Gość lpcl Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 1 minutę temu, Banan91PL napisał: Sto złoty dla pracującej osoby to nie jest nie wiadomo ile a jeste trzeźwo myśląca osoba i wole na spokojnie kupić w sklepie na premierę albo później póki co mam xox i myśle ze jeszcze pociągnie A mi się nie chcę stać w sklepie w kolejce jeszcze w te covidy. Kurier dostarczy. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 Eee bez paniki ja sobie poczekam z peorderem...bo kufa nie wiem co brac ta sS mnie kusi a z drugiej sX ladniejszy. A moze wziaść Xa w all access i konkretny monitor do tego ach ciezkie jest zycie swiadomego gracza XDXD Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 1 minutę temu, kudlaty88 napisał: Eee bez paniki ja sobie poczekam z peorderem...bo kufa nie wiem co brac ta sS mnie kusi a z drugiej sX ladniejszy. A moze wziaść Xa w all access i konkretny monitor do tego ach ciezkie jest zycie swiadomego gracza XDXD Zależy czy jesteś komsolowym Januszem od gejpasa, czy świadomym Konsumentem? odpowiedź sobie sam. Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 A mi się nie chcę stać w sklepie w kolejce jeszcze w te covidy. Kurier dostarczy. Spokojnie nie będzie szajby ze ludzie będą w kolejkach stać póki co nawet nie ma żadnych dobrych gier na start puste gole konsole 1 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 Przede wszystkim ja zrobiłbym marketing ms po miastach, wywieszając w uj wielkie bannery z gamepassem i z liczbą gier, jaką sobie możesz pograć, ludzie już by zaczęli biec. Nie wiem czemu tak żałują hajsu na taki marketing. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 3 minuty temu, Banan91PL napisał: Spokojnie nie będzie szajby ze ludzie będą w kolejkach stać póki co nawet nie ma żadnych dobrych gier na start puste gole konsole Nawet nie chodzi o to tylko jakoś mam farta i zawsze jakieś kolejki są jak jestem w tych marketach. Cytuj
chmura 16 Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 Xbox znowu dostepny na stonie microsoftu, nawet reklame wypuscili z ktorej sie dowiedzialem. Pierwsza konsola kupiona na premiere i do tego w preorderze 2 Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 9 minut temu, Faka napisał: Przede wszystkim ja zrobiłbym marketing ms po miastach, wywieszając w uj wielkie bannery z gamepassem i z liczbą gier, jaką sobie możesz pograć, ludzie już by zaczęli biec. Nie wiem czemu tak żałują hajsu na taki marketing. Ludzie nie pobiegną nawet jak nas zasypią info z każdej strony. Każdy komu tłumaczyłem zasady funkcjonowania gamepassa pytał czy dostajemy te gry na własność. Ludzie wolą wydać 250zl i mieć tą pewność, że nikt im tego nie odbierze. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 (edytowane) 2 minuty temu, Dud.ek napisał: Ludzie nie pobiegną nawet jak nas zasypią info z każdej strony. Każdy komu tłumaczyłem zasady funkcjonowania gamepassa pytał czy dostajemy te gry na własność. Ludzie wolą wydać 250zl i mieć tą pewność, że nikt im tego nie odbierze. Chyba nie wiesz po ile teraz gry będą kosztowały? Z resztą, gry w cyfrze to żadna własność jak kupujesz, tylko korporacji, niestety. Edytowane 22 września 2020 przez Faka Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 17 minut temu, chmura napisał: Xbox znowu dostepny na stonie microsoftu, nawet reklame wypuscili z ktorej sie dowiedzialem. Pierwsza konsola kupiona na premiere i do tego w preorderze Ale kupić można tylko 1 szt. na konto. Cytuj
chmura 16 Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 A to sie jakos stackuje? Poloze jedna na druga i beda 24 teraflopy Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 2 minuty temu, chmura napisał: A to sie jakos stackuje? Poloze jedna na druga i beda 24 teraflopy Taka uwaga dla januszy biznesu chcących nabyć więcej sztuk. BTW ładne zdjęcie a awatarze. Cytuj
Elitesse 380 Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 Wygląda na to, że sklepy nie wyczerpały możliwości przyjmowania pre-orderów. Przynajmniej nie widzę takich doniesień medialnych jak w przypadku ps5. Jestem ciekaw z czego to wynika - mniejszej popularności xboxa w PL czy jego większej ilości zapewnionej do sklepów. Cytuj
kendzikk 117 Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 Stawiam na drugą opcje. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 „Playstation to Playstation.” Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 Oczywiste, że się ludzie rzucili po konsolę sony, połowa ludzi dalej nie wie co to gamepass i po co to komu. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 1 godzinę temu, Elitesse napisał: Wygląda na to, że sklepy nie wyczerpały możliwości przyjmowania pre-orderów. Przynajmniej nie widzę takich doniesień medialnych jak w przypadku ps5. Jestem ciekaw z czego to wynika - mniejszej popularności xboxa w PL czy jego większej ilości zapewnionej do sklepów. Nikt raczej z tego powodu płakał nie będzie, zawsze mogą przerzucić nadmiar do innego regionu. Cytuj
benito82pl 198 Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 Boshe jeszcze 49 dni czekania.. Jak żyć 1 Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 2 hours ago, Moldar said: Oczywiste, że się ludzie rzucili po konsolę sony, połowa ludzi dalej nie wie co to gamepass i po co to komu. Połowa i tak gra tylko w Fifę i GTA. Ewentualnie CoD. Mam paru takich znajomych. Jak jednego namówiłem na zakup RDR2, to nawet nie skończył prologu i wrócił do Fify. Co do tematu - jeszcze parę tygodni temu w ogóle nie miałem hype, ale ostatecznie X zamówiony. Gdyby gry nie były kompatybilne, to jeszcze długo ogarniałbym backlog, ale tak to nie ma na co czekać. Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 Zlozenie preordera zakoczylo sie u hamburgerow kompletnym failem. No nic, mam dobrego pc to bedzie grane Cold War w listopadzie Cytuj
Elitesse 380 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 8 godzin temu, lpcl napisał: Nikt raczej z tego powodu płakał nie będzie, zawsze mogą przerzucić nadmiar do innego regionu. Może w M$ Polska ktoś uroni kilka łez ale na dłuższą metę może mieć to przełożenie na zmniejszenie zainteresowania naszym rynkiem przez M$ co może skutkować brakiem dobrych lokalizacji czy późniejszym wprowadzaniu nowych usług do PL. Gdybyśmy znali bardziej szczegółowe dane to łatwiej byłoby budować swoje opinie nt. popularności konsol w Polsce. Dziwne, że żadna redakcja branżowa się jeszcze tym nie zajęła. Cytuj
MaZZeo 14 183 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 Gorzej niż w tej generacji na pewno nie będzie. Cytuj
tedi007 640 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 3 godziny temu, ASX napisał: Siedziba Xboxa po tej informacji: Cytuj
iluck85 2 922 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 Problemem jest tez fakt, ze kilka dni później uderza Sony ze swoją konsola. Jakby była różnica roku jak przy 360/ps3, było by lepiej. Mniejszość stać na zakup w jednym miechu 2 konsol. Nie ma się co oszukiwać, większość wybierze PlayStation. Tak już jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi