SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 W sumie teraz też już wiadomo skąd te przecieki z zeszłego roku o rzekomym remasterze BF3 Z map poprosiłbym jeszcze Grand Bazar, Zatokę Omańską, Wake Island no i Metro też w sumie może byćGdzieś było podano że metro , wake Island jest pewne , choć miłość do tej ostatniej przez graczy jest dla mnie nie zrozumiała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 Czy tylko mnie ten Portal nie grzeje? Jedynie obecność Valparaiso i Arica Harbor na plus. No ja cięgle czekam. Nawet nie na samą betę. A na pokaz jak będzie wyglądać ta wojna na wielką skalę w głównych trybach. Do tej pory to prezentują to co już było w poprzednich BFach (mam takie wrażenie). Chciałbym zobaczyć coś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 jezu, jakby Grand Bazar wrócił i ten cluster fuck w centrum mapy Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 23 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 12 minut temu, Aleks napisał: Do tej pory to prezentują to co już było w poprzednich BFach (mam takie wrażenie). Chciałbym zobaczyć coś nowego. Spokojnie, na razie fanservice, ale już kolejne informacje powinny być związane z tym nowym trybem i głównym daniem. 14 minut temu, SG1-ZIELU napisał: wake Island jest pewne , choć miłość do tej ostatniej przez graczy jest dla mnie nie zrozumiała. Ja może dlatego że kocham BF1943 i jest to moja ulubiona mapa z tego BFa. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 Problem jest jeszcze jeden , większość tych klasycznych map jest grywalna przy małej ilości graczy. Najlepszym przykładem jest metro gdzie na PS3 grało się tam taktycznie , gdy gracze konsolowi na PS4 dostali tam 64 graczy była niegrywalna . Czysta rozpierducha bez ładu i składu która służyła tylko nabijaniu 2XP Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 23 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 Dlatego na Metrze mi już tak nie zależy, ale wiem że ma swoich fanów. Grand Bazar, Zatoka Omańska, Wake Island no i może jeszcze Szturm na Karkand bym bardzo chciał bo Kanały i Granice Kaspijską dostajemy na premierę Co do 2xp, to najlepsze były mapy z dodatku Walka w Zwarciu i Ziba Tower moja ulubiona mapka na szybki meczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza
michaukowski 23 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 Ten cały "Portal" bardziej widzi mi się to jako odskocznia od głównych trybów, do pogrania po kilku głębszych dla jajec z kumplami na czacie. Do ogrania na raz, może dwa. W moim przypadku, kompletnie nie jarają mnie takie tryby, jak Defibrylator Only lub Knife Only. A na takie właśnie coś się to zapowiada. Mam nadzieję, że odświeżone mapy będą możliwe do ogrania w klasycznych trybach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 Oczywiście, że będą, spokojnie ludzie stworzą takie serwery, że dostaniesz stare dobre bad company 2, no ale póki co na dwóch mapach. Cały pokaz portal służył głównie do tego, aby pokazać, że można zrobić dosłownie wszystko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
złoty 4 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 7 godzin temu, Aleks napisał: Czy tylko mnie ten Portal nie grzeje? Jedynie obecność Valparaiso i Arica Harbor na plus. No ja cięgle czekam. Nawet nie na samą betę. A na pokaz jak będzie wyglądać ta wojna na wielką skalę w głównych trybach. Do tej pory to prezentują to co już było w poprzednich BFach (mam takie wrażenie). Chciałbym zobaczyć coś nowego. Dokładnie mam tak samo to jak łączenie starego wina z nowym w ogóle mnie to nie podnieca.Oczywiscie stare mapy są ok ale jak mam zabijać żołnierzy nie z tej epoki to za bardzo to wszystko będzie kontrastować Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 23 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 Nikt wam nie będzie kazał tego robić, tryb ten nie będzie przymusem, ale będzie można na nim normalnie zdobywać doświadczenie i odblokowywać rzeczy Maestre i Kromka Chleba byli zaproszeni na pokaz wewnętrzny i widzieli więcej niż my. Może niektórym trochę rozjaśni na czym to ma polegać To nie tak że tam będą tylko serwery z trybami noże vs defibrylatory, to był pokazane jako fanservice dla społeczności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 Ja nie neguje samego zamysłu tego trybu. Na pierwszy rzut oka to poprosty nie dla mnie. Mi się nie podoba jak tego nowego BF pokazują. To będzie jakieś nadużycie, ale w tych dotychczasowych materiałach ja widzę więcej starego niż nowego. Może po prostu tak będzie on wyglądał? Widocznie twórcy wzięli sobie do serca uwagi o powrocie do 3 i 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 Ale co tu widzisz starego, jak to wszystko jest na nowym silniku? Jak ci nie staje pitok na widok odświeżonej Ariki, to cienko z tobą, chłopie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 Mapy z BC2 na wielki plus. Ale to za mało aby siurek drygnoł. Wizualnie oczywiście prezentuje się to bardzo dobrze. Może rzeczywiście to już nie dla mnie ale Rendezooka, wystrzeliwanie czołgu za pomocą C4, dalej żołnierze, bronie, mapy z poprzednich odsłon - ja już to widziałem. Chciałbym zobaczyć nowe mapy, tryby, uzbrojenie, akcje... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 23 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 1 minutę temu, Aleks napisał: Chciałbym zobaczyć nowe mapy, tryby, uzbrojenie, akcje... Spokojnie zobaczysz jeszcze nie raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 Wiem. Jak pisałem wcześniej - czekam. Te dotychczasowe prezentacje mnie nie przekonały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 25 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2021 (edytowane) W dniu 23.07.2021 o 12:23, Rozi napisał: Sytuacja Cyberpunka niczego Cię nie nauczyła? Nie zamawiałem preorderu Cyberpunka Jeśli chodzi o gierki od DICE które mnie interesowały i które brałem na premierę to raczej nigdy się nie zawiodłem. Wszystkie znaki na ziemii i na niebie wskazują że będzie to bardzo zacny Battlefield z czasu 4reczki (a nawet i lepszy). Raczej małe szanse żebym żałował wydatku tych 550 złotych. Jeśli chodzi o PORTAL i marudzonko że komuś nie pasuje zabijanie teamu nie z tej epoki. To są dziwactwa, ale ten tryb to po prostu narzędzie. Nie widzę powodu dla którego nie miały by powstawać serwery pt „RUSH 24 players Arica Harbor / Valpariso ONLY”. Ja na pewno trochę czasu na nich spędzę Edytowane 25 lipca 2021 przez Drantzell Dopisanko zeby nie tworzyc nowego posta Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 Mestre tłumaczy jak mają działać serwery Battlefield Portal Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 Właśnie dostałem maila z zaproszeniem do testów, testy zaczynają się 12 do 15. Najgorsze w tym jest to że wracam z urlopu dopiero 14 i nie wiele mi czasu zostanie nagranie, to się nazywa pech.Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 Też dostałem, platformy do wyboru PS5, seriesy i PC. Ja będę mógł tylko w popołudniowych sesjach wziąć udział bo robota No i to zapro nie gwarantuje udziału, własnie czekam w kolejce do zapisu, przede mną 16k ludu XD Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 857 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 Ale to z preordera czy losowo wysylaja? Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 1 godzinę temu, SG1-ZIELU napisał: Właśnie dostałem maila z zaproszeniem do testów, testy zaczynają się 12 do 15. Najgorsze w tym jest to że wracam z urlopu dopiero 14 i nie wiele mi czasu zostanie nagranie, to się nazywa pech. Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka To oddaj mi, już będę w domu Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 trzeba było być w ich programie beta survey Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 857 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 To troche huiowo Tak z innej beczki, beda wersje fizyczne gold albo ultimate? Bo nigdzie nie widze w sklepach, tylko klucze na origina Chodzi mi o konsole nowej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 Może bliżej premiery się pokażą, choć wątpię bo już by była możliwość zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi