Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

Featured Replies

Opublikowano

No xox też było taniej ale wtedy brałem chyba w mm. 

W ogóle wczoraj oglądałem materiał df z konferencji sony i ten Amerykaniec mówił, że w EUR konsole strasznie drogie, w usd to byłoby prawie 600, tak więc jeśli chodzi o gierki to też będą na zachodzie mieli ból dupy. 

No i gdyby nie GP to też pewnie tutaj jechalibyśmy po ms, a tak spencer Mesjaszem branży. 

Edytowane przez lpcl

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 195,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zazwyczaj nie odpisuje na głupie posty tylko daje minusa, ale typie zrozum ze to forum konsolowe gdzie nawet 30latkowie jaraja się premiera nowych konsol jakby znów mieli te naście lat,   Ni

• U mnie miało miejsce grube wejście jak na wieloletniego fana Playstation     

Opublikowano

Ja ogram Cyberpunka na moim Cyberpunkowym koxie i wymieniam na series s. Obecnie, ciagne indory z gamepassa, czasem jakaś dużą gre. Do tego kupuje dosłownie kilka gier roczne które są dla mnie najbardziej interesujące. Ciekawi mnie co sie bedzie dzialo z cena mojej wersji konsoli, czy nie spadnie jakos diametralnie, bo teraz moglbym sprzedac z niewielka stratą w stosunku do ceny nowej. 

Opublikowano
36 minutes ago, Dud.ek said:

Ja ogram Cyberpunka na moim Cyberpunkowym koxie ...
Ciekawi mnie co sie bedzie dzialo z cena mojej wersji konsoli, czy nie spadnie jakos diametralnie...

Jeśli masz limitowaną wersję Cyberpunk, to może nawet zyskać na wartości. Oczyiście nie więm tego na 100% i nie jest to rada. Po prostu takie rzeczy z czasem chodzą po kosmicznie wysokich cenach dla kolekcjonerów. 

Opublikowano

Za 2 dni preodery, a nie podali ile u nas wyjdzie Series X w abonamencie Alle Access. 

Nawet nie wiem czy jest sens składać preoder, bo ten kraj mlekiem i Playstation płynie. Nie powinno być problemów. 

Opublikowano

Btw. Ktos dostał ten kod na stówkę z xkom? Nie dostałem żadnego maila od dziadów

Opublikowano

Przecież Xbox nie istnieję jako tako u nas :) Może nie ma tragedii jak w Japonii, ale nie jest to konsola w co 3 domu :) Pamiętam jak kupowałem grę w Saturnie jeszcze i koleś w dniu premiery przy mnie wyciągał z kartonu. 30 pudełek PS4, 5 sztuk było na XO :) Wątpię żeby coś się zmieniło i mało kto to śledzi żeby teraz się skusić na konsole Ms. Nie licząc kilku nawróconych z forum gdzie skusiło ich ogranie gierek w ramach GP, to biegu po pudełka jak po PS4 nie obstawiam. 

Opublikowano
44 minuty temu, 20inchDT napisał:

Btw. Ktos dostał ten kod na stówkę z xkom? Nie dostałem żadnego maila od dziadów

Tak, w piatek przyszedł do mnie mail.

Opublikowano
5 godzin temu, 20inchDT napisał:

Ja takze nie dostalem :/

Edytowane przez bebbop

Opublikowano

Ten kod podobno nie działa na pre ordery - jest to prawda?

Opublikowano

Przewiduje ze jutro az tylu graczy nie rzuci się na konsole M$ co na konsole sony i bez problemu zamówię sobie XBoxa Series X. Albo naiwny jestem. Jutro w pracy na takim sobie średniej prędkości łączu będę klikać sklepy. 

Opublikowano
  • Autor

Myślę że nie zabraknie konsol :)

Opublikowano

Chcecie miec konsole na 100% to najlepiej zamowic u pana Czezkiego. Bedzie trzeba to samochodem skoro swit ruszy w droge po towar.:)

Opublikowano

Nie, dzięki. Jak mi xkom nie da stówki, to biore z odbiorem na miejscu w eurortv.

Opublikowano

Xkom nie polecam. Trzy razy zamawiałem u nich i trzy zamówienia realizowali niemiłosiernie długo ponad 14 dni. A to były sprzęty biurowe drukarki etykiet i jedna laserowa bo akurat mieli najtaniej i z dostępnością ktorych nie powinno być problemów. Dlatego sprzęt który chce mieć natychmiast wole juz zmówić z odbiorem albo w RTV Euro albo MExpert. A teraz z tym bonem rabatowym to tez jaja bo nic nie dostałem. 

A teraz nauczony doświadczeniem z tym co się działo z preorderm na PS5 bede od rana polować na kilku stronach razem ze sklepem M$

Opublikowano

Ja obecnie pobieram nauki od zaprzyjaźnionego pseudokibica jak szybko przedostać się z punktu A do punktu B i z samego rana robię szturm pod ME. Chyba najpewniejsza opcja by mieć sprzęt day1. 

Opublikowano
3 godziny temu, u55r napisał:

Przewiduje ze jutro az tylu graczy nie rzuci się na konsole M$ co na konsole sony i bez problemu zamówię sobie XBoxa Series X. Albo naiwny jestem. Jutro w pracy na takim sobie średniej prędkości łączu będę klikać sklepy. 

Dziś w podcaście u Rocka było info od ms polska, ze na premierę ma być 150k konsol u nas (100 series x, 50 series s). 

nie zabraknie 

Opublikowano
  • Autor

o to ładnie, myśle że Series X spokojnie nie zabraknie

Opublikowano

Z xkom spróbuję, zawsze ta stówka mniej, zobaczymy co wyjdzie. Sprzęty mi dostarczali, z grami wiecznie były problemy. Gorzej, że po 10 mamy święto, więc jak wyjdzie jakiś problem to trzeba będzie czekać dłużej.

Opublikowano
16 minut temu, Starh napisał:

Dziś w podcaście u Rocka było info od ms polska, ze na premierę ma być 150k konsol u nas (100 series x, 50 series s). 

nie zabraknie 

Start konsoli w dniu premiery z pokaźną ilością konsol, Xbox All Access, xCloud, pełna obsługa XGPU..

Dobrze być traktowany jak kraj pierwszego świata :obama:

Opublikowano
  • Autor

teraz brakuje tylko polskiej lokalizacji w każdej grze ;)