Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

Featured Replies

Opublikowano

z racji tego że premiera najnowszych nextgenów za mniej niż 2 miesiące a zamówienia przedpremierowe ruszą już za kilka dni, aby nie zaśmiecać ogólnego wątku, zakładam temat dedykowany poświecony składaniu preorderów, programi All Access i wszystkiemu innemu co wiąże się z zakupem nowej konsoli ;) 

na dobry początek oficjalna grafika z cenami

xbox-series-x-cena-zl.jpg

informacje na temat programu All Access - https://www.xbox.com/en-US/xbox-all-access#faq

Edytowane przez ASX

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 197,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zazwyczaj nie odpisuje na głupie posty tylko daje minusa, ale typie zrozum ze to forum konsolowe gdzie nawet 30latkowie jaraja się premiera nowych konsol jakby znów mieli te naście lat,   Ni

• U mnie miało miejsce grube wejście jak na wieloletniego fana Playstation     

Opublikowano

XSX, od razu, nie ma co się bawić. To, czy w All Access czy normalnie za gotówkę ze sklepu zależy u mnie tylko od dwóch rzeczy: dostępności oferty w dniu premiery i jej ceny. Jeśli będzie około 150zł (plus-minus dycha) miesięcznie to AA wydaje się być no brainerem przy rozważaniu zakupu nowego klocka.

Opublikowano

XSX nie ma innego wyjscia :banderas:

Opublikowano

Proponuję stworzyć ankietę z pytaniem "Którego xboxa kupisz?" i jako trzecią opcja dodać "Nie kupię xboxa", bo widać kilku chętnych.

Opublikowano

XSX jedyny słuszny wybór w nowej generacji  :xboss:

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał:

XSX, od razu, nie ma co się bawić. To, czy w All Access czy normalnie za gotówkę ze sklepu zależy u mnie tylko od dwóch rzeczy: dostępności oferty w dniu premiery i jej ceny. Jeśli będzie około 150zł (plus-minus dycha) miesięcznie to AA wydaje się być no brainerem przy rozważaniu zakupu nowego klocka.

Na teraz oferta jest dla Xbox S. 

24 miechy Ultimate z legalnego źródła to 1319zł. One S w Media Expert kosztuję 1299. Łączny koszt 2600. 

Jak się podzieli cenę XSX na 24 miechy wychodzi 93zł. No te 150 realne. Może będzie 130zł nawet. Przy S jest 200zł taniej biorąc w abonamencie. 

Szkoda, że Media Expert to ogarnia, bo średni ten sklep. 

Opublikowano

Zero podniety 

Gdyby Series X był w opcji digital to kto wie, może bym rozważył zakup 

Czekam na xcloud i akpę na android tv 

Opublikowano
3 godziny temu, maciekww28 napisał:

Gdyby Series X był w opcji digital to kto wie, może bym rozważył zakup 

Nikt nie zabrania wypiąć się na płyty i używać konsoli tylko do cyfry. Imo taki tekst to szukanie na siłę problemu tam, gdzie go nie ma.

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Głupie pytanie, jeśli kończy nam się All Access po 24 miesiącach to konsola przechodzi na własność a usługa wygasa?

Tak, po 24 miesiącach sprzęt jest Twój. All Access to coś na wzór abonamentu u operatorów komórkowych, godzisz się na opłatę miesięczną z urządzeniem, a jak wypełnisz zobowiązanie zawarte w umowie to stajesz się właścicielem sprzętu.

Opublikowano
  • Autor

ciekaw jestem jak będzie z dostępnością konsol na premiere, ile konsol wyrpodukuje M$ i ile rzuci na Polski rynek, oby tylko nie trzeba było urządząc wyścigów do palety jak w 2013 xd

Opublikowano

Up. Mam te same obawy, pytanie gdzie zamawiac media ekspert czy u Spencera? XsX musi u mnie wjechać Day one.

Urodziny tego dnua zobowiązują

Edytowane przez benito82pl

Opublikowano
31 minut temu, ASX napisał:

ciekaw jestem jak będzie z dostępnością konsol na premiere, ile konsol wyrpodukuje M$ i ile rzuci na Polski rynek, oby tylko nie trzeba było urządząc wyścigów do palety jak w 2013 xd

Całkowicie bez szydery, to jak będzie marketing jak do tej pory u nas to im to nie grozi, chyba że razem z ME dowala jakąś mocna akcje z MAA

Opublikowano

A ja czuję że dzięki temu all acces pójdzie sporo konsol w kraju. Masz nowa konsolę i super zestaw gier w gamę pass za sto parę złotych. Jednak w tym całym all acces nie widzę sensu brania wersji s bo po dopłacie kilkudziesieciu złotych masz prawdziwego potwora w wersji x. Sam pewnie biorę wersję x w abonamencie a miałem brać ps5 za jakiś rok. Albo się zlozy dobry pc i (pipi)ać konsole :-D

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Po XOX zdecydowanie XSX. XSS jest ciekawą opcją, ale dla innego targetu. Prawdopodobnie na premierę, ale się zobaczy. 

Opublikowano

Robimy też zdjęcia paragonów, żeby udowodnić, że płacone za kasę, a nie all-access? :kaz: