MaZZeo 14 180 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Trzeba będzie założyć dobre buty by się nie wypie.rdolic na paletach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 (edytowane) Spokojnie, dla nas starczy. I tak nikt poza forum nie kupi 10 listopada urlopik i od rana macanie pada. Moze wysla sms dzien wczesniej i wydadzą przez przypadek Ooo, a 11 przeciez tez wolny, najs Edytowane 12 Września 2020 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 10 Listopad Xbox Series X Day 1 Abonamencik Świeżutkie konto na Xbox Live 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Nadal mam gp wykupione do 2022. Na premierę wraz z nowym ac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Szczerze powiedziawszy nie wyobrażam sobie nie mieć na premierę. Kraj biedny to chyba nie wykupią Pewnie wezmę w euro, żeby w dniu premiery odebrać. Ciekawe czy jak przez kuriera to wysyłają sklepy dzień wcześniej? Bo może wtedy w pb albo gdzieś indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Zastanawiam sie mocno, czy nie wykupic na 1-2 lata ultimate. Ultimate PC idzie w gore, mozliwe ze zaraz zrezygnuja z Golda. Ultimate po kosztach powoli sie konczy. Na starej generacji przyzwyczajali ludzi po kosztach do uslugi, ale na nowej generacji czas zarabiac hajsiwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Jak masz zamiar grać na xboxie to koniecznie ładować na 3 lata. Pierwsza konwersja z golda/GP na GPU jest najlepsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 No 10 listopada będzie gruby. Najpierw trzeba odebrać Xbox Series X, a potem szybko wszystko ogarnąć, bo o 19:00 ruszy Destiny 2: Beyond Light. Dobrze, że 11 wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Cytat Grubb: "I have heard that Microsoft is spending a lot of money on something that isn't an acquisition Plotka w sumie, ale coś chyba może być na rzeczy. Ciekawe Może cyberpunk day one w gamepassie? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 12 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 w sumie info od Jeffa sprawdza się 99% więc coś musi być na rzeczy. Ale nie mam pomysłu o co może chodzić, Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Cyberpunk nie będzie w GP, CDPR to zdementowało. Mi na myśl przyszła AC Valhalla, bo wszędzie w xboxowych trailerach ją wpychają. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Ktoś tu się serio boi o brak konsoli w kraju? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 4 godziny temu, u55r napisał: 10 Listopad Xbox Series X Day 1 Abonamencik Świeżutkie konto na Xbox Live Co Cie skłoniło do takiej decyzji? Myślałem że byłeś szczęśliwy na PlayStation 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 xDDDDDDD Można być szczęśliwym na Playstation i na Xboxie, naprawdę Fanek. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 12 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 (edytowane) To prawda konsola to nie żona, można być szczęśliwym korzystając z więcej niż jednego sprzętu. Edytowane 12 Września 2020 przez ASX 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 oktagon już go zweryfikuje za kosę między żebra Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 (edytowane) Btw, jak już piszemy o Jeffie, to warto posłuchać jego podcasta. Zdecydowanie lepsze od jakiegoś IGN czy Maniaka (sorki), którzy nie mają pojęcia o czym mówią. Jeff wciąż wierzy w darmowego golda Edytowane 12 Września 2020 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 2 hours ago, Fanek said: Co Cie skłoniło do takiej decyzji? Myślałem że byłeś szczęśliwy na PlayStation Tak, jestem Ale. Sprawa wygląda tak że od początków posiadania konsol byłem wierny Sony. Xboxa Olewałem i nie interesowała mnie ich biblioteka. Ale z czasem okazało się że takie Metro 2033 wyszło na Xboxa a na PS3 już nie. I po przeczytaniu książek byłem napalony. Potem doszedł Wiedźmin 2 na Xboxa a na PS3 też już nie. I z czasem na wychodziło tych gier i na X360 i na XboxOne, które chciałbym pograć że postanowiłem kupić Series X, która pozwoli mi bez problemów uruchomić we wstecznej wszystkie gry. Do tego będę mieć konsole do gier 9 generacji. PS5 kupie dla jej exów. Dla Uncharted 5, GT7, dla Horizon 2 i pewnie wielu innych ciekawych gier, ale to dopiero w 2021. Wydaje mi się to logiczne rozwiązanie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Jeśli ktoś ma backloga nawet nie z Xbox One, ale też za czasów X360 to Series X tymbardziej jawi się jako świetny wybór, na dodatek jest to najmocniejsza konsola na multiplatformy przyszłej generacji. Dobra i racjonalna decyzja panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 36 minut temu, u55r napisał: Tak, jestem Ale. Sprawa wygląda tak że od początków posiadania konsol byłem wierny Sony. Xboxa Olewałem i nie interesowała mnie ich biblioteka. Ale z czasem okazało się że takie Metro 2033 wyszło na Xboxa a na PS3 już nie. I po przeczytaniu książek byłem napalony. Potem doszedł Wiedźmin 2 na Xboxa a na PS3 też już nie. I z czasem na wychodziło tych gier i na X360 i na XboxOne, które chciałbym pograć że postanowiłem kupić Series X, która pozwoli mi bez problemów uruchomić we wstecznej wszystkie gry. Do tego będę mieć konsole do gier 9 generacji. PS5 kupie dla jej exów. Dla Uncharted 5, GT7, dla Horizon 2 i pewnie wielu innych ciekawych gier, ale to dopiero w 2021. Wydaje mi się to logiczne rozwiązanie. Mam dokładnie to samo i taką samą strategię obrałem - XBOX był olewany, więc teraz będzie co robić, a PS4 zostaje i na niej będę wracał do gier wciąż nieukończonych z obecnej generacji.@u55r - Metro 2033 jest na PS4 i to w formie eleganckiego remastera graniczącego z remake'm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 3 minuty temu, MLeKSk napisał: Powiedzcie mi proszę drodzy Forumowicze, jak wygląda realizacja zamówień w oficjalnym sklepie Microsoftu? Kurier przyjeżdża w dniu premiery czy dzień wcześniej? 11 listopada jest święto, więc chciałbym zamówić tam, gdzie miałbym pewność odbiory konsoli tego 10 listopada, albo i dzień wcześniej. Kupowałem raz, a była to Forza Horizon 3, dużo osób dostało w dzień premiery, moja zrobiła sobie wycieczkę po Litwie i dostałem tydzień później. Na dzień wcześniej nigdzie bym się nie nastawiał Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Nikt ci nie odpowie. Bezpieczniej chyba kupić w sklepie stacjonarym i nie bawić się w wysyłki, bo różnie może być. Ja chciałęm zamawiać z niemieckiego MS store/amazona, ale z takimi polskimi cenami to się nie opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 2 godziny temu, MLeKSk napisał: Powiedzcie mi proszę drodzy Forumowicze, jak wygląda realizacja zamówień w oficjalnym sklepie Microsoftu? Kurier przyjeżdża w dniu premiery czy dzień wcześniej? 11 listopada jest święto, więc chciałbym zamówić tam, gdzie miałbym pewność odbiory konsoli tego 10 listopada, albo i dzień wcześniej. Ja, kilka razy zamawiałem i wysyłali tak kilka dni wcześniej więc na luzie jakby chcieli to dostarczyliby że 2 dni wcześniej ale dostawałem zawsze w dniu premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Przed zajawką X’a byłem raczej za ps5 ale teraz na 99% wybiorę XSX. Media Expert mi pasi, bo to w sumie jedyny taki sklep u mnie na wsi a nigdy nie mnie zawiedli (przynajmniej z gierkami) więc zapewne preorder wleci. Ps4 pro zostawię sobie żeby ograć zaległe exy i gierki a ps5 zapewne za rok-dwa jak wyjdzie trochę exów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 W sumie kilka osób pisze o przesiadce na xboxa w nowej generacji, na razie w drugą stronę nie ma takiego trendu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi