Opublikowano 22 grudnia 20213 l Numer 4: Kolejny idzie Rao- zagralem juz meczyk i zaczyna mi sie podobac to jego hackowanie Zwlaszcza heli nie beda mialy zycia Update: Checked (z rozpedu nawet o 462 za duzo oznaczylem ) Polowa odhaczona, ale teraz sie zaczna schody. W ogole to tutaj widzieliscie: Osobiscie wole jego styl, niz jakichs krzykaczy. Z czescia rzeczy sie nie zgadzam (pierdoly typu ilosc skorek/obrazkow- jak dla mnie nie czuje, zeby ich bylo za malo), w wiekszosci musze przyznac racje- wypunktowal chyba wszystko, co osobiscie mnie wkurwia/czego mi brakuje w tej czesci. Caly czas mam nadzieje, ze po zmianie managerow uzupelnia przynajmniej te najwazniejsze w update'ach sezonu 1. Edytowane 22 grudnia 20213 l przez tommi
Opublikowano 29 grudnia 20213 l Wszedł Team Deathmatch na wszystkich dostępnych mapach, także z tych z Portalu. Dobry relaksator. Polecam
Opublikowano 21 stycznia 20223 l 1 godzinę temu, Figuś napisał: Gdzie są ci co wydali pięć i pół bomby na preorder
Opublikowano 21 stycznia 20223 l Autor Ciekawe czy ogarną że kolejną częścią powinno być BC3 bez udziwnień. Ewentualnie pełnoprawny remaster BC2 się może robić. Acti udało się z remasterami CoDów, to na luzie mogliby sobie odbić takim remasterem BC2
Opublikowano 21 stycznia 20223 l Teraz, Figuś napisał: Ciekawe czy ogarną że kolejną częścią powinno być BC3 bez udziwnień. Ewentualnie pełnoprawny remaster BC2 się może robić. Acti udało się z remasterami CoDów, to na luzie mogliby sobie odbić takim remasterem BC2 Nie EA i ich progresywne DICE.
Opublikowano 21 stycznia 20223 l Autor Kolo z Respawn teraz tam CEO został i ma zrobić porządek, myślę że może mu się udać, ale taki remasterek pełnoprawny BC2 i BF3 to bym przygarnął
Opublikowano 21 stycznia 20223 l Jak się nazywała stronka z ilością graczy ogrywanego BF? Jestem ciekawe ile osób gra w BF1 i BF5.
Opublikowano 21 stycznia 20223 l Autor bf stats ale już chyba martwa, są jakieś trackery ale bez podanej ilości graczy na danej platformie.
Opublikowano 21 stycznia 20223 l Tak myślałem, bo sam właśnie kiedyś używałem tej stronki bf stats i nic nie pokazywało w wyszukiwarce wujka.
Opublikowano 1 lutego 20223 l Coraz mniej ludzi na serwerach, przez co naprawdę fajne tryby jak Rush są już martwe, o bezsensowej czasowej obecności tych trybów nie wspominając, kolejne dziwne decyzje przy aktualizacjach, a jeszcze jak sobie tak więcej obejrzałem filmików porównawczych z poprzednimi częściami to ręcę opadają. Trzeba się przyznać do błędu, najgorzej wydane 100 zł w ostatnim czasie. Bonus:
Opublikowano 1 lutego 20223 l Ale żenada. Będzie beka,jak kompletnie wyłącza wsparcie do tej gry jak w piątce. Do wakacji to 10 osób na krzyż będzie w to grało. Battlefield efootboolem fpsow
Opublikowano 1 lutego 20223 l Pogratulować tylko ludziom którzy wydali na to 5 bomb xD no bo przecież to BFik
Opublikowano 1 lutego 20223 l A najgorsze że gracze popełnia drugi raz ten sam błąd widząc nowy trailer. Cena gier poszła w górę, szkoda że ich jakość nie. Może chociaż singielek będzie w następnej części to się porozwala budynki.
Opublikowano 1 lutego 20223 l W dniu 21.01.2022 o 08:55, Figuś napisał: taki remasterek pełnoprawny BC2 i BF3 to bym przygarnął Grałem niedawno w BC2 na PC, suwaczki graficzne na full i jest naprawdę OK. Jedyne, czego tam brakuje to więcej pełne serwery, normalne rankingi i dobre zabezpieczenia anti-cheat. Gdyby te rzeczy wyglądały jak w prime BC2 to nawet bym nie myślał o graniu w innego BF-a.
Opublikowano 1 lutego 20223 l 1 hour ago, Figuś said: wielkie dzienki eaplay 10h trial przed premierą No gdyby nie trial, to już miałem płacić w ciemno za edycję gold, bo przecież bf to jedna z moich absolutnie ulubionych serii. Na szczęście jednak sprawdziłem.
Opublikowano 1 lutego 20223 l Swoją drogą to niezła ironia branży, wciskają ludziom niechciane remastery, a tych chcianych, których odpicowanie kosztowałoby ich grosze, a ich rozwijanie mogłoby polegać jedynie na dodawaniu mapek i broni, nawet nie rozważają na poważnie. Przecież taki BF3R czy BC2R sprzedawałyby się jak złoto.
Opublikowano 1 lutego 20223 l Nie ma się co dziwić, tutaj praktycznie nikt ze starego DICE nie został, trzeba sobie uświadomić, że ta kurwa EA ubiła kolejne studio i kolejną serię. Strzelanka w której nie działa strzelanie?
Opublikowano 1 lutego 20223 l Autor taa, stare Dice robi tego F2P którego tutułu nie pamiętam, ale na gameplayu z TGA wyglądało jak Battlefront 2 w innej skórce
Opublikowano 1 lutego 20223 l Ostatni dobry Battlefield 1 to był w czasach pierwszej wojny światowej, ja pierdolę, tam im wszystko się dobrze zgrało.