tommi 345 Opublikowano 12 grudnia 2021 Opublikowano 12 grudnia 2021 (edytowane) HL to jedyny BF od czasu BF3, ktorego nie kupilem. Zagralem tylko bete i wystarczylo. Tutaj gameplay Stodeha z NTW-50: Szkoda, ze ja znerfili... Ok., za to MP-9 bede musial zdecydowanie wyprobowac Edytowane 12 grudnia 2021 przez tommi Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 grudnia 2021 Opublikowano 12 grudnia 2021 14 godzin temu, Mecenas napisał: Jak myślicie , czy ten BF jest gorszy od BF Hardlinea? Hardline był lepszy? Nie. Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 14 grudnia 2021 Opublikowano 14 grudnia 2021 Dodali czasowy Breakthrough/Conquest na 64 graczy dla nowych konsol i PC. PKP nowa meta. 1 Cytuj
addhoc 63 Opublikowano 14 grudnia 2021 Opublikowano 14 grudnia 2021 Co to za patologia te czasowe tryby? To aż tak generuje koszty? Zostawiliby suwak na ilość graczy i resztę a nie włączają na tydzień. Co za tumany... Cytuj
tommi 345 Opublikowano 14 grudnia 2021 Opublikowano 14 grudnia 2021 no, to jeszcze tylko dominacja, score board i przegladarka serwerow, i bedzie mozna oficjalnie i jednoglosnie oglosic najlepszego BF-a w historii Od tego PKP faktycznie ostatnio gine co chwile w sytuacjach, w ktorych zupelnie sie tego nie spodziewam. Patrzac na statsy to nie ma zadnego sensu- celnosc bodajze 44, WTF? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 15 grudnia 2021 Opublikowano 15 grudnia 2021 Rush na dłużej, byle na stałe później. Cytuj
szymon@ 388 Opublikowano 15 grudnia 2021 Opublikowano 15 grudnia 2021 Od wczoraj nie chce się połączyć z serwerem, konsola xbox one x . Ktoś tak ma ? Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 15 grudnia 2021 Opublikowano 15 grudnia 2021 Na wi-fi grasz? Zrestartuj router, a jak nie zadziała, to przeinstaluj gierkę. 1 1 Cytuj
szymon@ 388 Opublikowano 15 grudnia 2021 Opublikowano 15 grudnia 2021 Od wczoraj nie chce się połączyć z serwerem, konsola xbox one x . Ktoś tak ma ? 9 godzin temu, sprite napisał: Na wi-fi grasz? Zrestartuj router, a jak nie zadziała, to przeinstaluj gierkę. Tak na WiFi. Zobaczymy czy pomoże. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 16 grudnia 2021 Opublikowano 16 grudnia 2021 Podboju 64 jeszcze nie probowalem, ale Przelamanie 64 jak dla mnie nietrafione- nie liczylem dokladnie, ale mam wrazenie, ze ilosci pojazdow za bardzo nie zmniejszyli, a jedynie obszar i ilosc piechoty, przez co przypada jeszcze wiecej pojazdow na m kw czy piechura. Bez sensu, wole normalne przelamanie 128. Inna sprawa, ze w tych kilku meczach, ktore zagralem w tym trybie, wrzucalo mnie za kazdym razem na Kalejdoskop- byc moze na innych mapach jest lepiej, ale akurat Kalejdoskop zdecydowanie lepszy jest pelnowymiarowy. Drugi operator wymasterowany: Polecam ta zawodniczke, np. w kombinacji z NTW-50 (ktora to bron moze i na przeciwko pojazdom zostala znerfiona, ale na piechote wciaz dziala jak zloto): To juz moj drugi tripple kill nia- pieprzona mobilna armata, kocham :D Albo z K30, ktore na krotki dystans jest moja ulubiona bronia: Cytuj
LiŚciu 1 332 Opublikowano 16 grudnia 2021 Opublikowano 16 grudnia 2021 Dwa pytania: czy BF już działa tak ze można grać i większość problemów o których pisaliście została załatwiona? z foruma więcej osób gra na Xbox czy Ps? Kiedyś była opinia ze zdecydowanie Sony ale chyba trochę się zmieniło bo nawet mysza na xboxie leci - może się kogoś z forum trafi do grania Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 16 grudnia 2021 Opublikowano 16 grudnia 2021 Po ostatniej latce jest mega lepiej, w koncu czuc ten bf'owy vibe. Na xsx bez problemow ze znajdowaniem serwerow. 1 Cytuj
LiŚciu 1 332 Opublikowano 16 grudnia 2021 Opublikowano 16 grudnia 2021 5 minut temu, BoryzPL napisał: Po ostatniej latce jest mega lepiej, w koncu czuc ten bf'owy vibe. Na xsx bez problemow ze znajdowaniem serwerow. Dzieki. A jaka tutaj na forum konsola przeważa ? Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 16 grudnia 2021 Opublikowano 16 grudnia 2021 9 minut temu, BoryzPL napisał: Na xsx bez problemow ze znajdowaniem serwerow. Nie wiem. Ja od premiery bety nie mogę zagrać normalnego meczu w portalu na Xboxie z wyłączonym crossplayem. Na serwerach pustki, maks kilku graczy. 4 minuty temu, LiŚciu napisał: A jaka tutaj na forum konsola przeważa ? Chyba nie Xbox. Tam głównie widzę ludzi grających w Halo. Ten BF to jest chyba jedno z większych rozczarowań w gierkach. Sumarycznie w poprzednich odsłonach spędziłem z tysiąc godzin. Tu 1,5 h. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 16 grudnia 2021 Opublikowano 16 grudnia 2021 Po ostatniej aktualizacji nie mam zadnych problemow, serwery do 20 sekund mi znajduje i pelne od graczy konsolowych. Czasem na poczatku rundy pare botow ale szybko sa podmieniane pzez normalnych graczy. Wczoraj 5 pelnych rund w godzinach wieczornych i kazdy meczyk tak wygladal jesli chodzi o obsade. Cytuj
LiŚciu 1 332 Opublikowano 16 grudnia 2021 Opublikowano 16 grudnia 2021 Ok. Ale zapytam tak - jakbym chciał pograć z ludźmi z forum teraz, to lepiej kupic na x czy ps? Cytuj
szymon@ 388 Opublikowano 16 grudnia 2021 Opublikowano 16 grudnia 2021 W dniu 15.12.2021 o 10:48, sprite napisał: Na wi-fi grasz? Zrestartuj router, a jak nie zadziała, to przeinstaluj gierkę. Niestety ani to ani tamto nie pomogło. Dalej widnieje ekran z napisem ze łączy z serwerem . Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 16 grudnia 2021 Opublikowano 16 grudnia 2021 Sprawdź czy na kablu by działało. Może coś z wi-fi zjebane. 1 Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 18 grudnia 2021 Opublikowano 18 grudnia 2021 Na Epic Store dzięki świątecznemu kuponowi już można wyrwać BFa na -50% miesiąc po premierze. Nieźle Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 18 grudnia 2021 Opublikowano 18 grudnia 2021 Ja nie mogę skoczyć tych 10h za free po jednym meczu wyłączam grę. Niby wszystko tam jest a tak na prawdę nie ma nic. Cytuj
walek 96 Opublikowano 18 grudnia 2021 Opublikowano 18 grudnia 2021 Ty przynajmniej nic nie zapłaciłeś za gre. Ja kupiłem Gold’a i wtopiłem ponad 300 złotych. Ta gra to dobra strzelanka, ktora próbuje być Battlefield’em. Zreszta co sie dziwić, cała ekipa deweloperska, ktora stanowiła trzon DICE odeszła, a zastąpiło ich grono oddanych fanów/ developerow APEX/Warzone, co czuć w każdej sekundzie grania. Ale nie ma tego złego, co by na dobre wyszło. Za tydzień będę miał PC i pierwsze co zrobię to ścigane bete World War 3. Mam nadzieje, ze znajdę tam „vibe” Battlefield 3/4. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 19 grudnia 2021 Opublikowano 19 grudnia 2021 Trzeci operator na Tier 1 odhaczony, z nim poszlo wyjatkowo szybko:: Bedzie zdecydowanie jednym z moich ulubionych- jego zrzut skrzyni z wyposazeniem to prawdziwy game changer. Koniec z sytuacjami, ze nadlatuje heli, gdy masz akurat wyrzutnie rakiet, albo na odwrot, masz rakiety p-lot gdy nadjezdza czolg. Bezcenny niewazne, czy gra sie samemu, czy w zespole. Mysle tez, ze wspolpraca Irisha (barykada & zestrzeliwaczka granatow) z Borysem (wiezyczka straznicza) musi super dawac rade, zwlaszcza w obronie celow. A juz np. Irish + 2x Borys + Angel to w ogole by byla masakra, ale niestety nie mialem poki co za bardzo okazji wyprobowac. PS: PKP-BP to bron idealna, po prostu stworzona dla takich jak ja, nie potrafiacych celowac, lam 1 1 Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 20 grudnia 2021 Opublikowano 20 grudnia 2021 Ściągnąłem triala 10h na XSX i przez 2 godziny udało mi się zagrac 1 mecz. W menu jak włączam powiedzmy podbój, niby mecz znajduje, leci wczytywanie po czym wraca mnie do menu głównego i tak w kółko. Jebać. Cytuj
LiŚciu 1 332 Opublikowano 20 grudnia 2021 Opublikowano 20 grudnia 2021 7 minut temu, bartiz napisał: Ściągnąłem triala 10h na XSX i przez 2 godziny udało mi się zagrac 1 mecz. W menu jak włączam powiedzmy podbój, niby mecz znajduje, leci wczytywanie po czym wraca mnie do menu głównego i tak w kółko. Jebać. Może nie dociągnął się jeszcze update? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi