy, a tak to żywych ludzi w porywach 3-4 osoby, a reszta to boty Cytuj
aset 6 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 19 minut temu, Czezare napisał: Miałeś rację. Jest w Portalu, ale dlaczego ja się pytam jest to aż tak poukrywane, jakby się tego TDM twórcy wstydzili i nie chcieli aby ludzie w to grali? Strasznie upierdliwie się tego szuka. Trzeba wchodząc na Portal dodatkowo zrobić filtrowanie serwerów pod kątem trybów. Oczywiście nawet jak już się wejdzie i wyfiltruje "Niestandardowe" to trzeba po opisach serwerów czytać, że jest to TDM. Tylko raz fajnie udało mi się pograć kilka map z większą ilością graczy, a tak to żywych ludzi w porywach 3-4 osoby, a reszta to boty Spokojnie kolego. 19 startuje pełna dla wszystkich gra. Teraz masz może 5% graczy. Reszta spokojnie czeka na 19 Cytuj
addhoc 63 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Widziałem materiał z Eurogamera i co by nie mówić całość zachęca. Chciałbym już zagrać na Arica Harbor w trybie Rush, Valparaiso też nostalgicznie. Tam nawet są dwie mapy z BF1. Portal zapowiada się interesująco. Czekamy na 19.11. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Polecam najlepszą grę multiplayer ever, czyli Rainbow Six Siege, w grudniu gierka będzie miała 6 lat, nadal jest rozwijana i grana w setki tysięcy ludzi, nawet w esporcie. Polecam Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 3 godziny temu, Figuś napisał: Od wczoraj nie mogę dołączyć na żaden serwer, grę wyjebałem już z dysku polecam wyłączyć cross playa w konsoli, mi pomogło i gram Cytuj
addhoc 63 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 47 minut temu, Rozi napisał: Polecam najlepszą grę multiplayer ever, czyli Rainbow Six Siege, w grudniu gierka będzie miała 6 lat, nadal jest rozwijana i grana w setki tysięcy ludzi, nawet w esporcie. Polecam To nie ten temat, pomyliło Ci się coś. To przez te remastery GTA? Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Włączyłem B2043, pograłem 5 minut, wyłączyłem. Włączyłem tryb portal i nie mogę się oderwać. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 58 minut temu, addhoc napisał: To przez te remastery GTA? No cieszy się chłop bo jak to wyszło to go jeszcze na świecie nie było Cytuj
Mecenas 59 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 6 minut temu, Sedrak napisał: Włączyłem B2043, pograłem 5 minut, wyłączyłem. Włączyłem tryb portal i nie mogę się oderwać. Miałem tak samo. Portal pociągnie tego BFa , gdyby 2042 był za darmo, to nawet by się tego nie chciało odpalać 1 Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Teraz tylko poczekać z pół roku jak polataja grę Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Pograłem godzinę. Oczywiście się coś zesrało i zagrać na oficjalnych serwerach się nie da BF Portal działa, ale to nie są te same mechaniki co oryginalne tytuły Gra jest za szybka, miałem wrażenie że gram w CODa Dodatkowo mam wrażenie że gra jest brzydsza od BF4 i BF1 Dobrze że jest trial - pograłem na Series S i skasowałem. Niestety ale do genialnego BF4 się nie umywa 2 Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 18 minut temu, blakuś napisał: Dobrze że jest trial - pograłem na Series S i skasowałem. Niestety ale do genialnego BF4 się nie umywa Przypominam, że zanim BF4 stał się genialny to przez pół roku był ledwo grywalny a przez kolejne pół patchowany byl balans jesli dobrze pamietam. Z BFem jak zwykle, najrozważniej jest zaczekac 2 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 Koniec triala, cóż, odkrywczy po ostatnich wpisach, dla mnie rewelka, ale cross play z pc to zło, do tego na xboxie pewnie niewiele osób to wyłączy, bo trzeba to zrobić z poziomu systemu.... No nic zobaczymy co będzie, warzone z jednym życiem to nie jest, więc nie ma takiej spiny, byle do piątku. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 O ile po becie byłem tak zawiedziony, że żałowałem, że jeden z kodów dołączonych do programu Nvidia wklepałem sobie, tak dzisiejszy trial mimo błędów i problemów z sewrwerami pokazał, że to będzie jedna z moich ulubionych pozycji na jesienne sieciowe granie! All-Out Warfare, które wydawało się mega dziwne przez te wszystkie nowe rozwiązania i gigantyczne mapy gra się jednak znakomicie. Nie powiem akcje typu: wyskoczyłem z helikoptera, gdzie zrobiłem parę killi i wleciałem WingSuitem przez okno budynku by zabić kolejnych 3 typów wywołują banana na twarzy, do tego lokacje potrafią zachwycić! Przez dodanie DLSS gra działa ultra płynnie na PC, a graficznie standardowo od razu wpadła do top generacji. System strzelania też został mocno dopracowany, do tego stopnia, że to pierwszy BF, gdzie czekam na Team Deathmatch. Osobiście podoba się ten cały pomysł na brak progresji, zmiany celowników do broni w locie podczas rozgrywki, bo czuję satysfakcję od pierwszego zabitego rywala i nie muszę się męczyć z daną bronią by coś innego odblokować! Do tego wszystkiego dochodzi jeszcze battlefield Portal, gdzie też możemy się świetnie bawić, zapewnie dodadzą Battle Royale - no co mogę napisać, standardowo po marnej i hejtowanej becie w fullu spędzę sporo godzin! 1 Cytuj
PIOTR8642 30 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 1 godzinę temu, blakuś napisał: Dodatkowo mam wrażenie że gra jest brzydsza od BF4 i BF1 Własnie ciekawe jak to wygląda na PC bo na XSX jest jak dla mnie graficzna bieda z nędzą w 4K (jak popatrzeć na te mapy). Jak ktoś grał na XSX i PC to chętnie sie dowiem jakie ma odczucia w tej kwestii? Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 Udało Wam się w ogóle pograć bez cross play w inny tryb niż główny? I dlaczego oni musieli pozmieniać te cholerne klasy postaci?! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi