PIOTR8642 30 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Ktoś wie czy będzie w GP Ultimate? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Kurwa, niedługo dobijemy już do 6 stów za jakieś chuje muje platinimy, wibratory i piździoty wersje. Pojebało tych leserów z ea. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Ktoś wie czy będzie w GP Ultimate?Coś czuję że dowiesz się o tym 13 czerwca na konfie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 3 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Widzimy się na serwerach,mnie kupili. Czy będzie "Co ty wiesz o wojnie, pajacu?" Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Specjaliści = wingsuity. Każdy będzie specjalistą na początku. Tak myślę. W którejś części wszyscy byli snajperami, nawet memy chodziły. Albo snajperzy brali czołg, wypierdalali na skraj mapy, gdzie zajmowali dobrą kampę, a czołgi stały odłogiem przez tych palantów. W "piątce" , która swoje za uszami ma na szczęście ta patologia się nie odtworzyła dzięki pewnym zabiegom twórców. Tu czekam z kasą ( nawet wliczając ten sezonowy pakiet ) wciśniętą pod spodek pod doniczką w kuchni na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Podoba mi się ale bez większego hajpu. Chce w to zagrać, ten trailer mnie nie zrobił póki co. Gunplay w Modern Warfare wysoko postawił poprzeczkę. tylko te tornada to farmazon jakiś niepotrzebny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 (edytowane) Trailer ma mega klimacik. Jednak najpierw stestuje wersja trial w ea play. Edytowane 9 czerwca 2021 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 No to do niedzieli na pokaz rozgrywki, wygląda fajnie ale głównie zlepek akcji fanów z yt. Czekam mocno bo brak realnej alternatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Bez hejtu do Battlefielda 1 kochałem serie ale widzę ze to będzie dziwny miks przyszłości z teraźniejszością widzę już z wersji ultimate bonusowy skin dla żołnierza jakieś zawieszki na broń eh Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 431 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Jak dla mnie sztosik, będzie grane, na to właśnie czekałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Jedynie co mnie zmartwiło to ilość map na start, jednak 7 to trochę mało i co kolejna część obcinają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Mówimy jednak o mapach większych niż kiedykolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Trochę mnie martwi to 128 graczy na next genach bo to nie ilość graczy decyduje o tym jak dobrze się gra, tylko konstrukcja mapy a w poprzedniej ssała mocno,gdzie w bf1 było świetna. W bf5 bywały takie mapy że na 64 chłopa nie widziałeś nikogo,gdzie w bad company 2 na PS3 gdzie było tylko 24 było to super zrobione. Mam nadzieję że tego nie spierdziela i nie będziemy mieli spamu granatów i takiego odczucia, że każda mapa to takie metro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 128 graczy, mapy będą pewnie ogromne, więc do innych trybow dostaniemy różne wariacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Teraz, Bigby napisał: Mówimy jednak o mapach większych niż kiedykolwiek. Ale mówimy też że nie będzie singla, więc jednak w zamian mogli dorzucić więcej map. Oby były świetnie zaprojektowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 W ciągu roku wpadnie kilka map w ramach sezonów (przynajmniej po jednej co kwartał), więc zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Te sezony to są jakieś płatne dlc? Czy gra będzie rozwijana za free ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Mi mniejsza ilość map względem poprzedniej części (o jedną mniej niż BFV i o dwie mniej niż BF1 ) nie przeszkadza, w praktyce wychodzi później, że i tak grałem głównie na maks 2-3 mapkach, bo reszta kompletnie do mnie nie przemawiała. Jednak wiadomo, że lepiej mieć wybór, ale ta mniejsza ilość map kompletnie mnie nie rusza. 2 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Te sezony to są jakieś płatne dlc? Czy gra będzie rozwijana za free ? Co Ty wiesz o wojnie, pajacu? Spoiler EDIT: Teraz widzę, że Rozi tez o tym napisał xDDD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 5 minut temu, SG1-ZIELU napisał: Jedynie co mnie zmartwiło to ilość map na start, jednak 7 to trochę mało i co kolejna część obcinają. ale są płatne passy to zaraz dorzucą dobrych mapek Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 (edytowane) 8 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Te sezony to są jakieś płatne dlc? Czy gra będzie rozwijana za free ? Płatne DLC zawierające jakieś kosmetyki. Poza tym płatna darmowa zawartość dla każdego. Edytowane 9 czerwca 2021 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Jako weteran Bf3/4, który na liczniki w odbydwu grach ma przegrane około 6 tysięcy godzin, jestem zachwycony trailer’em Battlefield 2042. Początek kiedy żołdacy spadają z jakies góry, to wypisz wymaluj szczyt Damavandu Z Bf3. Ściąganie dog tag’ow, „randezook” z jet’a, coś pięknego. Ten trailer nam mówi, ze twórcy wiedza na czym polegał „fun” z poprzednich części i starają się to nam zaoferować w nowej części. Teraz tylko czekać na Gameplay 13 czerwca. Oby było grubo! 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Wojna przyszłości a brakuje murzynów w pstrokatych strojach z protezami zamiast kończyn... Strasznie nudny ten trailer w trzeciej minucie dałem spokój, na plus utwór Motley Crue Kickstart my heart. Bedzie w passie to się ogra Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Plugawy 3 672 Opublikowano 9 czerwca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Specjalista Frosti XD 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi