sprite 1 798 Opublikowano 9 marca 2023 Opublikowano 9 marca 2023 Grupy są 4 osobowe, nie ma squad managementu jak w poprzednich bfach(mają dodać w najbliższym czasie). Party też na 4 osoby. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 9 marca 2023 Opublikowano 9 marca 2023 9 godzin temu, sprite napisał: Grupy są 4 osobowe, nie ma squad managementu jak w poprzednich bfach(mają dodać w najbliższym czasie). Party też na 4 osoby. A ten, reszta specjalistów w danej klasie, które są zablokowane to jak je odblokować, bo tam żadnego hinta nie ma? Tylko czemu ta gra tak brzydko wygląda na xsx? Normalnie czasy PS4. To już chyba BF1 lepiej wyglądał. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 9 marca 2023 Opublikowano 9 marca 2023 Leveluj konto i specjaliści będą wpadać. Ja gram na pc, więc nie wiem jak obecnie gierka wygląda na xsx. Cytuj
creatinfreak 3 859 Opublikowano 9 marca 2023 Opublikowano 9 marca 2023 Gra ktoś? Pograłem na plejaku i gra się przyjemnie, ale wiadomo, że w BF samemu to i tak chujnia. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 11 marca 2023 Opublikowano 11 marca 2023 W dniu 9.03.2023 o 19:55, sprite napisał: Leveluj konto i specjaliści będą wpadać. Ja gram na pc, więc nie wiem jak obecnie gierka wygląda na xsx. No to wiem, ale tam z tego co widzę to jest dwóch specjalistów, które możesz zdobyć za poziomy, a reszta specjalistów była niby możliwa do zdobycia w sezonach i teraz się zastanawiam jak odblokować takiego Zaina czy Lis, bo w poprzednie sezony nie grałem? Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 11 marca 2023 Opublikowano 11 marca 2023 Jak najedziesz w kolekcji w głównym menu na postacie, to będziesz miał pokazane jakie challenge musisz wykonać żeby odblokować. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 11 marca 2023 Opublikowano 11 marca 2023 O faktycznie, są zadania do odblokowania specjalistów, to widzę, że parę rzeczy zrobiłem, to dokończyć trza resztę zadań. Cytuj
krzysiek923 1 711 Opublikowano 11 marca 2023 Opublikowano 11 marca 2023 W dniu 9.03.2023 o 07:56, Faka napisał: Jakieś dobre poradniki, co do ustawień i sterowania pada na xsx/p5, kojarzycie dobrego prosa? Nie mam pod ręką konsoli i nie pamiętam wszystkiego, ale jak grałem to wyłączałem większość asyst, w tym upłynniaczy podczas celowania i ustawiałem osie X/Y na ten sam poziom (100). No i martwa strefa na 5 maksymalnie. Grało się lepiej, a i satysfakcja większa bez tych protez. Byłem zaskoczony, ale da się tak grać przyjemnie. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 11 marca 2023 Opublikowano 11 marca 2023 Ja skorzystałem z tego poradnika i jest git moim zdaniem. Zabijam bez problemów typów, że czasami się dziwią jak padają. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 marca 2023 Opublikowano 11 marca 2023 Jak wczoraj trafiłem na mapę z Portalu z BF 1942 i postrzelałem BARem, to ja pierdolę Ta gra przeszła totalne uzdrowienie i teraz pyka się wykurwiście. Dźwięki, haptyka, strzelanie, tzw. EPICKOŚĆ (efekty pogodowe, wertykalne mapy), to jest battlefieldowość w 100% i za to właśnie kochałem pełną miłością tę serię. Wiadomo, jest jeszcze parę niedociągnięć, jak zarządzanie drużynami, trochę mało broni i map, czy brak celowników 1x, ale od wtorku nawet nie pomyślałem o CODzie. Może jeszcze pociągną wsparcie chociaż z rok, byłoby super, no ale kurde - gra naprawdę odżyła, jak BF V po Pacyfiku. Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 12 marca 2023 Opublikowano 12 marca 2023 Na xsx ta gra chodzi chyba w 45 fps dla mnie to szajs a mam 1000h w 4ce i z 600 w 1nce . Zabili ta serie a tej części nic nie uratuje 1 1 Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 12 marca 2023 Opublikowano 12 marca 2023 a ile masz w BF3? to ważne Po tak długim czasie znowu się wkręciłem i nabijanie punktów za granie drużynowe to czysta przyjemności. Oby gry szybko nie zabili i dalej ją wspierali kolejnymi sezonami. Dodanie jej do Plusa tchnęło w nią jeszcze więcej życia. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 12 marca 2023 Opublikowano 12 marca 2023 Wkurwiaja mnie te duze mapy, a w bf1 jakoś to zagrało tutaj mi to nie pasuje drałować przez pół mapy na piechty, jazda quadem = zero poczucia predkosci, nie wiem jak z resztą bo nie miałem okazji, graficznie to wygląda średnio na ps4, w podboju zawsze mi losuje tą zjebaną pustą mape z wieżowcami na pustyni. Strzelanie ok, ale nie przypomina mi to starszych bfów feelingiem. Pogram troche jeszcze i zobacze czy warto inwestować w to czas. 1 Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 13 marca 2023 Opublikowano 13 marca 2023 23 godziny temu, MYSZa7 napisał: a ile masz w BF3? to ważne Po tak długim czasie znowu się wkręciłem i nabijanie punktów za granie drużynowe to czysta przyjemności. Oby gry szybko nie zabili i dalej ją wspierali kolejnymi sezonami. Dodanie jej do Plusa tchnęło w nią jeszcze więcej życia. Butcher z psx extreme mnie namówił i dzisiaj wskoczyłem. No jestem pozytywnie zaskoczony kurcze. Czuć klimat starego dobrego bfa, gdzie da sie fajnie przycelowac w przeciwnika, respawny są dobrze rozmieszczone i rakiety raczej nie zabijaja za jednym strzalem jak wybuchna pare metrow dalej od Ciebie (trzeba dobrze trafić w tłum by pozabijac). Jak ktoś potrzebuje do pobiegania wieczorem w teamie do dodawać na psn mnie proszę 21 godzin temu, Plugawy napisał: Wkurwiaja mnie te duze mapy, a w bf1 jakoś to zagrało tutaj mi to nie pasuje drałować przez pół mapy na piechty, jazda quadem = zero poczucia predkosci, nie wiem jak z resztą bo nie miałem okazji, graficznie to wygląda średnio na ps4, w podboju zawsze mi losuje tą zjebaną pustą mape z wieżowcami na pustyni. Strzelanie ok, ale nie przypomina mi to starszych bfów feelingiem. Pogram troche jeszcze i zobacze czy warto inwestować w to czas. Ja grałem w ten tryb gdzie przesuwa sie linie wroga w jedną albo druga strone (bf3 vibe) i bardzo fajnie siadło. 1 Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 17 marca 2023 Opublikowano 17 marca 2023 Uwielbiam tę wertykalność w BFie, to jak można zajść przeciwnika od tyłu na takiej mapce jak Exodus to coś pięknego. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 24 marca 2023 Opublikowano 24 marca 2023 Można w czasie meczu zmienić ten 4 osobowy skład? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 marca 2023 Opublikowano 24 marca 2023 W menu pauzy jest opcja wyświetlenia graczy, najedź na swój nick i tam będziesz miał zmianę drużyny. Niestety jest to losowe. Cytuj
Blaise 3 614 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 Skoro tak zachwalacie to i ja też ściągnę, a co! Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 Normalnej tablicy wyników dalej nie ma. Wkurwiło mnie to i wywaliłem. Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 1 godzinę temu, Plugawy napisał: Normalnej tablicy wyników dalej nie ma. Wkurwiło mnie to i wywaliłem. Przytrzymaj przycisk opcje na padzie podczas gry i wyswietla sie normalnie 7 godzin temu, Blaise napisał: Skoro tak zachwalacie to i ja też ściągnę, a co! Dla mnie najlepszy bf od czasow trojki, bo tryby są dokladnie takie same jak w trojce i o to chodzilo. Gra jest genialna, juz dawno mi sie tak dobrze nie gralo bfa. Nawet jedynka mnie tak dlugo nie potrzymała jak to. Codziennie ładuje sie do czolgow albo helikoptra i robie MA SA KRE na polu 2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 3 godziny temu, Plugawy napisał: Normalnej tablicy wyników dalej nie ma. Wkurwiło mnie to i wywaliłem. Oczywiście, że jest. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 Nie mogłem znaleźć. Nie ma tego chyba pod jednym przyciskiem? Cytuj
Figuś 21 258 Opublikowano 25 marca 2023 Autor Opublikowano 25 marca 2023 Jest, przytrzymujesz "options" czy tam po staremu "start" 1 Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 Bardzo ładne te mapki z 1942, za to współczesne w trybie 128 graczy niezła sraka, rozdzielczość chyba bardzo niska bo wygląda to fatalnie momentami i odechciewa się grać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi