Opublikowano 10 czerwca 20213 l No dla kabotyna kontenery to idealna mapa [emoji38] . Do dziś pamiętam Close Quarters na małych przestrzeniach, więc tu będziemy mieć pewnie taki ciasny sektor do przejęcia .
Opublikowano 10 czerwca 20213 l To nie on na tym filmiku, ale tak czy siak reakcja piękna. Tutaj autor kultowego RendeZooka
Opublikowano 10 czerwca 20213 l @Figuś Tak jak jest wyżej wspomniane jest to nawiązanie do akcji jednego z graczy z BF3 albo 4.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Ciekawe czy będą tryby typu deatmtach na małym kawałku mapy dla np 32 osób bądź szturm 64vs64
Opublikowano 10 czerwca 20213 l 2 godziny temu, aset napisał: Ciekawe czy będą tryby typu deatmtach na małym kawałku mapy dla np 32 osób bądź szturm 64vs64 Zawsze były.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l BF4 na sterydach. Może być graficznie byle było stałe 60fps. Najbardziej boli jednak, że wychodzi na poprzednią generację. Ed. I tylko niech nikt nie pyerdoli, że to dobrze, bo przy BF4 też były głosy, że fajnie, że wychodzi na poprzednią, a po premierze czytało się wypowiedzi, że kupa
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Graficznie średniawka, może będzie się dobrze grało. Mapy duże ale reszta tych hiper ultra nowości gdzie?
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Wygląda jak złoto, brakowało mi takiego multi. Szkoda, że na 90% wywalili system klas i teraz będziemy mieć tych Specjalistów, jak w każdym nowym FPSie
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Brak destrukcji to skandal, znając życie to te wielkie szklane gmachy będą nie do ruszenia ahhhh marzyło mi się wjazd helikopterem do środka budynku w tak duża tafle szkla lipa pod tym względem
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 4 minuty temu, Hubert249 napisał: Ta gra to będzie gwóźdź do trumny tej zasłużonej serii. Póki co ta gra zapowiada się na love letter dla fanów Battlefielda. Nie rozumiem trochę tych gadek o gwoździu do trumny.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Póki co to nie robi wrażenia, przynajmniej na mnie. Będzie jakaś beta?
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Jak zobaczyłem te puste mapy pustynne to mam przed oczami ta hamade z bf5 gdzie tryb gry zamieniał się w "film o facecie w łódce" A te mapy podobno mają być znacznie większe. Przejebanee będzie chyba grać piechotą.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 3 minuty temu, Rozi napisał: Póki co ta gra zapowiada się na love letter dla fanów Battlefielda. Nie rozumiem trochę tych gadek o gwoździu do trumny. Też nie mogę uwierzyć reakcjom tu na forum. Wszędzie indziej wszyscy zachwyceni, a każda informacja zapowiada grę dla fanów BF3 i 4. Gwóźdź do trumny, looool.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Cała nadzieja w tym że te wielkie mapy będą podzielone na sektory nie będzie trzeba przebiec pół hektara żeby znaleźć się w centrum bitwy oby
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 1 minute ago, złoty said: Cała nadzieja w tym że te wielkie mapy będą podzielone na sektory nie będzie trzeba przebiec pół hektara żeby znaleźć się w centrum bitwy oby Właśnie ,moze zmienia całkowicie mechanikę