Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

Featured Replies

Opublikowano

Panowie bo raczej wezmę XSX na premierę. Powiedzcie mi bo nie śledzę tematu. Ten abonament to będzie tylko w ME? Będzie on od premiery? To będzie jakaś forma umowy czy co?

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 197,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zazwyczaj nie odpisuje na głupie posty tylko daje minusa, ale typie zrozum ze to forum konsolowe gdzie nawet 30latkowie jaraja się premiera nowych konsol jakby znów mieli te naście lat,   Ni

• U mnie miało miejsce grube wejście jak na wieloletniego fana Playstation     

Opublikowano

Xbox All Access będzie tylko w Media Expert. Raty na 24 miesiące. 

Opublikowano

A to nie, nie chcę ratek.

Na początku chciałem wziąć PS5 za gotówkę, a XSX na abonament, bo mam trochę zaległości z Xone (sprzedałem w połowie generacji), do tego dużo nowego dobra w GP.:xboss:

No ale Sony robi to tragicznie. Wrócę do niej jak coś się tam zacznie dziać. 

Opublikowano

Ale co zmienia nazewnictwo? Abonament płacisz w ratach, 24 miesiące i jedna stała kwota :nosacz:

Opublikowano

All Access to właśnie raty + abonament w pakiecie masz, te ultimate gamepass ot co, tylko tyle i aż tyle.

Opublikowano

Szkoda tylko, ze Xbox Polska dogadał się tylko z jednym sprzedawca. Ale cóż, z Media mam dobre doświadczenia wiec nie jest zle. 

Opublikowano
13 minut temu, Voytec napisał:

NiTo nie chcesz rat a abonament tak? Przecież to na to samo wychodzi. 

Nie no nie chcę żadnych umów na konsole :sapek:

Myślałem jedynie o tym w kontekście jakbym brał także PS5 od początku. No ale dziś się już finalnie przekonałem, że nie rozpocznę 9generacji z Sony.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Dobra preorder w Euro za 100 złożony. Idealnie Forza Horizon, Ori2, dobro z GP, konsola idealnie na „długi weekend”, do tego nie trzeba u Niemca w MM kupować. IDEALNIE :banderas:

Opublikowano

Tylko pamiętajcie, że jak się wchodzi do zielonych to jest kulturka i trzeba buty zdjąć przed progiem ;)

Opublikowano

Nowi biorą udział w gangbangu gnasherami na koniec rundy.

Opublikowano
9 minut temu, 20inchDT napisał:

Nowi biorą udział w gangbangu gnasherami na koniec rundy.

Zaryzykuje stwierdzeniem że Xboxa miałem zanim dowiedziałeś się co to Microsoft :D

Opublikowano

xD Bo 4 roda już nie miałem pieniędzy naprawić a potem kupiłem rok później PS3. 

Ja jestem w tym gronie graczy których wczesna awaryjność X360 od konsoli odrzuciła. 

Opublikowano

Ja już w 2004 grałem na pierwszym Xboksie w SSX 3 i CMR 4 :lapka:

Opublikowano
51 minut temu, balon napisał:

Dobra preorder w Euro za 100 złożony. Idealnie Forza Horizon, Ori2, dobro z GP, konsola idealnie na „długi weekend”, do tego nie trzeba u Niemca w MM kupować. IDEALNIE :banderas:

Jak zazdroszczę tym, którzy jeszcze nie grali w Ori2.. unikatowe doświadczenie :banderas:. I pewnie jeszcze bedzie upgrade na XSX :fsg:

Opublikowano
26 minut temu, Voytec napisał:

xD Bo 4 roda już nie miałem pieniędzy naprawić a potem kupiłem rok później PS3. 

Ja jestem w tym gronie graczy których wczesna awaryjność X360 od konsoli odrzuciła. 

Kurcze 2 pierwsze xboxy łącznie 3 rody .Dopiero na koniec chyba ostatnie dwa lata 3 konsola Slimka która do premiery ps4 żyła.

Powiem szczerzę wkurzyło mnie to strasznie ale nigdy nie miałem dość bo widziałem w tym mase zabawy.

A co będzie jak ta generacja nowa zawiedzie na starcie ;) ?

Opublikowano

fajnie ze bedzie nas coraz wiecej, mam nadzieje ze bedziemi mielic locudsty z gnashera :lapka:

Opublikowano

10.11 to obowiązkowa forumkowa partyjka w Gears 5 na nowych konsolach z nowy kolegami :)

Opublikowano
Najpierw wyścig w FH4 :shotgun::banderas:

Jak za starych dobrych czasów z DC na ps4 ;). Exclusivy wyścigowe xbossa i community wielkości tego z ps4. To będą dobre czasy.
Wreszcie dotychczasowe klapy zobaczą skok jakościowy w obcowaniu ze sprzętem elektronicznym wysokiej klasy. Ja przeżyłem spory szok jak wymieniłem premierową ps4 na XOX ponad 2 lata temu i cieszę się z obecnego obrotu sprawy, bo jedyne czego mi brakowało, to większego ruchu na forum xboxowym.
Opublikowano

Ja będę przesiadał się z PS4 fat na XSX więc prawdpodobnie przeżyję szok. Mam nadzieję, że konsola będzie do odbioru 10 listopada w Xkom. Obawiam się, że może jednak konsol zabraknąć, a nie wpłaciłem kasy więc tracę pierwszeństwo.