złoty 4 Opublikowano 3 września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 września 2021 Kurde już nie mogę się doczekać to chyba musi wypalić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 września 2021 Czemu te bronie mają zero odrzutu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 3 września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 września 2021 Godzinę temu, Rozi napisał: Czemu te bronie mają zero odrzutu? W BFV już nie było, albo prawie nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 3 września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 września 2021 Strzelanie z biodra niczym w halo, no coś nie teges, no ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 Bronię brzmią jak kapiszony i nie mają żadnego odrzutu. Jakaś specjalistka która wygląda jak feminazi strzela pistoletem i leczy XD XD Animacja noża trwa 3 lata XD Niestety Battlefielda dopadla choroba dzisiejszych fpsow każdy jest jakimś super bohaterem i zamiast grać jak za starych czasów randomem medykiem to dziś musisz wiedzieć,że grasz specjalista Januszem murzynem który potrafi strzelać z kuszy i kraść amunicję XD Pre order anulowany czekam do bety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 4 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 Dlatego czekać na betę, bo ta chyba jednak w połowie miesiąca dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 No ciekawe jak na to wpadli? Przecież Fortnite i Call of Duty nie mogą aż tyle zarabiać na skinach i płatnych operatorach Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 2 godziny temu, Hubert249 napisał: No ciekawe jak na to wpadli? Przecież Fortnite i Call of Duty nie mogą aż tyle zarabiać na skinach i płatnych operatorach A gdzie... Ponad miliard z kosmetyki w MW, co to jest. Szanujące się korpo nawet nie schyla się po takie grosze Cytuj Odnośnik do komentarza
złoty 4 Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 Bf to zawsze był groteska realizmu. Mam nadzieję że gameplay będzie na odpowiednim poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 Niestety muszę was rozczarować. Teraz tak będą wyglądać fpsy. Zapomnicie o jakimkolwiek realizmie. Żołnierze będą się świecić jak psy jaja, każdy będzie wyglądał inaczej. A z każdym miesiącem BFa (jeśli odniesie sukces), będzie coraz bardziej kolorowo i festyniarsko. Świecące emblematy na mundurach, bandany, czapeczki, skiny z liściem marihuany czy motocyklowe kaski, to będzie standard. Szeregowy John Smith zginal i już nie wróci Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 Dlatego zapraszam na Insurgency 29 września Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 22 minuty temu, Hubert249 napisał: Niestety muszę was rozczarować. Teraz tak będą wyglądać fpsy. Zapomnicie o jakimkolwiek realizmie. Żołnierze będą się świecić jak psy jaja, każdy będzie wyglądał inaczej. A z każdym miesiącem BFa (jeśli odniesie sukces), będzie coraz bardziej kolorowo i festyniarsko. Świecące emblematy na mundurach, bandany, czapeczki, skiny z liściem marihuany czy motocyklowe kaski, to będzie standard. Szeregowy John Smith zginal i już nie wróci Bo ludzie chcą się jakoś wyróżniać w grze, a korpo i ich ludzie od marketingu to rozumieją. Idealne źródło dochodu. Zwykłe myślenie typu "kilka $ nie boli, a mapy za darmo, to co szkodzi" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 Tak mają wyjebane na wygląd, że wpływy z mikrotransakcji skórek przekraczają miliardy dolarów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 2 godziny temu, areka napisał: Ale po chuj się wyróżniać? I tak się siebie nie widzi grając. A inni i tak mają w chuju jak ty wyglądasz. Chcą tylko zabijać i mają wyjebane na wygląd przeciwników. Totalnie tego nie kumam. A po co sobie ustawiłeś awatar na forum? I tak wszyscy mają to w dupie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 410 Opublikowano 5 września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 września 2021 Heh nie wiem kto ma wyebane na wygląd swojego bohatera. Chyba ci co pograją 5 minut i bay bay. W każdej grze gdzie się da, dużo ludzi skupia się na stworzeniu bohatera, który fajnie wygląda i mu się podoba. Ile to się człowiek naczytał komentarzy, że " ja to spędzam w samym kreatorze postaci 2h ". W online jak ktoś się wciągnie na dłużej, to takie błahe z góry rzeczy nabierają dla niego znaczenia. Sam się na tym łapałem, że po kilku h w online stwierdzałem, że coś tam moja postać nie za fajnie wygląda i by coś zmienił może. Nie ma co się dziwić, że młode osobu pompują w to kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 września 2021 Już oficjalnie beta startuje dla wszystkich 24 września a preordery dwa dni wcześniej . Trochę słabo bo liczyłem na wcześniejszy termin .Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 5 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 września 2021 Jakieś źródło? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 września 2021 Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 września 2021 najważniejsza premiera września Cytuj Odnośnik do komentarza
złoty 4 Opublikowano 5 września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 września 2021 Najważniejsza beta września:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 września 2021 2 godziny temu, SG1-ZIELU napisał: Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka Ostatnio pisał, że 3 września, więc póki DICE oficjalnie nie potwierdzi, to se można gdybać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 433 Opublikowano 10 września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 września 2021 (edytowane) Oficjalny główny motyw muzyczny https://youtu.be/FytcxmBT9Ls Edytowane 10 września 2021 przez Whisker Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 10 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2021 chujowy Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 września 2021 Ale Hildur to wy szanujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi