Pawliko 6 Opublikowano 24 września 2020 Opublikowano 24 września 2020 A jak to jest, gdy mam ultimate do września przyszłego roku, to gdy wezmę all access, to ultimate z automatu przedłuży mi się o dwa lata do września 2023? Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 24 września 2020 Opublikowano 24 września 2020 3 minuty temu, Pawliko napisał: A jak to jest, gdy mam ultimate do września przyszłego roku, to gdy wezmę all access, to ultimate z automatu przedłuży mi się o dwa lata do września 2023? Yep, tylko nie moze przekroczyc okresu 3 lat/36 miechow. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 24 września 2020 Opublikowano 24 września 2020 5 minut temu, Pawliko napisał: A jak to jest, gdy mam ultimate do września przyszłego roku, to gdy wezmę all access, to ultimate z automatu przedłuży mi się o dwa lata do września 2023? Dostaniesz kod na 2 lata gpu. Max to 3 lata, czyli jak obecnie masz abonament na wiecej niz rok, to poczekaj z wbiciem. Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 24 września 2020 Opublikowano 24 września 2020 W dniu 23.09.2020 o 11:34, Mantis napisał: Dzisiaj jednak zamówiłem w RTV Euro AGD wraz z Assassynem, Dają asasyna w pudle czy w formie kodu? Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 24 września 2020 Autor Opublikowano 24 września 2020 1 minutę temu, Jeez_PS napisał: Dają asasyna w pudle czy w formie kodu? w pudle 1 Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 24 września 2020 Opublikowano 24 września 2020 3 godziny temu, Jeez_PS napisał: Dają asasyna w pudle czy w formie kodu? W sumie niemal na 99% jestem pewien, że dają normalnie pudełko z grą, bo wypowiadają się o tym jako zestaw, plus na zdjęciach pokazują pudełko z grą. Cytuj
Elitesse 378 Opublikowano 24 września 2020 Opublikowano 24 września 2020 4 godziny temu, 20inchDT napisał: Dostaniesz kod na 2 lata gpu. Max to 3 lata, czyli jak obecnie masz abonament na wiecej niz rok, to poczekaj z wbiciem. To zmienia postać rzeczy. Wiadomo coś więcej jak długo ważny jest ten kod? Mam już prawie trzy lata GPU ale jakbym mógł tyle poczekać z jego wykorzystaniem to może skusiłbym się na nextgena wcześniej niż zakładałem. Myślałem, że sprzęt będzie sprzedawany z już automatycznie dodanym GPU. 35 minut temu, Mantis napisał: W sumie niemal na 99% jestem pewien, że dają normalnie pudełko z grą, bo wypowiadają się o tym jako zestaw, plus na zdjęciach pokazują pudełko z grą. Najprościej byłoby tam przedzwonić albo napisać Ja jak kupowałem xboxa z bodajże z dwoma grami z serii Battlefield to się na tym srogo przejechałem. Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 24 września 2020 Opublikowano 24 września 2020 Przy XOne często były zestawy, że już na pudełko konsoli było widać jakie są gry w zestawie, wtedy zawsze one były w formie kodu. Przy PS4 normalnie dawali gry w pudełkach. Teraz jednak jest oryginalne pudełko od konsoli i osobno fotki pudełka gry. Więc myślę, że jednak gra będzie osobno. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 24 września 2020 Opublikowano 24 września 2020 3 godziny temu, Mantis napisał: Przy XOne często były zestawy, że już na pudełko konsoli było widać jakie są gry w zestawie, wtedy zawsze one były w formie kodu. Przy PS4 normalnie dawali gry w pudełkach. Teraz jednak jest oryginalne pudełko od konsoli i osobno fotki pudełka gry. Więc myślę, że jednak gra będzie osobno. Xbox Polska potwierdził ze to wersja fizyczna AC 1 Cytuj
izon 995 Opublikowano 26 września 2020 Opublikowano 26 września 2020 Cześć, można jeszcze jakoś wyrwać zniżkę w xkomie? Wlaśnie podjąłem decyzję, że biorę droższego X-a i akurat by było na gamepassa:D Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 26 września 2020 Opublikowano 26 września 2020 42 minuty temu, izon napisał: Cześć, można jeszcze jakoś wyrwać zniżkę w xkomie? Wlaśnie podjąłem decyzję, że biorę droższego X-a i akurat by było na gamepassa:D PW Cytuj
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 26 września 2020 Opublikowano 26 września 2020 W którym sklepie jest preorder z asasynem? W xkomie jest golas? Cytuj
BatataPl 12 Opublikowano 26 września 2020 Opublikowano 26 września 2020 Godzinę temu, MYSZa7 napisał: PW Jak coś również mam podziele się Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 26 września 2020 Opublikowano 26 września 2020 39 minut temu, nieobchodzimnieto napisał: W którym sklepie jest preorder z asasynem? W xkomie jest golas? https://www.mediaexpert.pl/gaming/xbox-series-x/konsole/konsola-xbox-series-x-assassins-creed-valhalla Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 26 września 2020 Opublikowano 26 września 2020 (edytowane) Kupilem 3 lata golda + ultimate Czy na PC musze kupic oddzielnie i czy to konto dziala na obu? Szykuje sie na AoE3 Edytowane 26 września 2020 przez Welna Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 września 2020 Opublikowano 26 września 2020 eee, wiesz w ogóle co wchodzi w skład ultimate? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 26 września 2020 Opublikowano 26 września 2020 Wiesz jakbym ogarnial to bym nie pytal Czy na pc i xbox hest jedno konto? Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 września 2020 Opublikowano 26 września 2020 Na pc trzeba założyć drugie konto i tam też kupić ultimate. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 26 września 2020 Opublikowano 26 września 2020 5 minutes ago, Welna said: Wiesz jakbym ogarnial to bym nie pytal Czy na pc i xbox hest jedno konto? Ultimate daje gamepass na konsolę i PC. Dodatkowo Live na konsoli. PC i Xbox korzysta z tego samego konta. Achievmenty idą na Twoje jedno konto. 1 Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 26 września 2020 Opublikowano 26 września 2020 Ktoś jeszcze brał Series X w RTV Euro AGD jako preorder za 100zł? Myślę nad ratami, dlatego zdecydowałem się na takie rozwiązanie, chociaż system z jakimś kodem rabatowym wydaje się dziwny. Mam nadzieje, że nie będzie jakiś problemów. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 27 września 2020 Opublikowano 27 września 2020 7 godzin temu, marcin33 napisał: Ktoś jeszcze brał Series X w RTV Euro AGD jako preorder za 100zł? Myślę nad ratami, dlatego zdecydowałem się na takie rozwiązanie, chociaż system z jakimś kodem rabatowym wydaje się dziwny. Mam nadzieje, że nie będzie jakiś problemów. Ja brałem. Nie widzę problemu z tym rozwiązaniem. Stówkę odliczą Ci przy premierze, resztę na raty i nara. Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 27 września 2020 Opublikowano 27 września 2020 (edytowane) Ja również zdecydowałem się na RTV Euro AGD, właśnie z uwagi na rezerwację za 100, do premiery sporo czasu a wolałem nie wykładać pełnej kwoty. Tym bardziej że to będzie mój pierwszy Xbox. Reszta przy kasie w sklepie... chyba że się będą upierać przy przelewach. Mam już GPU na prawie dwa lata, jest tam trochę tytułów z mojej kolejki do ogrania. Mam teraz ps4, wcześniej PS3 ale na trójce mało grałem... przegrywała z PC. Peceta do gier nie mam już, PS4 też się pozbędę, zostały dwa eksy do ogrania i zobaczymy czy będę zadowolony. Szczerze przyznam że po zapowiedzi wydania Football Managera na klocka trochę się jaram, przy każdej odsłonie mam po 100 godzin uzbierane. Gra na padzie rozwalonym na łóżku między poduchami przed TV to może się udać. Oby wycięli te bzdetne interakcje z mediami i nieco uprościli rozgrywkę, tęsknię za surowymi championship managerami, najwięcej frajdy dawały. Edytowane 27 września 2020 przez Dalhi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi