Czezare 1 450 Opublikowano 3 października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 października 2021 3 godziny temu, walek napisał: Macie już kod do wczesnej bety? Wiadomo kiedy będą rozdawać? Nie mam jeszcze kodu z RTV Euro AGD. Sądzę, że kod będzie najpóźniej do wtorku. Oni pod tym względem działają bez pudła. Jeśli dostanę to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 Nie mogliście kupić po prostu EA Access za 5 złotych, tylko jakieś fikoły robić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 410 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 Znaczy się dla posiadaczy GPU od kiedy beta dostępna? Też od 6? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 Fajnie by było. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 Potwierdzone Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 W dniu 3.10.2021 o 20:13, walek napisał: Macie już kod do wczesnej bety? Wiadomo kiedy będą rozdawać? Kabo, Ty w ogole PS+ nie masz, o ile dobrze widzialem ostatnio- to jakis blad w systemie? Choc co do bety, to ponoc mozliwe, ze i bez plusa bedzie dzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 2 hours ago, tommi said: Kabo, Ty w ogole PS+ nie masz, o ile dobrze widzialem ostatnio- to jakis blad w systemie? Choc co do bety, to ponoc mozliwe, ze i bez plusa bedzie dzialac. Żaden błąd w systemie. Gram na innym koncie. Ps+ mam. Jutro od godziny 9:00, czasu polskiego, bedzie dostępny preload bety dla wszystkich. Plik bedzie można uruchomiać w środę, 6 października, jesli masz kod. A ten uzyskasz dzięki pre-order’owi bf2042, lub mając EA access. Ps. Tommi, jesli masz ps5, to dam ci zapa. Zagramy razem w bete 2042. Mam nadzieje, ze Zielu dołączy i ten irlandzki mądrala Zaqu. No i oby ten patafianiec MCLusky tez dołączył. I po cichu tez liczę na obecność Litwina. Fajnie mi sie ściągało Dog Tag’a na Zibie, a potem eliminowało kamperski „play style” w krzakach. Poniżej filmik wspominkowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 Pre-load jest już live. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 Mam GPU na PC i nigdzie nie mogę znaleźć pliku z downloadem bety, ani w aplikacji Xa ani w EA Acces, pomoże ktoś? Czy to dotyczy tylko posiadaczy GPU na Xa? Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 EA ma problemy z tym pre-downloadem. Użytkownicy PC mogą to obejść sciągając pliki do bety przez EPIC store. Konsolowcy muszą czekać na rozwiązanie od EA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 5 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 Nie wiem jak na Xboxie ale na PS żadnych problemów nie ma z preloadem bety Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 Na nic konsolowcy nie muszą czekać, wystarczy mieć PS5 Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 (edytowane) Zawsze szukacie zaczepki do CW? Na konsolach jest problem lecz z tego co widziałem znacznie rzadziej występuje, kilka osób pisało na reddit i forach EA, że nie mogą pobrać gry zarówno na Xboxie jak i PS5. Oficjalny wpis na forach EA mówi o problemach ogólnych i odnosi się do wszystkich sprzętów. Jeden z przykładów, że dotyczy to tak samo konsol Sony: https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/No-preload-on-ps-store-korea-asia/td-p/10800741/jump-to/first-unread-message To, że Ciebie problem nie dotyczy nie znaczy, że nie występuje wcale. Edytowane 5 października 2021 przez MierzejX Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 11 minut temu, MierzejX napisał: EA ma problemy z tym pre-downloadem. Użytkownicy PC mogą to obejść sciągając pliki do bety przez EPIC store. Konsolowcy muszą czekać na rozwiązanie od EA. Udało się w ten sposób, musiałem zainstalować Origina i teraz pobiera, tylko czy Origin zajarzy, że mam GPU i pozwoli grać jutro. Bo przez EA Acces nie mogę pobrać, a z tego co widzę Origin nie widzi GPU, bo gierki z GPU jak np. BF V mam jedynie opcje kupna. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 Ściąga się normalnie na Xbox. Normalnie na store wpisałem 2042 i wybrałem kafelek z open beta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 (edytowane) Bez problemu pobrałem betę na PS5. teraz czekam na kod do wcześniejszego dostępu. Hej! RTV Euro AGD! Ruszcie dupy z tym kodem! EDYTA GEPPERT: Jest kod! Przybył na maila pół godziny temu. Sorry RTV Euro AGD! Jesteście jak zwykle niezawodni Edytowane 5 października 2021 przez Czezare Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 W apce EA na PC też już jest normalnie do pobrania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 Mmm, widzonko przez ściany Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 Gra normalnie ściąga się na najmocniejszej konsoli, nie musicie kupować PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 1 godzinę temu, Rozi napisał: Mmm, widzonko przez ściany No to już pewne co będą nerfić pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 20 godzin temu, walek napisał: Ps. Tommi, jesli masz ps5, to dam ci zapa. Zagramy razem w bete 2042. Mam nadzieje, ze Zielu dołączy i ten irlandzki mądrala Zaqu. No i oby ten patafianiec MCLusky tez dołączył. I po cichu tez liczę na obecność Litwina. Fajnie mi sie ściągało Dog Tag’a na Zibie, a potem eliminowało kamperski „play style” w krzakach. Poniżej filmik wspominkowy ma sie rozumiec, ze mam- wysylaj zaproszenie koniecznie tez mam nadzieje, ze chlopaki tez sie pojawia (zwlaszcza, jak juz pelna wersja wyjdzie) Jutro bede, ale raczej dopiero od 9. wieczorem niestety Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 Aż sobie ściągnąłem dzisiaj i się obada. Ostatni BF w jakiego grałem to trójka na PS3 i już wtedy chyba bardziej z przyzwyczajenia niż z faktycznej chęci. Nie podobał mi się ten PeCetowy kierunek serii i wyraźne okrojenie gry na konsolach (całkowicie zrozumiałe oczywiście). BF4 to już było całkowicie nie dla mnie, choć kupiłem na obydwie generacje (oczywiście dłuuuugo po premierze za jakieś grosze), a w BF1 to tylko w becie spędziłem parę godzin. BFV już w ogóle nie tknąłem, więc po tylu latach przerwy można sprawdzić, czy to jeszcze dla mnie, czy jednak dać sobie z serią DICE całkowicie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 Beta rusza od 24.00 czy jest jakaś wyznaczona godzina? Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 31 minutes ago, easye said: Beta rusza od 24.00 czy jest jakaś wyznaczona godzina? Beta rusza o godzinie 9:00 rano polskiego czasu. Ja przed 9 dzwonię do pracy, i informuje pracodawcy, ze jestem chory. Na co? Na serie Battlefield… 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 Ktoś z GP Ultimate odpalił już preload? Pobrałem, włączyłem i wyskoczyło mi info o tym, że Early Access tylko dla preorderów i posiadaczy EA Access. Mam nadzieję, że to będzie ogarnięte do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi