creatinfreak 3 827 Opublikowano 13 września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 września 2020 No bo marketingowcy ms zrobili swoją robotę bardzo dobrze mimo wpadki z halo. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 14 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 a wyobraźcie sobie co by się działo gdyby mieli jeszcze jakąś mocną gierke na start Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 055 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 (edytowane) 6 minut temu, ASX napisał: a wyobraźcie sobie co by się działo gdyby mieli jeszcze jakąś mocną gierke na start Zlitowali się nad konkurencją aby nie doprowadzić do monopolu. no ale co by nie mowić, liczę żę będzie lepszy start niż XOne więc i większe zainteresowanie developerów sprzętami MSu Edytowane 14 września 2020 przez Paolo de Vesir 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 W dniu 11.09.2020 o 13:22, Rozi napisał: A jak mam Xboxa One S, to co mnie ma przekonać do kupna kolejnego Xboksa? Nie jestem grafikarzem. Czy wtedy nie jestem graczem 2020 roku? Powodzenia w ogrywaniu Cyberpunka na XOS lub bazowym PS4 Przechodziłem RDR 2 na XO Fati tam momentami było bardzo słabo pod względem jakości obraz, nawet nie chce sobie wyobrażać jak CP będzie wyglądał na tych starych konsolach. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Każdy woli ładniejszą grafikę, a wszystko rozbija się o zasobność portfela. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 15 minut temu, ASX napisał: a wyobraźcie sobie co by się działo gdyby mieli jeszcze jakąś mocną gierke na start Jakiś nowy eksik od FROM a na ps gra z 2009 pięknie by było Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 8 minut temu, Hum napisał: Powodzenia w ogrywaniu Cyberpunka na XOS lub bazowym PS4 Przechodziłem RDR 2 na XO Fati tam momentami było bardzo słabo pod względem jakości obraz, nawet nie chce sobie wyobrażać jak CP będzie wyglądał na tych starych konsolach. Kupię PS5 na święta, w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 11 minut temu, Hum napisał: Powodzenia w ogrywaniu Cyberpunka na XOS lub bazowym PS4 Przechodziłem RDR 2 na XO Fati tam momentami było bardzo słabo pod względem jakości obraz, nawet nie chce sobie wyobrażać jak CP będzie wyglądał na tych starych konsolach. Serio Red Dead Redemption 2 miał takie słabawe momenty na XO? Na zwykłym PS4 wyglądało niesamowicie dobrze, więc troszkę jestem zdziwiony, bo raczej myślałem, że różnice są minimalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 055 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 2 minuty temu, Ludwes napisał: Serio Red Dead Redemption 2 miał takie słabawe momenty na XO? Na zwykłym PS4 wyglądało niesamowicie dobrze, więc troszkę jestem zdziwiony, bo raczej myślałem, że różnice są minimalne. 1080p Vs 820p. Różnica jest zapewne widoczna gołym okiem, zwłaszcza że facik nie ma skalera obrazu jak XOS (który sprawia że RDR2 na 4K wygląda całkiem skowyrnie). Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 No było rozmazane gówno. https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2018-red-dead-redemption-2-face-off Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 (edytowane) 27 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Zlitowali się nad konkurencją aby nie doprowadzić do monopolu. no ale co by nie mowić, liczę żę będzie lepszy start niż XOne więc i większe zainteresowanie developerów sprzętami MSu XO miał dobry start, sprzedawał się podobnie do ps4, mimo o 100$ większej ceny, niższej rozdzielczości, obowiązkowym kinect, tragicznym PRem z blokowaniem używek i always online. Trochę siła rozpędowa z blisko 90mln sprzedanych x360 zadziałała + spoko gierki jak na start. Teraz baza graczy jest 2x większa na ps4 więc nie dziwi że w internecie plejsztejszon popularniejszy który będzie miał dużo łatwiejszy start + zawirowanie z nazwą nowego Xa, obstawiam że soniak jeszcze wyskoczy z czymś podobnym do XGP + konsole po 400$ i 500$ Może beka ale MS powinien aktywować kinecta dla casuali i imprezowe gierki, zobaczcie jakie to dalej ma branie na allegro Edytowane 14 września 2020 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 14 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 myśle że nowe Xboxy spokojnie sprzedadzą się lepiej od Xboxa One, przede wszystkim Series S będzie najtańszym nextgenem co ma decydujące znaczenie, poza tym premiera odbędzie się w większej ilości krajów, a dodatkowo nie ma tego całego negatywnego PRu związanego z blokowaniem używek, drm, always online, a zamiast tego działa pozytywna propaganda gamepassa co nie przechodzi uwadze casuali. No i zwyczajnie nowy xbox to znacznie lepsza inwestycja, bo od razu dostajemy biblioteke tysięcy gier (dodatkowo w śmiesznie niskiej cenie) gdy xbox one startował zaledwie z kilkunastoma(?) tytułami. Zawirowania związane z nazwą istnieją mam wrażenie tylko na forumku, ludzie codziennie kupują telefony, telewizory i inne sprzęty elektorniczne których nazewnictwo jest znacznie bardziej skomplikowane niż konsola Series X i S, więc myśle że jeśli ktoś ma przynajmniej 2 dzialające szare komórki to da sobie rade z wyborem konsoli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 9 minut temu, ASX napisał: Zawirowania związane z nazwą istnieją mam wrażenie tylko na forumku... Masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 10 godzin temu, creatinfreak napisał: No bo marketingowcy ms zrobili swoją robotę bardzo dobrze mimo wpadki z halo. Plus do tego ostatni raz kiedy konkurencja mówiła coś więcej o swoim nextgenie to było jakieś trzy miesiące temu. 7 minut temu, ASX napisał: Zawirowania związane z nazwą istnieją mam wrażenie tylko na forumku Ta, tylko na forumku, dlatego na twitterze, gdy m$ ogłaszał "series s", w top trendach był "one s". Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Przez głupotę i nieogarnięcie co niektórych osób, MS przynajmniej sprzeda zalegające One S Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 055 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 W wynikach wyszukiwania google jednak znacznie popularniejszy był Series S niż One S. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 14 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 (edytowane) Myślę, że łatwiej odróżnić Xboxa 360, niż Xboxa One S od Xboxa Series S. Niepotrzebnie tworzyłeś tego mema. Edytowane 14 września 2020 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 055 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Pewnie ludzie mylą też 3DSa z 2DSem XL i New2DS XL, a 2DSem. Jak sobie poradzić w takim gąszczu nazw? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 14 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 zapominasz o Nintendo DS, DS Lite, DSi, i DSi XL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 055 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Biedny Xbox, sprzeda się pewnie jeszcze gorzej niż One bo wszyscy będą mylić go ze starą generacją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 12 minut temu, Rozi napisał: Myślę, że łatwiej odróżnić Xboxa 360, niż Xboxa One S od Xboxa Series S. Niepotrzebnie tworzyłeś tego mema. Niektórzy nie potrafią odróżnić nawet Series S od Series X Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 To jak ludzie odróżniają nowe telefony co roku z inną cyferką/literką ;o Nazwa nie będzie żadnym problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 (edytowane) Jak pisze Paweł czy Asax o DS’ach czy 3DS’ach, problem nie był tak rozdmuchany z nazewnictwem jak teraz z Series S | X, no ale jak Xbox to się przyje.biemy Edytowane 14 września 2020 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi