Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, teddy napisał:

No witam zielonych przyjaciół :cool:

xbox.png

Zamówiony dokładnie taki sam zestaw. Całkiem dobry deal jak kogoś interesuje nowy asasyn.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 195,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zazwyczaj nie odpisuje na głupie posty tylko daje minusa, ale typie zrozum ze to forum konsolowe gdzie nawet 30latkowie jaraja się premiera nowych konsol jakby znów mieli te naście lat,   Ni

• U mnie miało miejsce grube wejście jak na wieloletniego fana Playstation     

Opublikowano

(pipi),a 21 wiek, ludzie na marsa sobie latają i żeby nie można było normalnie za pieniążki konsoli zamówić w takim uk. wchodzę jak człowiek na game.co.uk pół godziny wcześniej, patrze, że w kolejke wrzuca i czas oczekiwania 55 minut, po 55 minutach klikam w series seks-all access-home delivery-czekałt-OUT OF STOCK xd, ok myśle sobie, kupie normalnie konsole a osobno ultimejta, patrze na stock w innych sklepach a tam...

spacer.png

Ale na co komu zielona polana jak można żyć w królestwie NIEBIESKIM :klapek:

Opublikowano
Godzinę temu, bluber napisał:

przecież all access ma być dopiero po premierze jezus 

Tyle to wiem, ale nie ma opcji płacenia ns miejscu. Powinna być taka opcja. 

Opublikowano
5 minutes ago, smallv86 said:

(pipi),a 21 wiek, ludzie na marsa sobie latają i żeby nie można było normalnie za pieniążki konsoli zamówić w takim uk. wchodzę jak człowiek na game.co.uk pół godziny wcześniej, patrze, że w kolejke wrzuca i czas oczekiwania 55 minut, po 55 minutach klikam w series seks-all access-home delivery-czekałt-OUT OF STOCK xd, ok myśle sobie, kupie normalnie konsole a osobno ultimejta, patrze na stock w innych sklepach a tam...

spacer.png

Ale na co komu zielona polana jak można żyć w królestwie NIEBIESKIM :klapek:

Możesz jeszcze zamówić ze store MS ale nie all access

Opublikowano

PS5 i XSX kupione z Argos. Mam nadzieje ze dotrą 

Opublikowano

Czy ma ktoś jeszcze zbędny kod od X-komu? Jakby ktoś przesłał na priv:)

Edytowane przez thx87

Opublikowano

Kupione  #teamxbox   #spencerkrul  #3zielonyraj  #23nadstudiówfirstparty  #napotężniejszynajszybszy 

Opublikowano
  • Autor

Widać że coreowi gracze składają preordery bo zdecydowaną większą popularnością cieszy się Series X i mało kto kupuje eskę. Ciekaw jestem. Jak rozłoży się się to za jakiś czas

Opublikowano

A ja spokojnie na premierę pójdę do sklepu i zaloze się ze konsole będą bez szajby na preordery jakieś

Opublikowano

I spokojnie będzie można wziąć z półki a tu będą narzekać że im preordery nie przychodzą w premierę :-) jest tu ktoś kto bierze eske ?

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano
6 minut temu, Banan91PL napisał:

A ja spokojnie na premierę pójdę do sklepu i zaloze się ze konsole będą bez szajby na preordery jakieś

Dokładnie tak. To nie PlayStation.

Opublikowano
4 minuty temu, Banan91PL napisał:

Oczywiście że będą bo po pierwsze w Polsce Xbox jest bardzo niszowym sprzętem a po drugie z tego co widzę na różnych grupach to bardzo dużo osób złożyło preordery w wielu miejscach żeby mieć pewność odbioru 10 listopada także zakładam że Xów u nas będzie pełno na półkach. Zresztą zobaczcie jaka szajba na zachodzie. Amazon wyprzedał wszystko w 20min, w Niemczech czy UK też zeszło na pniu a u nas w Sonytalibanie Komputronik ma jeszcze 492 sztuki, w innych sklepach chyba też jeszcze można zamawiać. 

Opublikowano
15 minut temu, Ma_niek napisał:

I spokojnie będzie można wziąć z półki a tu będą narzekać że im preordery nie przychodzą w premierę :-) jest tu ktoś kto bierze eske ?

Miałem brać... ale finalnie poszedł XSX :)

Opublikowano

Z xboxem w polsce to faktycznie moze nie byc problemu z kupnem z polki w dzien premiery, ale po tych jajach z ps4 to jednak wole zaplacic i odebrac jak czlowiek a nie sie szarpac pozniej bo jednak sie nerdy obudza na premiere ze sony im kutasa do dupy chce zapakowac bez mydla

Opublikowano

Już nie przesadzajcie z tym ze Xbox to jest „bardzo niszowy produkt”, to nie jest jakiś audiofilski sprzęt dostępny w salonach tylko konsola która od parunastu lat stoi obok Playstation w każdym sklepie elektronicznym. Jest mniej popularna i tyle, a nie niszowa tylko dlatego ze na Playstation jest szajba bez powodu.

to się z reszta może zmienić, dzięki takim głośnym ruchom jak wczoraj

Opublikowano

Głośne ruchy. Przecież janusz z sebikiem nawet nie wie co to Bethesda, na black friday/gwiazdkę i tak Ps5 będą brane w opór.