easye 3 333 Opublikowano 28 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2022 Kiedy w ogole rusza przepustka roku 1? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 28 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2022 Za miesiąc podobno. Mają być jakieś premiem tiery dla passowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 30 maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 maja 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 31 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2022 u mnie 343h na liczniku- po dwoch ostatnich patchach duzo przyjemniej sie gra i osobiscie nie moge sie oderwac, ale i tak wciaz mnie wkurwia, ze po tylu miesiacach od premiery dalej przegladarki serwerow, squad managementu, player statsow czy klan tagow nie ogarneli. I co gorsza, o czesci z tych rzeczy do tej pory ani slowem nie wspomnieli (ogolnie ich komunikacja to jakas parodia). Pod tym wzgledem czuje sie zwyczajnie oszukany i niezaleznie od tego, jak dobrze sie gra, nastepnego preordera zrobie wylacznie, jesli przed premiera wyraznie potwierdza (najlepiej na filmach z rozgrywki), ze wszystkie podstawowe funkcje beda zawarte- jesli nie, to niech spierdalaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 31 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2022 12 minut temu, tommi napisał: Pod tym wzgledem czuje sie zwyczajnie oszukany i niezaleznie od tego, jak dobrze sie gra, nastepnego preordera zrobie wylacznie, jesli przed premiera wyraznie potwierdza (najlepiej na filmach z rozgrywki), ze wszystkie podstawowe funkcje beda zawarte- jesli nie, to niech spierdalaja. Nie wiem ile razy trzeba to pisać: Nie kupujcie preorderów! Nie braknie tego w sklepach. Powiedzą i napiszą wszystko co chcesz, a jak już będą mieli twoją kasę to możesz sperdalać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 31 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2022 340 h jebaniutki. Pewnie robisz za 10% czasu spędzanego aktualnie przez wszystkich 25 graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 W dniu 31.05.2022 o 23:01, Shankor napisał: Nie wiem ile razy trzeba to pisać: Nie kupujcie preorderów! Nie braknie tego w sklepach. Powiedzą i napiszą wszystko co chcesz, a jak już będą mieli twoją kasę to możesz sperdalać. ale tydzien wczesniejszy dostep, rozumisz... Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 7 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 7 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2022 Sezon 1: 1 mapa 1 specjalista 1 nowy rodzaj helikopterów 1 broń i kusza 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 732 Opublikowano 7 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2022 On 5/18/2022 at 8:46 PM, easye said: mi się nadal śmiać chce jak pomyśle o tych wszystkich zagrajmerach co zapłacili za to 5 bomb! Do dzisiaj jestem wdzięczny Spencerowi za triale EA w Xbox Game Passie. Prawie wziąłem Golda, przecież to jedna z moich ulubionych serii, na szczęście coś mnie tknęło, żeby jednak odpalić trial przez wydaniem siana Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 7 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2022 Zero Hour? chyba Zero Content Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 500 zł, nie żal mi takich sfrajerzonych graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 (edytowane) Nie no zajebiście Pamiętam czasy,że jak kupowałem premium albo dlc. Człowiek wiedział kiedy to wyjdzie i co bo zapłacił. Dzisiaj mamy za "darmo" ale to jakby ktoś ci w ryj napluł. W sumie gdybym miał robić za darmo to też bym robił takie updejty Jedynie dodatek Pacyfik naprawdę im wyszedł. Edytowane 8 czerwca 2022 przez KarolJanuszGejmingu Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 Pamiętam, że jedyny season pass/complete czy coś kupiłem do Battlefield 1 (2016) i dostarczyli, potem był BF V, a teraz to. Tendencja spadkowa to mało powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 8 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 https://www.videogameschronicle.com/news/battlefield-2042-is-reportedly-in-abandon-ship-mode-as-ea-switches-focus-to-the-next-series-entry/ good night sweet prince Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 No EA postawiło chyba krzyżyk na Battlefieldzie. Trochę to dziwne że nie próbują tego ratować, bo jeśli gra nie wyjdzie na prostą to porażka 2042 może trwałe zaszkodzić marce i przełożyć się na przyjęcie następnych gier z serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 Tutaj akurat przydałby się powrót do korzeni serii. Trochę odbiera im klientów konkurencja a obecnie idą w kij wie co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 455 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 (edytowane) 8 minutes ago, ASX said: No EA postawiło chyba krzyżyk na Battlefieldzie. Trochę to dziwne że nie próbują tego ratować, bo jeśli gra nie wyjdzie na prostą to porażka 2042 może trwałe zaszkodzić marce i przełożyć się na przyjęcie następnych gier z serii. Jak ten temat pokazal gracze maja krotka pamiec, sporo osob ktore kupilo BF1 i BF V rowniez kupilo BF 2042 na premiere. EA idzie i tak pod mlotek wiec tna koszta. Najpierw licencja na fife, teraz odpuszczaja ratowanie BF 2042. Chociaz watpie,ze ta gre da sie uratowac ona jest zepsuta od podstaw. Ciezko jest naprawic bledy w design. Edytowane 8 czerwca 2022 przez Wolfie_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 Godzinę temu, Ukukuki napisał: obecnie idą w kij wie co. LPGRTVAGD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 602 Opublikowano 10 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2022 Czy na ten moment ta gra jest cokolwiek warta? Za grosze można kupić, ale jak jest słabo, to i tak szkoda wyrzucać w błoto. Nie interesuje mnie to, jak chujowa była na premierę i co tam obiecali poprawić w przyszłości, tylko stan na teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2022 jest troszeczkę lepiej niż w premierę, ale bez szału 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 10 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2022 433h na liczniku i twierdze, ze jest naprawde dobrze. Nowa mapa, Exposure, jest naprawde zajebista i mozna na niej spedzac godziny. Kupa rzeczy poprawiona, zarowno jesli chodzi o bugi, jak i o balans: Bolty w ogole nie wkurwiaja juz, wlasciwie rzadko sie je spotyka, to samo nightbirdy (choc tutaj transportowce przejely paleczke ostatnio), do tego super smiglowce stealth wrzucili w sezonie 1, zarabista sprawa, no i ta nowa giwera BSV-M daje rade (to samo SFAR-M czy na blizsze dystanse K30). Jezeli chodzi o mnie, to (poza nowym kontentem i poprawkami podstawowych map) brakuje mi tylko jednej rzeczy do pelni szczescia: przegladarki serwerow. A najbardziej wkurwiajace w tym wszystkim jest to, ze DICE praktycznie poki co slowem nie ustosunkowalo sie do tego (mimo, ze temat na oficjalnym forum EA ma juz bodaj 135 stron). Jak wrzuca, mam nadzieje, przegladarke, to moge zyc z 2042 nastepna lata. Aha, zapomnialem wspomniec: zajebistym patentem jest rotacja Exodus Conquest w AoW, zawierajaca m.in. Kaspijska Granice, Arike, Valparaiso i wybrane mapy z podstawki, wszystko w wersjach na 64 graczy. Praktycznie od premiery Exposure i Expodus Conquest wrocilem na dobre do podboju, bo pierwsze miesiace praktycznie wyalcznie na Przelamaniu spedzilem. Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 113 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2022 (edytowane) Grę można dostać za 39zl na XSX i się zastanawiam czy już jest grywalna. W BF3 i 4 bardzo lubiłem grać. Później odpuściłem na dobre serię. Warto w to się teraz pakować? Edytowane 8 sierpnia 2022 przez GwynBleidd_79 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2022 za takie śmieszne pieniądze można pograć, ale na XSX to koniecznie z włączonym crossplayem, inaczej będziesz z powietrzem grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 313 Opublikowano 9 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2022 Ja próbowałem pograć na pc w mapki z bc2 to znalazło mi jednego gracza z ps4 xD Jakim cudem ta gra jest tak szybko martwa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi