Opublikowano 11 września 20213 l Cały OST, dla mnie idealnie pasuje w klimat https://youtu.be/OLHCQws83HA
Opublikowano 15 września 20213 l Nie tylko, bo parę innych osób na Twitterze pisało, niezależnie od informacji Grubba. I w sumie bym się nie zdziwił, bo COD na pewno wyjdzie planowo, Forza i Halo też. Metroid Dread jest już ukończony i gotowy na premierę, Guardiansy i Back 4 Blood mają już status Gold. Kena wychodzi za kilka dni i nie ma szans na zmianę daty. Dice na miesiąc przed premierą milczy, czasami tylko jakiegoś twita zarzucą. Cała reszta, w tym rzekoma data rozpoczęcia bety wyszły od Toma Hendersona. No nie wygląda to dobrze. Obym się mylił.
Opublikowano 15 września 20213 l Ja bym się nie zdziwił jak przesuną, dl2 poszedł, to i bf może oberwać rykoszetem. Dobrze, że jest diablo 2 i forza 5.
Opublikowano 15 września 20213 l To by tłumaczyło że nie ma kompletnie żadnych nowych newsów o becie. A skoro będzie przesunięta to można sobie w buty wsadzić ile to ekip nad tytułem pracuje itp. Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 września 20213 l Bfa 5 też przesunęli o miesiąc i wiemy jak świetny tytuł z tego wyszedł na premierę.
Opublikowano 16 września 20213 l Super a co z tymi którzy zainwestowali w Early Acces ?. Miał być wcześniejszy dostęp do bety ....
Opublikowano 21 września 20213 l Ten nowy BF na Gameplay trochę odleciał w kierunku efektownych filmów akcji. Żołnierze skaczą z dachów dość wysokich budynków i normalnie kontynuują walkę. Mnóstwo podobnych akcji widziałem . Chyba nie tego oczekiwałem po tej grze Dobrze ze wychodzi Hell Let Loose ….
Opublikowano 21 września 20213 l W bf3 i bf4 upadek z 1 -2 piętra to zazwyczaj był zgon w tym nowym BF to normalne i grają dalej ….
Opublikowano 28 września 20213 l Oficjalnie 6.10.2021 beta. Odpalajac BF V właśnie wyświetliło mi informację o wczesnym dostępie.
Opublikowano 28 września 20213 l Autor 7 minut temu, teamdox napisał: Oficjalnie 6.10.2021 beta. Odpalajac BF V właśnie wyświetliło mi informację o wczesnym dostępie. Dla preorderowców, otwarta dwa dni później
Opublikowano 28 września 20213 l To przez problemy z serwerami będzie można pograć, może chociaż jeden dzień
Opublikowano 28 września 20213 l Ok, czekam. Bez zagrania w betę to nawet nie myślę o jakimkolwiek preorderze. Za bardzo zawiodłem się na BFV i ich późniejszym podejściu do aktualizacji tej gry.
Opublikowano 28 września 20213 l Jak wykupicie EA Access za 5 złotych, to też będziecie mogli wziąć udział we wcześniejszej becie.
Opublikowano 29 września 20213 l Posiadacze usługi GAME PASS, również mogą zacząć grać wcześniej czyli 6.10