Hubert249 4 276 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Mapy są dość egzotyczne. Egipt, Katar, Korea, Singapur, Antarktyda, Gujana Francuska. Z jednej strony spoko, ale czy tylko mi rzuca się ogólna neonowość tego trailera? To samo było w BFV. Tęskno mi za klimatem map z BF1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Ja lubię w battlefieldach mapy typu: oasis, panzerstorm, arras, prowansja. Te al sudany gdzieś mi nie siadły, pacyfiki też. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 9 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Na fizykę to poczekajmy aż pokażą gameplay, a nie trailer cgi Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 (edytowane) Śmiechłem srogo xD Ja yebie toż to Fortnite w klimatach Battlefield'a się zapowiada. Edytowane 9 czerwca 2021 przez Ryo-San 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 390 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Przecież to nawiązanie do akcji graczy z poprzednich części. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 No ale liczyłem mocno że ten nowy BF pójdzie jednak bardziej w stronę realizmu. Oczywiście nie oczekiwałem Army ale czegoś bardziej "przyziemnego" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Trochę mam ciarki, jak czytam ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 9 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 A mi pasuje, że nawiązują do starych BF3 i 4 przypominając sobie czemu te gry były popularne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Już czytam na reddicie,że większość narzeka na tych specjalistów, Battlefield chociaż jest grą casualowa miał taką swoją immersję ,czy to ruscy czy Amerykanie mieli swoję mundury gdzie mogłeś ich rozpoznać i każdy był zwykłym wojakiem a tu teraz jakiś Kanadyjczyk z dupy ,jakaś Maria z Niemiec XD Władek z Sosnowca xd Ja rozumiem,że to sukcesie modern warfare I po tym jak Activision chwali się zyskami z tych skinów, EA również chce mieć zysk. Męczą mnie już ci bohaterowie wszędzie,każdy musi być jakimś avengersem.Jakby nie mogli dać umiejętności zwykłemu wojakowi. Pół biedy jak te typy będą w jednej ekipie ale znając życie to pół serwera będzie wyglądało jak Władek pół jak Maria i mamy jakaś totalna paranoję,gdzie ci sami strzelają do tych samych. Hype mi trochę opadł,moze beta przekona mnie,że to będzie wyglądać kompletnie inaczej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
złoty 4 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Dobre akcje z poprzednich części na tym trailerze mi się podoba i nie ma czarnej tęczy na razie + zobaczymy gameplay to w tedy ocenimy co to warte Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 A kiedy reddit na coś nie narzekał. ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 30 minut temu, Ryo-San napisał: Śmiechłem srogo xD Ja yebie toż to Fortnite w klimatach Battlefield'a się zapowiada. Chyba zapomniałeś o tym: Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Że brak singla, to tym lepiej. W V w sumie jeszcze nie ruszyłem, a poza Bad Company, nigdy te single nie robiły. Trochę się obawiam tego podziału 128 graczy na next genach, 64 na past genach - nie jestem pewien, czy baza graczy będzie na dłuższą metę wystarczająca do zapełnienia tych 128 o każdej porze. Oby posiadacze nowych konsol mogli jakby co grać na serwerach starszej generacji. Setting kwestia gustu, dla mnie osobiście zawód, już się pogodziłem z teraźniejszością, ale przyszłość mnie w strzelankach wyjątkowo mało jara. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Szkoda, że nie pokusili się na w tym trailerze na motyw muzyczny bf'ów ala Bo dodałoby lepszego pierdolnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 120 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 2 godziny temu, McDrive napisał: Wreszcie, bo "kolejki" po pojazdy były powalone. no to teraz wszyscy będą spawnowali czołgi by być w czołówce tabeli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 45 minut temu, Mustang napisał: Setting kwestia gustu, dla mnie osobiście zawód, już się pogodziłem z teraźniejszością, ale przyszłość mnie w strzelankach wyjątkowo mało jara. Nie będzie jakiejś dalekiej przyszłości tylko to co obecnie + roboty i pojazdy które są obecnie w fazie projektów/ testów. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 15 minut temu, Bigby napisał: Nigdy nie kumałem tego jarania się wielkością map. Te największe zawsze mnie odrzucały, jak nie miałeś pojazdu to drałowanie z buta pół godziny to pierwszej flagi nigdy nie było jakąś wielką frajdą. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 No dobra, zobaczy się jaki wyjdzie gameplay. Niemniej generalnie preferuję historyczne realia. Co do wielkości map - wielka, pustawa mapa jest nudna, za to wielka mapa z kilkoma charakterystycznymi miejscówkami, z których każda już staje się oddzielnym polem bitwy, już jest fajna. Lipa będzie na mapach zrobionych pod 128 grać w 64. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 9 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 MA być otwarta beta i każdy będzie mógł wstępnie ocenić grę Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 10 minut temu, Mustang napisał: Co do wielkości map - wielka, pustawa mapa jest nudna, za to wielka mapa z kilkoma charakterystycznymi miejscówkami, z których każda już staje się oddzielnym polem bitwy, już jest fajna. Lipa będzie na mapach zrobionych pod 128 grać w 64. Mapy będą zapewne odpowiednio pomniejszone do 64 graczy. Tak było w przypadku Battlefielda 3, gdzie niektóre obszary danej mapy było dostępne tylko dla wersji pecetowych, gdzie grało 64 graczy. Na ówczesnych konsolach, gdzie było tylko 32 graczy(albo 24?) była niewidzialna ściana, bądź postawione obiekty, które blokowały przejście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 To z kolei lipa grać na pociętych mapach. Trzeba liczyć, że na XS i PS5 będzie wystarczająco chętnych na pełne serwery 128. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Jest to problem i niedogodność z którą muszą się liczyć gracze, którzy zostaną na poprzedniej generacji, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Co do singla to w modern warfare i innych codach jakoś potrafili kuwa dodać tego dobrego singla jako taka wisienkę na torcie ale dice jak zwykle w doopie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi