Opublikowano 10 września 20204 l z racji tego że premiera najnowszych nextgenów za mniej niż 2 miesiące a zamówienia przedpremierowe ruszą już za kilka dni, aby nie zaśmiecać ogólnego wątku, zakładam temat dedykowany poświecony składaniu preorderów, programi All Access i wszystkiemu innemu co wiąże się z zakupem nowej konsoli na dobry początek oficjalna grafika z cenami informacje na temat programu All Access - https://www.xbox.com/en-US/xbox-all-access#faq Edytowane 16 września 20204 l przez ASX
Opublikowano 10 września 20204 l U mnie wjeżdża Series X w All Access + monitor 4K HDR nie mogę się doczekac. A miało być PS5..
Opublikowano 10 września 20204 l XSX, od razu, nie ma co się bawić. To, czy w All Access czy normalnie za gotówkę ze sklepu zależy u mnie tylko od dwóch rzeczy: dostępności oferty w dniu premiery i jej ceny. Jeśli będzie około 150zł (plus-minus dycha) miesięcznie to AA wydaje się być no brainerem przy rozważaniu zakupu nowego klocka.
Opublikowano 10 września 20204 l Proponuję stworzyć ankietę z pytaniem "Którego xboxa kupisz?" i jako trzecią opcja dodać "Nie kupię xboxa", bo widać kilku chętnych.
Opublikowano 10 września 20204 l 2 godziny temu, Bzduras napisał: XSX, od razu, nie ma co się bawić. To, czy w All Access czy normalnie za gotówkę ze sklepu zależy u mnie tylko od dwóch rzeczy: dostępności oferty w dniu premiery i jej ceny. Jeśli będzie około 150zł (plus-minus dycha) miesięcznie to AA wydaje się być no brainerem przy rozważaniu zakupu nowego klocka. Na teraz oferta jest dla Xbox S. 24 miechy Ultimate z legalnego źródła to 1319zł. One S w Media Expert kosztuję 1299. Łączny koszt 2600. Jak się podzieli cenę XSX na 24 miechy wychodzi 93zł. No te 150 realne. Może będzie 130zł nawet. Przy S jest 200zł taniej biorąc w abonamencie. Szkoda, że Media Expert to ogarnia, bo średni ten sklep.
Opublikowano 11 września 20204 l Zero podniety Gdyby Series X był w opcji digital to kto wie, może bym rozważył zakup Czekam na xcloud i akpę na android tv
Opublikowano 11 września 20204 l 3 godziny temu, maciekww28 napisał: Gdyby Series X był w opcji digital to kto wie, może bym rozważył zakup Nikt nie zabrania wypiąć się na płyty i używać konsoli tylko do cyfry. Imo taki tekst to szukanie na siłę problemu tam, gdzie go nie ma.
Opublikowano 11 września 20204 l Głupie pytanie, jeśli kończy nam się All Access po 24 miesiącach to konsola przechodzi na własność a usługa wygasa?
Opublikowano 11 września 20204 l 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Głupie pytanie, jeśli kończy nam się All Access po 24 miesiącach to konsola przechodzi na własność a usługa wygasa? Tak, po 24 miesiącach sprzęt jest Twój. All Access to coś na wzór abonamentu u operatorów komórkowych, godzisz się na opłatę miesięczną z urządzeniem, a jak wypełnisz zobowiązanie zawarte w umowie to stajesz się właścicielem sprzętu.
Opublikowano 11 września 20204 l Dzięki, to czekam na informacje dot. Xbox Series X w All Access, później szybka kalkulacja opłacalności i zamawianko sprzętu
Opublikowano 11 września 20204 l Autor ciekaw jestem jak będzie z dostępnością konsol na premiere, ile konsol wyrpodukuje M$ i ile rzuci na Polski rynek, oby tylko nie trzeba było urządząc wyścigów do palety jak w 2013 xd
Opublikowano 11 września 20204 l Up. Mam te same obawy, pytanie gdzie zamawiac media ekspert czy u Spencera? XsX musi u mnie wjechać Day one. Urodziny tego dnua zobowiązują Edytowane 11 września 20204 l przez benito82pl
Opublikowano 11 września 20204 l 31 minut temu, ASX napisał: ciekaw jestem jak będzie z dostępnością konsol na premiere, ile konsol wyrpodukuje M$ i ile rzuci na Polski rynek, oby tylko nie trzeba było urządząc wyścigów do palety jak w 2013 xd Całkowicie bez szydery, to jak będzie marketing jak do tej pory u nas to im to nie grozi, chyba że razem z ME dowala jakąś mocna akcje z MAA
Opublikowano 11 września 20204 l A ja czuję że dzięki temu all acces pójdzie sporo konsol w kraju. Masz nowa konsolę i super zestaw gier w gamę pass za sto parę złotych. Jednak w tym całym all acces nie widzę sensu brania wersji s bo po dopłacie kilkudziesieciu złotych masz prawdziwego potwora w wersji x. Sam pewnie biorę wersję x w abonamencie a miałem brać ps5 za jakiś rok. Albo się zlozy dobry pc i (pipi)ać konsole :-D Edytowane 11 września 20204 l przez Ma_niek
Opublikowano 11 września 20204 l Po XOX zdecydowanie XSX. XSS jest ciekawą opcją, ale dla innego targetu. Prawdopodobnie na premierę, ale się zobaczy.
Opublikowano 11 września 20204 l Robimy też zdjęcia paragonów, żeby udowodnić, że płacone za kasę, a nie all-access?