Opublikowano 10 listopada 20213 l Ta gra już pobrana od jakiegoś czasu. Bez sensu tylko, w piątek startuje Early Access, 10 godzin i czekaj do kolejnego piątku nawet pomimo zakupu gry wcześniej...Możesz kupić wersję Gold i grać dalej aż do premiery
Opublikowano 10 listopada 20213 l Próbuję po przyjściu do domu znaleźć zarówno na appce jak i konsoli opcję ściągnięcia triala. Nie znajduję Mam wykupiony EA Access. Pomoże ktoś gdzie to znaleźć?
Opublikowano 10 listopada 20213 l A na ktorej apce szukasz? Ja znalazlem na apce xbox bo na apce gamepass nie moglem. Wchodzisz na apke xbox, klikasz w lupe i wpisujesz „battlefield 2042” klikasz na wersje dla siebie i wybierasz „zainstaluj na konsoli”.
Opublikowano 10 listopada 20213 l 3 godziny temu, smallv86 napisał: A na ktorej apce szukasz? Ja znalazlem na apce xbox bo na apce gamepass nie moglem. Wchodzisz na apke xbox, klikasz w lupe i wpisujesz „battlefield 2042” klikasz na wersje dla siebie i wybierasz „zainstaluj na konsoli”. PS App. Wyszukuję przez nią w sklepie Battlefield 2042, wybieram wersję Standard Edition na PS5 po 314,91 zł (obniżona cena z uwagi posiadania EA Access) , ale jest tylko opcja "Zamów przed premierą"i od razu prowadzi mnie do opcji zakupu kartą kredytową.
Opublikowano 10 listopada 20213 l Ja właśnie odpaliłem ściąganie poprzez apke Xbox. Wykorzystam całe te 10h aby się przekonać czy zaskoczy.
Opublikowano 10 listopada 20213 l 1 godzinę temu, Rozi napisał: Zablokowali tę możliwość, ściągniesz dopiero w piątek. Tylko dziwne, że na xboxa ludzie już teraz grę ściągają w ramach triala, a na playstation nie
Opublikowano 10 listopada 20213 l Na Xboksie tylko przez appkę możesz i to zwykłą wersję, więc nie sądzę, że to ten trial.
Opublikowano 11 listopada 20213 l Zdecydowałem się na wersję na PS5, licząc na jakieś fajne efekty trigerow dual sensa. Kto chętny do wspólnej gry? Mój PSN taki sam jak na forum:)
Opublikowano 11 listopada 20213 l Godzinę temu, Moldar napisał: Trial to zwykła pełna wersja gry. A to nie wersja Gold umożliwia early access?
Opublikowano 11 listopada 20213 l A to xbox nie mial miec tak, ze kazda gre mozna sobie sciagnac ze sklepiku wczesniej i po prostu odblokowac zakupem do grania? Trial musi = pelna wersja bo przeciez masz do wykozystania pelna wersje na te 10h. Licznik zalaczy sie z automatu po przez ea play. Tak mi sie wydaje.
Opublikowano 11 listopada 20213 l A to nie wersja Gold umożliwia early access?No gold, ale to tylko klucz który Ci to umożliwia. Ściągajcie normalną wersję gry i powinno działać w piątek z gamepass.
Opublikowano 11 listopada 20213 l Chyba globalna premiera i u nas o 9 rano. Jest bardzo dobrze ino hud to mocne ścierwo. Edytowane 11 listopada 20213 l przez Moldar
Opublikowano 11 listopada 20213 l Na złotej edycji konsolowcy chyba będą mogli grać od północy dziś, EA Play i PC jutro od 9 z tego co widziałem. Widzimy się na polu bitwy! Jak ktoś szuka osób na ps5 to zapraszam Kuba023
Opublikowano 11 listopada 20213 l Ta Xboxowa apka to też działa jak chce. Mam 130 GB wolnego miejsca na konsoli, ale pokazuje mi 50 GB i nie mogę pobrać.
Opublikowano 11 listopada 20213 l Kto grał w betę może powiedzieć jak system zniszczeń. ? Da się rozwalać ściany budynki czy bieda ? W BC było to genialne …
Opublikowano 11 listopada 20213 l Autor Poziomu zniszczeń z BC już się chyba nigdy nie doczekamy, w 2042 jest na poziomie BF3 może troszeczkę lepiej.
Opublikowano 11 listopada 20213 l 4 godziny temu, KubaJ023 napisał: Jak ktoś szuka osób na ps5 to zapraszam Kuba023 Zaraz wyśle zaproszenie do znajomych, dobrze było by pograć w zgranej drużynie. Ja zaczynam o północy 19 i będę często na serwerach bo do 27 mam urlop:)
Opublikowano 11 listopada 20213 l Wiecie, że nie dodali tablicy wyników? Chyba, żeby ktoś nie poczuł się wykluczony
Opublikowano 11 listopada 20213 l Da się już znaleźć triak przez GP? Coś nie widzę, a apka EA Play jest pusta jak w nią wchodzę. Przez sklep tez nie moge znalezc wersji trialowej. Moze chodzilo o 17:00 czasu UK? Edytowane 11 listopada 20213 l przez falcon87pl
Opublikowano 11 listopada 20213 l 10 minut temu, falcon87pl napisał: Da się już znaleźć triak przez GP? Coś nie widzę, a apka EA Play jest pusta jak w nią wchodzę. Przez sklep tez nie moge znalezc wersji trialowej. Moze chodzilo o 17:00 czasu UK? Jest w zakładce ea play trail BF2042