MaZZeo 14 182 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 Ja biorę XSX. ciekawi mnie jedna rzecz - jeśli mam GPU do końca 2021 to czy GPU dawany w ramach All Access będzie się stackowal? Jeśli tak to rozważę AA Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 054 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 149zł za All Access z Xbox Series X wydaje się prawdopodobny. Po odliczeniu ceny GamePassa wychodzi jakieś 2200 za konsolę. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 Coś tanio jak ten stary jest z 99? Jakby tak było to (pipi)ę xss i wjedzie potężny xsx. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 Jeżeli to plan na dwa lata, to wychodzi idealnie konsola za 2249 i GPU za 55zł (z groszami) miesięcznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 402 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 8 minut temu, MaZZeo napisał: Ja biorę XSX. ciekawi mnie jedna rzecz - jeśli mam GPU do końca 2021 to czy GPU dawany w ramach All Access będzie się stackowal? Jeśli tak to rozważę AA Tak, ale na stronie polecają poczekać, aż zostanie Ci rok abonamentu i dopiero wtedy aktywacja tego z AA: Cytat An Xbox All Access purchase includes 24 months of Xbox Game Pass Ultimate. So, what happens if I have an existing Xbox Game Pass and/or Xbox Live Gold membership when I purchase a console with Xbox All Access? If you're already an Xbox Live Gold or Xbox Game Pass member, any days remaining in your membership(s) will be converted to Xbox Game Pass Ultimate at a conversion ratio when you redeem the 24-month Xbox Game Pass Ultimate membership and added to your Xbox Game Pass Ultimate membership up to a maximum of 36 months. Xbox Game Pass Ultimate memberships are limited to 36 months. If you’re already an Xbox Game Pass Ultimate member, wait until your existing membership has a prepaid balance that is less than 12 months before redeeming the 24-month Ultimate membership through Xbox All Access. You will be unable to redeem with more than 12 prepaid months of Xbox Game Pass Ultimate. To check your prepaid balance, go to https://account.microsoft.com/services/. Note, once converted to Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Live Gold and other Game Pass memberships cannot be unconverted. Learn more at https://xbox.com/gamepass. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 (edytowane) XSX dzień pierwszy, robię preordery w trzech sklepach i tam gdzie dostane najszybciej info o odbiorze to idę i rzucam na ladę 2250 i mówie, że reszty nie trzeba jak król Edytowane 11 września 2020 przez bluber 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 11 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 Tak trzeba żyć szkoda tylko że reszta nie wynosi 4zł bo można by zafundować obsłudze gamepassa na miesiąc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 Nie lubię przepłacać, więc zakup za gotóweczkę, a nie jakieś all-passy. Raczej XSX. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 Jeśli jest się graczem to nie ma się nad czym zastanawiać, oczywiście ze wleci XSX, PS5 się dokupi jak wyjdą gry godne uwagi, narazie to mam kilka zaległości do zrobienia na Xboxie w tym FH4 wiec nie mogę się doczekać 22 ego i złożenia pre ordera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 jw., nigdy w ratach niczego nie kupowałem ale jeśli ma to zachęcić więcej osób to zakupu to spoko opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 1 minutę temu, eX4cT_PL napisał: Jeśli jest się graczem to nie ma się nad czym zastanawiać, oczywiście ze wleci XSX A jak mam Xboxa One S, to co mnie ma przekonać do kupna kolejnego Xboksa? Nie jestem grafikarzem. Czy wtedy nie jestem graczem 2020 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 Teraz, Rozi napisał: A jak mam Xboxa One S, to co mnie ma przekonać do kupna kolejnego Xboksa? Nie jestem grafikarzem. Czy wtedy nie jestem graczem 2020 roku? Graczem jest każdy kto nie dzieli obozów jedno stronnie, a to ze lubisz masochizm to już Twoje własne preferencje i nic mi do tego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 8 minut temu, Rozi napisał: A jak mam Xboxa One S, to co mnie ma przekonać do kupna kolejnego Xboksa? Nie jestem grafikarzem. Czy wtedy nie jestem graczem 2020 roku? Póki co pewnie nic, ale pod koniec 2021 przełom 2022 już może jakieś GRY pojawią się tylko na XSX/XSS Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 No oby, bo cienko z tym. Może ta Forzunia wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 536 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 Na 99% wjedzie XSS day one, ale w sumie do 21.09 jeszcze daleko, więc kto wie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 Medium i Scorn nie wyjdą chyba na starociach, więc raczej nie dotrzymają słowa o wsparciu przez dwa lata, i w sumie dobrze, nowa generacja powinna być nową generacją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 Dlatego, ze wsparcia cross-generacyjne obiecal MS, ale tylko dla gier 1st party. 3rd party ma wolna reke na co chca wydawac swoje gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 Na dzień dzisiejszy zieloni mnie bardziej maja niż niebiescy, wsparcie dla Dolby Vison w grach, tak po proszę jeszcze. Jesli wyleciałoby to series X day one to w all access. A PS4 Pro bym miał do exow jak jeszcze jakieś gry wyjdą na ta platformę. A potem ewentualnie zbieranie na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 402 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 Polski oddział Xboxa na FB przekazał info, że nie będzie konsol w All Access w preorderach, a czy day one to nie za bardzo wiedzą. Czyli jednak gotówka powah Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 6 minut temu, Kaczi napisał: A PS4 Pro bym miał do exow jak jeszcze jakieś gry wyjdą na ta platformę Chyba już nie ma na co liczyć w tym temacie, chyba, że coś crossgenowego jak Kena ale wszystko co pokazywali na ostatnim showcasie to raczej tylko PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 2 minuty temu, Bzduras napisał: Czyli jednak gotówka powah Albo raty 0% dostępne prawie że we wszystkich większych sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 724 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 Też mam XOne S, ale nigdy nie kupowałem konsol na premierę więc tym razem chyba XSX wleci odrazu. Już 30 dychy na karku, może do następnej generacji mi się gierki odwidzą, póki co chce się pocieszyć jak małe dziecko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 (edytowane) W UK ponoć Game i Smyths zajmą się dystrybucją jak i all access, oraz przez stronę xboxa. Najprawdopodobniej jak będę kupował to w Game i będzie to już 3 konsola u nich ja mam ponad 30 dychy na karku a jadnak gierki to główne hobby Edytowane 11 września 2020 przez Kaczi Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 12 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 Nakład może być bardzo limitowany Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 4 godziny temu, ASX napisał: Nakład może być bardzo limitowany No i spoko, nie kupi się teraz to za miesiąc lub dwa, nie ma co panikować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi