Figuś 21 143 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 16 hours ago, smallv86 said: To troche huiowo Tak z innej beczki, beda wersje fizyczne gold albo ultimate? Bo nigdzie nie widze w sklepach, tylko klucze na origina Chodzi mi o konsole nowej generacji. Ja zamówiłem na Amazonie wersje Gold, i dostaje pudełko z płyta. Z tego co widziałem, to każde pudełko ma inna okładkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
michaukowski 23 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 20 godzin temu, SG1-ZIELU napisał: Właśnie dostałem maila z zaproszeniem do testów, testy zaczynają się 12 do 15. Najgorsze w tym jest to że wracam z urlopu dopiero 14 i nie wiele mi czasu zostanie nagranie, to się nazywa pech. Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka Skoro już rozsyłają, to mnie niestety nie udało się dostać. Szkoda. No cóż, czekam na wrażenia od forumowej braci Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 5 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2021 @SG1-ZIELUi jak zapisałeś się? Masz już decyzję czy będziesz mógł wziąć udział? Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2021 Kabotyn, wiadomo już jak będzie chodziła kosa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 5 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2021 Zamknięta beta ma być bez tekstur na mapach podobno, jak kiedyś przy BF4 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 17 hours ago, mclusky said: Kabotyn, wiadomo już jak będzie chodziła kosa? Mechanika kosy to nadal znak zapytania, ale jest potwierdzone info, ze animacje będą w trzeciej osobie, tak jak w nowym CoD: Modern Warfare. Dla mnie lipa. Czasy beztroskiego skakania i nozowania juz dawno sie skończyły. Jesli nie będzie bunnyhoops w Bf2042, to nie kupuje gry Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 xDdddd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 Lol, kto robi animację nożowania? A idź pan w cholerę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mecenas 59 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 W dniu 5.08.2021 o 23:32, Figuś napisał: Zamknięta beta ma być bez tekstur na mapach podobno, jak kiedyś przy BF4 Czyli to dopiero bedzie wczesny rozruch ?Dla mnie sie piszę scenariusz ,że jednak jednak poczekamy z rok zanim coś zacznie działać w miare ok. Mnogość trybów i obietnic, i praktycznie bez testów dla ogółu.Widzę niezły fail start .Oczywiscie seria BF ma zawsze dobre trailery zachęcające do zakupu, no ,ale ostatnio ma tylko to. Ja bym był ostrożny i nie zamawiał żadnego preordera . Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 20 minut temu, Mecenas napisał: Czyli to dopiero bedzie wczesny rozruch ?Dla mnie sie piszę scenariusz ,że jednak jednak poczekamy z rok zanim coś zacznie działać w miare ok. Mnogość trybów i obietnic, i praktycznie bez testów dla ogółu.Widzę niezły fail start .Oczywiscie seria BF ma zawsze dobre trailery zachęcające do zakupu, no ,ale ostatnio ma tylko to. Ja bym był ostrożny i nie zamawiał żadnego preordera . Dlatego czekam aż więcej rzeczy się wyklaruje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 2 godziny temu, Mecenas napisał: Czyli to dopiero bedzie wczesny rozruch ?Dla mnie sie piszę scenariusz ,że jednak jednak poczekamy z rok zanim coś zacznie działać w miare ok. Mnogość trybów i obietnic, i praktycznie bez testów dla ogółu.Widzę niezły fail start .Oczywiscie seria BF ma zawsze dobre trailery zachęcające do zakupu, no ,ale ostatnio ma tylko to. Ja bym był ostrożny i nie zamawiał żadnego preordera . Tak samo było przy zamkniętej becie BF4, tu bardziej chodzi o feedback przy gameplayu a nie podziwianie widoków, otwarta beta ma już być normalna i być stres testem dla infrastruktury. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 2 godziny temu, Figuś napisał: Tak samo było przy zamkniętej becie BF4, tu bardziej chodzi o feedback przy gameplayu a nie podziwianie widoków, otwarta beta ma już być normalna i być stres testem dla infrastruktury. Te ich stres testy niech sobie w tyłek wsadzą, bo i tak zawsze na premierę są problemy z serwerami jakby niedoszacowali ilości ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 o 17 premiera co do zamkniętych testów, to wersje na Seriesy i PS5 zostały opóźnione o kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Już latają gejpleje z alphy czy tam testów https://youtu.be/cL2E863sfWo Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 607 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Na tych wszystkich nagraniach to wygląda jak gówno totalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Widziała pare materiałów z tych testow, i widać, ze to alpha. Słabe tektury, bugi itd, nie ma co wyciągać pochopnie wniosków. Wyglada to trochę jak Warzone owinięty w gameplay BFV (szczególnie animacje). Swoją droga PC wersja alphy, bo tylko taka jest dostępna narazie, ma lock na 30fps. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 1 minutę temu, krzysiek923 napisał: Na tych wszystkich nagraniach to wygląda jak gówno totalne. Bo ta beta to jest wczesny kod i bez połowy tekstur o czym dostali info wszyscy którzy dostali zapro do niej. Beka jedynie jest z tego że to głównie miało służyć testom crossplayu, a konsole dołącza dopiero w weekend bo z czymś mają problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 W sumie to może i lepiej, skupie się na cuszimie w weekend XD Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2021 Też dziś dostałem kod, wie ktoś ile waży plik na konsolach ?Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 607 Opublikowano 14 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2021 Ehh... Taki porządny remasterek 4K 60FPS na nowych konsolach > 2042 #kiedyśtobyło 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 14 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2021 Fajny ten BF2042 Exodus. Taki nie za realistyczny, gdzie okręt z załadowanymi systemami przeciwlotniczymi ucieka w sztorm przed kilkoma futurystycznymi Ospreyami. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2021 Pograłem w tą wersję testową i dwie rzeczy mnie martwią bo reszta wiadomo wczesny kod itp. Szybkość poruszania żołnierzy jest stanowczo za szybka, ja rozumiem że stwierdzili że mapy są ogromne i trzeba to przyspieszyć ale od tego są pojazdy a tu zapierdalaja cały czas jak na sterydach. Kolejna sprawa to wslizgi które są zbyt długie i to wszystko wygląda komicznie.Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2021 Czy poruszanie przypomina BFV? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi