Mustang 1 734 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Dla mnie CoD zawsze miało niezłego singla, do którego doszło coraz bardziej rozbudowywane i coraz lepsze multi, zaś BF raczej gra pod multi, gdzie tylko w podserii Bad Company singiel był czymś więcej niż dodatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 335 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Godzinę temu, MYSZa7 napisał: Nigdy nie kumałem tego jarania się wielkością map. Te największe zawsze mnie odrzucały, jak nie miałeś pojazdu to drałowanie z buta pół godziny to pierwszej flagi nigdy nie było jakąś wielką frajdą. Chyba dlatego tak lubiłem bc2 i trochę mniej bf3 na ps3 bo mapki w porównaniu do głównych gier z tej serii były stosunkowo małe. Chce bc3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Niech te mapy będą większe ale też wypełnione, a nie jak Sinai Desert z BF1 gdzie połowa mapy była pustynią. Biorąc pod uwagę że CoD w tym roku to jakieś obsrane WWII to wybór i tak jest jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Ten płacz o singla w BF Ostatni w dobry singiel był w BF:BC2 ponad 11 lat temu, DICE nie umie w single. a sam trailer bardzo ładnie zmontowany, zobaczymy 13 jak GP się prezentuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 391 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 6 godzin temu, Daddy napisał: Ten płacz o singla w BF Gdzie ten płacz? W necie widzę głównie pozytywne głosy na temat tej decyzji, a i sam, jako uparty singlowiec jestem zdania, że nowy BF tylko w multi to dobry ruch, bo tam siedzi mięsko tej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 10 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 Akurat historie z Battlefield 1 były super. Te z v to pomyłka. Ja to ciekaw jestem jak będzie z wersją na stare konsole bo jak będzie jak z Battlefield 3 to słabo Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 289 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 (edytowane) No to ile to w końcu kosztuje chyba jednak już nowy standard cenowy Edytowane 10 czerwca 2021 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 120 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 4 minuty temu, PanKamil napisał: No to ile to w końcu kosztuje chyba jednak już nowy standard cenowy I do tego jeszcze doliczyć płatny battle pass i cyk! Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 Battle Passy to już w większości grach w gatunku gaas jest, no tego nie wyplenisz, bo ludzie bardzo chętnie kupują, baa, to nie jest nawet drogie. Ja tam to bez problemu kupiłem, m. in. The Division 2 i RDO. A w tym RDO to możesz i za darmo sprawić sobie battle passa, ale to jest trochę czasochłonne. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 10 EUR za battlepass do darmowej gry jak fortnite czy Apex to spoko. Płacić ciężkie pieniądze do gry za 70 ojro to troszkę już nie halo Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 Wiecie, że Battlefield 2042 porusza kwestie uchodźców klimatycznych? Nie? To już wiecie. https://kotaku.com/battlefield-2042-is-not-commentary-on-climate-refugees-1847066559 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 10 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 Ale te battle passy to jakieś gówna kolorowe typu skórki do broni i ciuszki żeby cie było łatwiej dostrzec z daleka. Najważniejsze czyli mapy będą za free. Poza tym jeżeli gra siądzie to nie widzę problemu żeby raz na jakiś czas kupić passa jeżeli będzie w nim coś co ci się podoba. W takim BF3 ma 600h na PS3 i ponad 200h na PC, czy żałuję kasę wydaną na premiumy i składki na własne serwery(oj a trochę kasy poszło wtedy )? Nie. W takim 2011 na ps3 za grę ponad 200zł i 180zł za premium które dzieliło społeczność bolało bardziej niż dzisiaj nawet to cztery i pół paki za grę w wyższej wersji w której prawdopodobnie spędzę setki godzin. Nie wspominając o tym że można się z kimś zaufanym zgadać i zrobić zrzutkę i kupić tanich zdrapek. Teraz, qraq_pk napisał: 10 EUR za battlepass do darmowej gry jak fortnite czy Apex to spoko. Płacić ciężkie pieniądze do gry za 70 ojro to troszkę już nie halo jak nie kupisz to i tak dalej będziesz mógł grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 Dla kogoś kto gra w te gierki non stop, to battle pass będzie kupowany, niezależnie od ceny, bo gracz ma jakąś tam formę motywacji do zdobywania pierdół. Jedynie dobrym battle passem do zdobywania, zrobiło R* gdzie bez płacenia możesz zdobyć, no masz alternatywę, albo kupujesz szybko sztabki złota i masz, albo ciułasz sobie i za darmo. Nie widziałem w innych grach, żeby bp był darmowy, no ale 10 euro to i tak nie majątek. @qraq_pk Co do pełnej ceny gry, no bywa i tak, ale chodzą głosy, że ta gra może wylądować w GP i za 55 zł masz prawie darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 2 minuty temu, Figuś napisał: jak nie kupisz to i tak dalej będziesz mógł grać Prawda, ale chodzi o ogólne oczekiwania takiego producenta. Ostatnio próbują krecić dramę serwisy że skórki do Apexa kosztują 18 dolców. No gra za darmochę, nic nie musisz płacić a tu komuś przeszkadza że są bogaci frajerzy co im nie szkoda dać 18 za skórkę. 5 minut temu, Faka napisał: Dla kogoś kto gra w te gierki non stop, to battle pass będzie kupowany, niezależnie od ceny, bo gracz ma jakąś tam formę motywacji do zdobywania pierdół. Jedynie dobrym battle passem do zdobywania, zrobiło R* gdzie bez płacenia możesz zdobyć, no masz alternatywę, albo kupujesz szybko sztabki złota i masz, albo ciułasz sobie i za darmo. Nie widziałem w innych grach, żeby bp był darmowy, no ale 10 euro to i tak nie majątek. @qraq_pk Co do pełnej ceny gry, no bywa i tak, ale chodzą głosy, że ta gra może wylądować w GP i za 55 zł masz prawie darmo. Jak grę lubisz to można rzucić tą dyszkę za bp. No nie majątek, zależy co dają. A ja tego batelfielda to i tak ogram jak stanieje poniżej stówki jeżeli okaże się megahitem albo jak dadzą w ps+. Mam w co grać online, nie trzeba kolejnej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 4 godziny temu, elvis004 napisał: Mapy będą skonstruowane tak jak w grach battleroyale, czyli "mapy w mapach". Muszą robić duże, bo jak zmieścić 128 graczy na mniejszych? Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 5 godzin temu, Figuś napisał: 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 10 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 No i pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 672 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 335 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 Bo to niby gość który zrobił tę akcję w bf3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 Jak się spocił z tej radości, ot gracz Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 Ja już widze Kabotyna jak skacze między tymi kontenerami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 Bo to niby gość który zrobił tę akcję w bf3To raczej jakiś random. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi