creatinfreak 3 847 Opublikowano 25 września 2022 Opublikowano 25 września 2022 10 godzin temu, Rozi napisał: W pudle było po 3 dychy xD Szkoda napędu. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 25 września 2022 Opublikowano 25 września 2022 Premiera nowego CODa to będzie już chyba ostateczny pogrzeb dla tej gry. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 25 września 2022 Opublikowano 25 września 2022 13 minut temu, bartiz napisał: Premiera nowego CODa to będzie już chyba ostateczny pogrzeb dla tej gry. Pogrzeb całej serii to był kiedy w MW2019 pojawiły się duże mapy i pojazdy Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 25 września 2022 Opublikowano 25 września 2022 Nawet najgorszy bf jest lepszy na dużych mapach od tych w codzie. W call of duty to dalej ciekawostka, lepiej się gra na małych mapach. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 25 września 2022 Opublikowano 25 września 2022 19 minut temu, Moldar napisał: Nawet najgorszy bf jest lepszy na dużych mapach od tych w codzie. W call of duty to dalej ciekawostka, lepiej się gra na małych mapach. Tak, ale jak rozwiną tą ciekawostkę, to BF już nie będzie miał startu z niczym. Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 25 września 2022 Opublikowano 25 września 2022 No może, ale póki co bez startu jak ktoś chce czegoś na dużą skalę. 1 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 26 września 2022 Opublikowano 26 września 2022 BF poki co zyje i ma sie dobrze- jutro kolejny update 2.1, m.in. z odnowionym Renewal. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 26 września 2022 Opublikowano 26 września 2022 Ja dziś zagrałem i w sumie pełne serwery na ps5 przy wyłączonym crossplayu. Niektóre mapy to takie gunwo ,że nie da się tego opisać Szczególnie te podstawowe ,które nie dostały updejta. Ale i tak granie na nich jest 100 X lepsze niż to co zaprezentował cod Cytuj
Sedrak 789 Opublikowano 26 września 2022 Opublikowano 26 września 2022 3 hours ago, tommi said: BF poki co zyje i ma sie dobrze- jutro kolejny update 2.1, m.in. z odnowionym Renewal. Widzę od czasów BF3 dalej twardo cisniesz a dalej są te specjalizacje planują jakieś zmiany w tym kierunku? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 27 września 2022 Opublikowano 27 września 2022 20 godzin temu, Sedrak napisał: Widzę od czasów BF3 dalej twardo cisniesz a dalej są te specjalizacje planują jakieś zmiany w tym kierunku? ma sie rozumiec Po BF3 i BF4 niestety prawie odpuscilem BF1, z kolei BFV zaczalem ogrywac dopiero jakos blizej konca, chyba po premierze Wojny na Pacyfiku (zdazylem nabic tylko niecale 300h bodajze). W 2042 juz mam cos ok. 570h na liczniku i twierdze, ze gra sie bardzo dobrze- jedyne, czego mi jeszcze brakuje (i co mnie wkurwia za kazdym razem, jak o tym mysle), to przegladarka serwerow, zarzadzanie skladem i plutony. Co do specjalistow, to sezonie 3, a wiec na przelomie listopada/grudnia, wpasuja ich w sztywne klasy, przypisujac na stale gadzety do poszczegolnych klas itd. Osobiscie nie mam z nimi takiego problemu, jak niektorzy (choc Mackkay potrafi wkurwiac solidnie)- sam po wymasterowaniu wszystkich z podstawki cisne ciagle Dozerem Z nozowania przerzucilem sie nim na tarczowanie (aktualnie bodajze 13. miejsce na swiecie na PS, a 28. ogolem na wszystkich platformach). Ogolnie radze nie sluchac okolicznych placzkow i debili piszacych od rzeczy, samemu nie grajac i nie majac pojecia, tylko samemu sprobowac (zwlaszcza, jak ktos kupil i nie gral od dluzszego czasu). Cytuj
Sedrak 789 Opublikowano 27 września 2022 Opublikowano 27 września 2022 Przekonałes mnie. Tylko kiedy znajdę na to czas ale kupię na bank. Za tą cenę to nawet jak godzinkę tygodniowo zagram to warto. A tak z innej beczki. Żyje ktoś jeszcze ze starej ekipy? Danielski, Kosa i tak dalej? Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 27 września 2022 Opublikowano 27 września 2022 Ja może bym się i dał skusić gdyby nie jedna rzecz - bliskość premiery nowego CoD-a. Jak już się owym CoD-em zrzygam, co nastąpi za c/a 3 miechy to wówczas być może sprawdzę czy już wszystko naprawili/zyebali EA&Dice. Tylko....czy za 3 miesiące ktoś będzie jeszcze w to grał? Oto jest pytanie... Cytuj
tommi 345 Opublikowano 27 września 2022 Opublikowano 27 września 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Sedrak napisał: Przekonałes mnie. Tylko kiedy znajdę na to czas ale kupię na bank. Za tą cenę to nawet jak godzinkę tygodniowo zagram to warto. A tak z innej beczki. Żyje ktoś jeszcze ze starej ekipy? Danielski, Kosa i tak dalej? Priorytety, Sedrak, priorytety ze starej ekipy praktycznie nikogo nie ma- gadalem kiedys z Gesiorem i McCluskym i wyszlo na to, ze oni sie na Xboxa przerzucili. Reszty praktycznie nie widze. Ja sam gralem w ostatnich miesiacach glownie z dwojka znajomych Polakow z reala, a od paru tygodni wbilem do fajnej grupy Niemcow i cisne z nimi prawie co wieczor. Dobra ekipa jest, ogarniaja granie zespolowe, PTFO itd., naprawde przyjemne wieczory i mecze sa zwykle. 1 godzinę temu, Czezare napisał: Ja może bym się i dał skusić gdyby nie jedna rzecz - bliskość premiery nowego CoD-a. Jak już się owym CoD-em zrzygam, co nastąpi za c/a 3 miechy to wówczas być może sprawdzę czy już wszystko naprawili/zyebali EA&Dice. Tylko....czy za 3 miesiące ktoś będzie jeszcze w to grał? Oto jest pytanie... To dwie rozne gry sa, wiec zalezy co komu pasuje. Osobiscie CoDa nie tykam (poza paroma meczami dla towarzystwa z jednym znajomym), nawet tej bety nie instalowalem. Generalnie moze nie istniec dla mnie. Tylko BF. Ok., zawijam, bo sie update zainstalowal wlasnie, nowe misje tygodniowe tez wjechaly i same sie nie zrobia pozdro i do zobaczenia na polu walki, miejmy nadzieje Edytowane 27 września 2022 przez tommi 1 Cytuj
Sedrak 789 Opublikowano 28 września 2022 Opublikowano 28 września 2022 Tylko lat minęło, że wcale mnie nie dziwi, ale dobrze to wspominam. Ja również na Xboxa się przerzuciłem, po PS4. Grę wrzucę na pewno na listę. Cytuj
creatinfreak 3 847 Opublikowano 28 września 2022 Opublikowano 28 września 2022 A gra ktoś w to teraz na xboxie? Bo zamówiłem sobie w oczekiwaniu na cod. Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 28 września 2022 Opublikowano 28 września 2022 Ja czasem. Szkoda, że wyrzucili podbój na 64 graczy, Cytuj
tommi 345 Opublikowano 28 września 2022 Opublikowano 28 września 2022 We wtorek wroci pewnie. Szkoda, to ze wyrzucili przegladarke serwerow, zebys mogl sobie wybrac mape i tryb, w ktore chcesz zagrac. Cytuj
Bielik 744 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Chyba się skuszę na tego bfa, @creatinfreak grales może w alfę/betę? To była jedyna moja styczność z tą grą i jestem ciekawy jak to teraz wygląda. Cytuj
creatinfreak 3 847 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 10 godzin temu, Bielik napisał: Chyba się skuszę na tego bfa, @creatinfreak grales może w alfę/betę? To była jedyna moja styczność z tą grą i jestem ciekawy jak to teraz wygląda. Betę grałem chwilę. Teraz też zagrałem 2 mecze no i jednak spokojnie poczekam na call of duty mimo iż w poprzednich bf trochę czasu spędziłem. Cytuj
Bielik 744 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 To ostudziłes mój zapał, w sumie d-dzięki jeśli nie przykuwa na dłużej. Cytuj
creatinfreak 3 847 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Godzinę temu, Bielik napisał: To ostudziłes mój zapał, w sumie d-dzięki jeśli nie przykuwa na dłużej. Jeżeli nie wykorzystałeś triala to sprawdź w eaplay, może Tobie akurat podpasuje. A jak nie to pudełko wydajesz w okolicach 50zł, tak więc jakaś wielka strata nie będzie gdyby nie zatrybiło. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 25 października 2022 Opublikowano 25 października 2022 Słabiutka odsłona, kiedyś mocno męczyłem tą serię ale ostatnio kiepsko im idzie. Najwięcej czasu spędziłem w BF Vietnam tym pierwszym Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 Gierka będzie dostępna w gamepassie/ea play od 22 listopada. 1 Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 Czy tego trupa można jeszcze zreanimować? Dyskutujmy... Cytuj
złoty 4 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 Ta reanimacja wygląda tak jak na imprezie apstynet próbujący dogadać się z pijanymi kolegami :)) powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi