Opublikowano 21 września 20204 l Maja deal na All Access wiec można spokojnie założyć ze będą mieć konsole na czas + największa jej ilość
Opublikowano 21 września 20204 l 1 minutę temu, MLeKSk napisał: Pany zastawcie mi jedną sztukę SEXA w Media Expert jak z roboty wrócę, oki? Z góry dziękuję :-) Dla nowych w ekosystemie jest XSS!
Opublikowano 21 września 20204 l No niestety przez brak dodatkowych weryfikacji, boty rozpyerdalaja kazdy mozliwy system pre-order na bardziej porzadany sprzet. MS widzial co sie dzialo z Sony to mogl zastrzec 1 sztuke na 1 adres, weryfikacje przez telefon, etc. Boty i tak wiekszosc tego moga juz rozkminic, ale przynajmniej zwolniloby je to troche i konsole bylyby dostepne przez wiecej niz 1-2 minuty Chooje trzepia na tym dobra kase, za pre-order z uzyciem bota trzeba wyrzucic z $30-$50.
Opublikowano 21 września 20204 l 1 minute ago, eX4cT_PL said: W Irlandii Gamestop robił pre ordery na pre ordery xD To akurat jest bardzo ok, rejestracja na pre-ordery wyklucza dosyc skutecznie boty.
Opublikowano 21 września 20204 l 2 minuty temu, Wygnaniec napisał: To akurat jest bardzo ok, rejestracja na pre-ordery wyklucza dosyc skutecznie boty. Ale nie wszyscy o tym wiedzieli, jutro może się okazać ze załapią się na pre ordery tylko Ci co zrobili pre order na pre order w sklepie....
Opublikowano 21 września 20204 l 2 minutes ago, eX4cT_PL said: Ale nie wszyscy o tym wiedzieli, jutro może się okazać ze załapią się na pre ordery tylko Ci co zrobili pre order na pre order w sklepie.... Moze tak byc, ale przynajmniej beda to ludzie ktorzy faktycznie kupuja to dla siebie, a nie Janusze biznesu biorace 1000 konsol na odsprzedaz. Target.com ma juz 60 reviews na XBX Jutro 11 rano uruchamiam szybki palec, mam juz otwarte 6 tabsow ze sklepami ale i tak szanse na powodzenie sa bardzo mizerne.
Opublikowano 22 września 20204 l Ćwiczyłem wczoraj klikanie w myszkę. Zawodnicy Quake to przy mnie bez ręcy inwalidzi. Mam już otwarte media expert i rtv euro. Kodu od Xkom nadal nie dostałem.
Opublikowano 22 września 20204 l Witam Kawunia jest, taby sklepów otwarte oraz zalogowane, pozostało tylko czekać
Opublikowano 22 września 20204 l Wszedzie placi sie od razu calosc, czy jakis zadatek, a kilka dni przed premiera lub przy odbiorze reszte?
Opublikowano 22 września 20204 l Jakie fatum losu. Jestem w pracy jak tylko przyjechalem to wyłączyli prąd na całej ulicy. Ale w laptopie bateria naładowana na full a internet z telefonu przez router wi-fi
Opublikowano 22 września 20204 l 4 minuty temu, 20inchDT napisał: GDZIE NAJTANIEJ?! Na tureckim storze przez brazylijskiego vpna.
Opublikowano 22 września 20204 l 2 minuty temu, 20inchDT napisał: GDZIE NAJTANIEJ?! W x-komie, jak otrzymales kod na -100 zeta
Opublikowano 22 września 20204 l No ja tyz zalogowany na media ekspercie i media markcie. W mm jakoś bardziej przejrzyście jest w me narazie nie wiadomo o co comon
Opublikowano 22 września 20204 l wszędzie tak, smyths, i game obecnie przeciążone ze odświeżyć się nie da