walek 96 Opublikowano 29 września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 września 2021 Battlefield 3/4 robił wieksze wrażenie na promocyjnych trailerach, niż ten zwiastun bety Bf2042. Jako weteran serii (około 7 tys godzin w Bf3/4) jestem dość sceptycznie nastawiony do tej gry. Mamy jakie grappling hook (co to kur&a Spiderman!), tornado oraz wingsuit. Wtf!?. Jakis cyrk robi sie z serio BF!? Nie podoba mi sie to, ale z ostateczna decyzja wstrzymam sie do bety. Oby nie zawiodła. Ale jesli tak, cała nadzieja spoczywa w Portalu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 29 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 29 września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 września 2021 8 godzin temu, Hubert249 napisał: Posiadacze usługi GAME PASS, również mogą zacząć grać wcześniej czyli 6.10 Jest gdzieś oficjalne potwierdzenie tego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 29 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 września 2021 Nie trzeba potwierdzenia bo w GP zawarte jest EA Play które upoważnia do zagrania w betę wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 29 września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 września 2021 4 godziny temu, sprite napisał: Jest gdzieś oficjalne potwierdzenie tego? Tak na Twitterze GP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 30 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 września 2021 beta bez crossplayu https://screenrant.com/battlefield-2042-beta-crossplay-parties/amp/?__twitter_impression=true&s=03 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 września 2021 Nie będzie cross-play parties, normalny cross-play będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 113 Opublikowano 30 września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 września 2021 2 godziny temu, Rozi napisał: Nie będzie cross-play parties, normalny cross-play będzie. Co to jest cross Play parties? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 września 2021 Nie będziesz mógł zrobić drużyny z kolegą z innej platformy. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 607 Opublikowano 30 września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 września 2021 W dniu 29.09.2021 o 01:36, MaZZeo napisał: Bardzo przeciętna ta grafika, do tego czuć vibe BFV. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 1 października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 października 2021 Co oni porobili z tą grą ... Zal patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 1 października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 października 2021 14 godzin temu, krzysiek923 napisał: Bardzo przeciętna ta grafika, do tego czuć vibe BFV. No nextgenowo to nie wygląda ale to crossplatformowy tytuł więc nie ma co oczekiwać nagle cudów. Może następna część. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 1 października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 października 2021 (edytowane) Dajecie minusy, pytam się za co ? Po pierwsze nie ma zapowiadanej jakości NEXT GENÓW! Po drugie i co najważniejsze te kolory ... Przecież to BF w klimacie WOW lub diablo 3. Po trzecie to strzelanina arcade a nie gra wojenna, ludzie skaczą z dachów budynku i grają dalej, biegają w pełnym ekwipunku jak na sterydach, śmigłowce latają jak statki kosmiczne w Gwiezdnych Wojnach, żołnierz pięścią rozwala metalowe ogrodzenie itp itd Takiego BF chcieliscie? Bo ja NIE ! To miała być gra wojenna. Właśnie miała ... Edytowane 1 października 2021 przez kufir Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 1 października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 października 2021 No to masz HLL jak chcesz grę wojenną. Mi się podobają te kolorki nie wszystko musi być szarobure, rozumiem jebanie BFV ale tutaj jakiś futurystyczny konflikt to dla mnie spoko. Będzie się fajnie strzelać i wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 1 października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 października 2021 Przecież Battlefield od zawsze był arkadowy jak cod XD Tam dostajesz z czołgu w głowę podchodzi medyk i cię reanimuje XD Jeśli chcesz bardziej symulacyjne pojedynki to insurgency w tych klimatach. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 1 października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 października 2021 (edytowane) 24 minuty temu, messer88 napisał: No to masz HLL jak chcesz grę wojenną. Owszem jestem nią zachwycony i będę w nią grac bo jest genialna. ALE, należy spojrzeć krytycznie na BF2042 ponieważ po świetnym BF 3 i 4 oczekiwałem czegoś podobnego ale w nowej odświeżonej oprawie. A dostajemy zupełnie coś innego jeszcze bardziej odjechanego w kierunku efektownych akcji z amerykańskich filmów. Ale to tylko moja opinia rozczarowanego gracza. Wszystkim którym się to podoba życzę miłej zabawy. Edytowane 1 października 2021 przez kufir Cytuj Odnośnik do komentarza
hudiny 14 Opublikowano 1 października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 października 2021 14 minut temu, kufir napisał: Dajecie minusy, pytam się za co ? Po pierwsze nie ma zapowiadanej jakości NEXT GENÓW! Po drugie i co najważniejsze te kolory ... Przecież to BF w klimacie WOW lub diablo 3. Po trzecie to strzelanina arcade a nie gra wojenna, ludzie skaczą z dachów budynku i grają dalej, biegają w pełnym ekwipunku jak na sterydach, śmigłowce latają jak statki kosmiczne w Gwiezdnych Wojnach itp itd Takiego BF chcieliscie? Bo ja NIE ! To miała być gra wojenna. Właśnie miała ... Ludzie nie lubią jak ktoś ma inne zdanie niż Oni. Ja wróciłem do bf. Ostatnią częścią w którą grałem było bf3. Teraz gram w V i jest bardzo przyjemnie. Myślę, żeby kupić bf4 bo jest za 20 zł na pss, tylko czy w to ktoś jeszcze gra? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 1 października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 października 2021 1 minutę temu, hudiny napisał: Ludzie nie lubią jak ktoś ma inne zdanie niż Oni. Ja wróciłem do bf. Ostatnią częścią w którą grałem było bf3. Teraz gram w V i jest bardzo przyjemnie. Myślę, żeby kupić bf4 bo jest za 20 zł na pss, tylko czy w to ktoś jeszcze gra? Tak, mam BF4 i czasami odpalam, serwery są pełne. Mozna się swietnie nadal bawic Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 października 2021 BF4 chujnia, quadem z C4 czołgi rozwalasz. Bad Company 2 to była gra wojenna. Cytuj Odnośnik do komentarza
teamdox 64 Opublikowano 1 października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 października 2021 Mi osobiście w V gra się bardzo przyjemnie, zwłaszcza że uwielbiam klimaty drugiej wojny. Nawet kampania, tak mocno jechana, uważam że jest nawet ok. Jako pierwszą odpaliłem misję w Norwegii i uważam że klimat zimy jest oddany tam super. Multi do dzisiaj daje masę frajdy, gra miała zły PR już od samego początku po pierwszym zwiastunie. Z oceną 2042 wstrzymuje się do ogrania bety, jeśli nie sądzie to w tym roku wlatuje tylko Insurgency i HLL. Beta będzie dla mnie wyznacznikiem w jakim stanie twórcy nam dadzą tytuł kilka tygodni przed premierą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 2 października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 października 2021 Zrobiłem znany myczek z preorderem na RTV Euro AGD i czekam na kod do wcześniejszej bety. Jestem bardzo ciekawy co w niej zostanie zaprezentowane. Po pierwszej części pierwszego zwiastuna byłem mocno zajarany tym co zobaczyłem. Niestety...przyszedł moment tornada i zachwyt ustąpił miejsca irytacji i degustacji. Pytam się: po kiego oni te "przeszkadzajki" na mapach wprowadzają? No chyba po to, aby ukryć niedoróbki graficzne. Innego wytłumaczenie nie widzę. Ja chciałbym sobie po prostu miodnie postrzelać, a nie gapić się na fruwające wszędzie barachło. Tak czy inaczej jestem zainteresowany i czekam niecierpliwie na otwarcie serwerów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aset 7 Opublikowano 2 października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 października 2021 43 minuty temu, Czezare napisał: Zrobiłem znany myczek z preorderem na RTV Euro AGD i czekam na kod do wcześniejszej bety. Jestem bardzo ciekawy co w niej zostanie zaprezentowane. Po pierwszej części pierwszego zwiastuna byłem mocno zajarany tym co zobaczyłem. Niestety...przyszedł moment tornada i zachwyt ustąpił miejsca irytacji i degustacji. Pytam się: po kiego oni te "przeszkadzajki" na mapach wprowadzają? No chyba po to, aby ukryć niedoróbki graficzne. Innego wytłumaczenie nie widzę. Ja chciałbym sobie po prostu miodnie postrzelać, a nie gapić się na fruwające wszędzie barachło. Tak czy inaczej jestem zainteresowany i czekam niecierpliwie na otwarcie serwerów. Będzie Battlefield portal gdzie będzie można wyłączyć tornadka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 2 października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 października 2021 3 minuty temu, aset napisał: Będzie Battlefield portal gdzie będzie można wyłączyć tornadka Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 3 października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 października 2021 W dniu 1.10.2021 o 09:46, kufir napisał: Dajecie minusy, pytam się za co ? czy ja wiem, czy "za cos"? Jak sie z kims zgadzasz, to dajesz plusa, jak sie nie zgadzasz, to dajesz minusa- i tyle. To chyba normalne, ze ktos moze miec inne zdanie, niz Ty? Czy to jednak niedopuszczalne? Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 3 października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 października 2021 Macie już kod do wczesnej bety? Wiadomo kiedy będą rozdawać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi