MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2022 9 minut temu, Pupcio napisał: Ja próbowałem pograć na pc w mapki z bc2 to znalazło mi jednego gracza z ps4 xD Jakim cudem ta gra jest tak szybko martwa? jakim cudem na PC znalazło Ci typa z PS4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 317 Opublikowano 9 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2022 Albo xboxa? Już nie pamiętam, na pewno miał znaczek którejś z konsol bo graliśmy na arice sami w dwie osoby xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2022 Ps4 i XO mają crossplay miedzy sobą tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2022 44 minuty temu, Pupcio napisał: Albo xboxa? Już nie pamiętam, na pewno miał znaczek którejś z konsol bo graliśmy na arice sami w dwie osoby xD Okłamałeś mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2022 Hahahaha, jak to klasy? Klasy? Przecież specjaliści są lepsi! Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 434 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2022 pewnie tego i tak nie zrobią bo to przecież zdechnie na dobre do tego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2022 Kupiłem ostatnio za cenę kebaba i w sumie to nie jest to takie złe. Strzela się ok,na PlayStation bez crossplay pograsz bez problemu. Klasyczne mapy z starych Battlefieldow nadal są mega grywalne ale te z bf2042 to niezła prowokacja. Jeśli teraz zrobią normalne klasy to gra pójdzie w dobrym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2022 Z normalnymi klasami to w sumie bym zagrał. Za ile to można kupić 40 zł? A czy coś jest jako alternatywa? W sumie nie za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 398 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2022 Wczoraj trochę dłużej spędziłem czasu w drugim sezonie i trzeba przyznać że jest potencjał. Ogólnie pogrywam od czasu do czasu (80lvl) i ta gra nie przypomina premiery, jest sporo zmieniona na korzyść Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2022 2 minuty temu, Whisker napisał: Wczoraj trochę dłużej spędziłem czasu w drugim sezonie i trzeba przyznać że jest potencjał. Ogólnie pogrywam od czasu do czasu (80lvl) i ta gra nie przypomina premiery, jest sporo zmieniona na korzyść A te mapy już wszystkie dostały "remake"? Osłony, inne ukształtowanie terenu itd? Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 398 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2022 (edytowane) 2 minuty temu, tjery napisał: A te mapy już wszystkie dostały "remake"? Osłony, inne ukształtowanie terenu itd? Nie, jeszcze nie wszystkie Ale masa zmian jest poczyniona w samym gameplay’u, detekcji, dźwięku i samej grafice Edytowane 31 sierpnia 2022 przez Whisker Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2022 Teraz, Whisker napisał: Nie, jeszcze nie wszystkie Spoko. to jeszcze trochę poczekam z ponowną instalką nie ma to jak wydać chyba z 400 zł za edycję gold (już nie pamiętam ile to na premierę kosztowało) i pograć z 5h i odinstalować. A naprawdę spoko się grało, dobre strzelanie, ale te mapy były straszne, że tak powiem, nie do przełknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 398 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2022 Teraz, tjery napisał: Spoko. to jeszcze trochę poczekam z ponowną instalką nie ma to jak wydać chyba z 400 zł za edycję gold (już nie pamiętam ile to na premierę kosztowało) i pograć z 5h i odinstalować. A naprawdę spoko się grało, dobre strzelanie, ale te mapy były straszne, że tak powiem, nie do przełknięcia. No tez wydałem 4 paki ale serio teraz gra się przyjemnie, będzie co raz lepiej bo widać ze nie odpuszczają dopóki nie ulepsza tej części Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 31 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2022 Nic nie ulepszą, z końcem roku gra dostanie cancela i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2022 Patrząc na historię ostatnich odsłon myślę, że jest szansa. Wszystko zapewne zależy od ilości ludzi na serwerach i od tego jak skórki do operatorów będą schodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2022 Zainstalowałem żeby sprawdzić no i rzeczywiście zmienili sporo i gra się w to jak w BFa wreszcie i technicznie nie ma takiej pajdy już. Z tym, że dużo z tego dobrego wrażenia to zasługa tej nowej mapy która chyba jako jedyna jest jakoś porządnie zaprojektowana. Ta poprzednia którą dodali też ponoć fajna ale nie grałem bo włączyłem to tylko na 2 mecze. 2 dobre mapy + caspian w portalu na całą grę to nadal zbyt mało Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2022 3 minuty temu, tjery napisał: Patrząc na historię ostatnich odsłon myślę, że jest szansa. Wszystko zapewne zależy od ilości ludzi na serwerach i od tego jak skórki do operatorów będą schodziły. Za chwilę premiera nowego CoD i wy się zastanawiacie jaki będzie los tego BF-a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2022 1 minutę temu, McDrive napisał: Za chwilę premiera nowego CoD i wy się zastanawiacie jaki będzie los tego BF-a Ci co grają w Warzone/multika Coda to zapewne nie grają teraz w Bfa tylko w Coda, BF oferuje jednak zupełnie odmienne realia rozgrywki, więc myślę, że premiera Coda nie będzie miała zbyt wielkiego wpływu na BFa, Ci co lubią styl Bfa raczej przy nim zostaną jak gierka zmierza w "lepszym" kierunku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 4 września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 września 2022 W dniu 31.08.2022 o 18:45, tjery napisał: Ci co grają w Warzone/multika Coda to zapewne nie grają teraz w Bfa tylko w Coda, BF oferuje jednak zupełnie odmienne realia rozgrywki, więc myślę, że premiera Coda nie będzie miała zbyt wielkiego wpływu na BFa, Ci co lubią styl Bfa raczej przy nim zostaną jak gierka zmierza w "lepszym" kierunku. Dokladnie, tez tak uwazam. Ok, jest jakis tam % fanow obu gier, wiec oni pewnie przynajmniej wyprobuja to MW, ale ogolnie mysle, ze nie bedzie to mialo wielkiego wplywu. Nowa mapka jak dla mnie jest najlepsza w grze, nawet lepsza od Exposure (zwlaszcza, ze gram glownie Dozerem, a to typowo pod niego (i MacKaya) mapa. Ciekawe, ilu ludzi wroci z sezonem 3, jak wrzuca specjalistow w klasy. Tak czy inaczej obawiam sie, ze po raz kolejny jak doprowadza ja do super stanu, to zatrzymaja wsparcie po sezonie 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 604 Opublikowano 14 września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 września 2022 Tryb Portal w dalszym ciągu jest tylko 4fun, bez rankingów i statystyk, czy coś w tej kwestii zmienili? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 września 2022 normalnie wbijasz expa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 18 września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 września 2022 Jest chyba tylko warunek, ze musi byc bez botow. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 24 września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 września 2022 A było może gdzieś info kiedy można się spodziewać gry w eaplay? Bo cena w storze 3 koła to gruba przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 września 2022 W pudle było po 3 dychy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi