Opublikowano 1 października 20204 l 11 minut temu, Czoperrr napisał: Ja będę przesiadał się z PS4 fat na XSX więc prawdpodobnie przeżyję szok. Mam nadzieję, że konsola będzie do odbioru 10 listopada w Xkom. Obawiam się, że może jednak konsol zabraknąć, a nie wpłaciłem kasy więc tracę pierwszeństwo. Nie zabraknie + w XKom nic nie trzeba wpłacać. Wczoraj pytałem jak to wygląda, to liczy się kolejność zamówień. Nie chcą przedpłaty.
Opublikowano 1 października 20204 l Tylko janusze od plejstejszyn coraz bardziej interesują sie xboxem, więc nie ma pewności co do dostępności. Jakoś nie wierzę by MS puscił na nasz rynek jakieś ogromne ilości konsol. Edytowane 1 października 20204 l przez Michał102
Opublikowano 4 października 20204 l Panowie i panie czy ktoś zamówił Series S czy jestem jednym z niewielu którzy przygarną skróta??
Opublikowano 4 października 20204 l 5 minutes ago, shy4 said: Panowie i panie czy ktoś zamówił Series S czy jestem jednym z niewielu którzy przygarną skróta?? Series S są podobno sporo mniej popularne. Ja będę brał series X, ale po premierze, jak normalnie z półki da się wziąć. Edytowane 4 października 20204 l przez C1REX
Opublikowano 4 października 20204 l 3 minutes ago, C1REX said: Series S są podobno sporo mniej popularne. Ja będę brał series X, ale po premierze, jak normalnie z półki da się wziąć. Mój plan to był preorder PS5+PS5Digital+SeriesX+SeriesS. Z przyczyn niezależnych ode mnie skończyłem z 3ma preorderami standardowego ps5 i SeriesX oraz SeriesS. Jedno PS5 zatrzymuję, jedno odstąpiłem znajomemu a jedno odsprzedam. Z Series X zrezygnowałem zaraz po ogłoszeniu gier na premierę, Halo niet,Forza niet,Gears niet...to w co tu grać poza multiplatformami....?? Wiem że Series S jest mało popularne i będzie można sobie ze sklepu na luzaka w dniu premiery przytulić ale że zniżkami pracowniczymi 800zł zapłaciłem Series X pewnie kiedyś kupię jak wyjdzie ładna limitka i już coś naprodukują te 23 studia MS
Opublikowano 4 października 20204 l W dniu 30.09.2020 o 20:36, Shago napisał: Jak zazdroszczę tym, którzy jeszcze nie grali w Ori2.. unikatowe doświadczenie . I pewnie jeszcze bedzie upgrade na XSX Pewnie że będzie - 120fpsów Widziałem dziś promo na pudełko w RTV za 69zł i oczywiście zamówione
Opublikowano 4 października 20204 l Te 120fps tylko na Series X, czy na PC też? Jakoś nie mogę się zabrać za to Ori. Za to bawiłem się rewelacyjnie z Crackdown 3 jako jedna z dwóch osób na świecie chyba.
Opublikowano 4 października 20204 l Godzinę temu, Wredny napisał: Pewnie że będzie - 120fpsów Widziałem dziś promo na pudełko w RTV za 69zł i oczywiście zamówione łoj panie, korzystaj zawsze przy promkach z porównywarek. W ME, Avansie i Electro pl masz po 49 ziko https://m.ceneo.pl/90380003
Opublikowano 4 października 20204 l 20 minut temu, Luqat napisał: łoj panie, korzystaj zawsze przy promkach z porównywarek. W ME, Avansie i Electro pl masz po 49 ziko https://m.ceneo.pl/90380003 Dzięki za info - anulowałem w EURO i wziąłem w Avansie
Opublikowano 4 października 20204 l No to rozumiem, że dzielimy zysk na pół? Podać numer konta do przelania dyszki?
Opublikowano 4 października 20204 l Ciężko to nazwać zyskiem, no i nic z tego - za oszczędzone pieniądze kupię jakiś skromny wieniec na grób @YETI'ego
Opublikowano 4 października 20204 l 2 godziny temu, shy4 napisał: Panowie i panie czy ktoś zamówił Series S czy jestem jednym z niewielu którzy przygarną skróta?? Też zamówiłem.
Opublikowano 5 października 20204 l On 9/30/2020 at 11:00 PM, Marcin_wawa said: Jak za starych dobrych czasów z DC na ps4 . Exclusivy wyścigowe xbossa i community wielkości tego z ps4. To będą dobre czasy. Juz szykuje jakiś turniejik.
Opublikowano 6 października 20204 l Wczoraj zrobiłem zamówienie na XSX i teraz pytanie bo obecnie gram po kablu na ps4 do tego nowego pada muszę kupić tą przejściówkę na przewodowe słuchawki czy już w tych nowych jest wejście ?
Opublikowano 6 października 20204 l Jest wejście jack w padzie, chyba od czasu XOS.Ok dzięki za info mój ostatni Xbox to jeszcze za czasów kinecta [emoji28] i wypadłem z obiegu
Opublikowano 6 października 20204 l Ok dzięki za info mój ostatni Xbox to jeszcze za czasów kinecta [emoji28] i wypadłem z obiegu A słuchawki jakieś bezprzewodowe na bluetooth będą działać z nowym Xboxem ?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 6 października 20204 l W dniu 30.09.2020 o 23:00, Marcin_wawa napisał: Jak za starych dobrych czasów z DC na ps4 . Exclusivy wyścigowe xbossa i community wielkości tego z ps4. To będą dobre czasy. Wreszcie dotychczasowe klapy zobaczą skok jakościowy w obcowaniu ze sprzętem elektronicznym wysokiej klasy. Ja przeżyłem spory szok jak wymieniłem premierową ps4 na XOX ponad 2 lata temu i cieszę się z obecnego obrotu sprawy, bo jedyne czego mi brakowało, to większego ruchu na forum xboxowym. Dobra o(pipi)e was w FH 4
Opublikowano 6 października 20204 l Preorder na series X? Niekoniecznie, poczekam kilka miesięcy, znając M$ prędzej czy później wypuszczą jakieś fajne bundle, być może z exami, kto ich wie?
Opublikowano 6 października 20204 l Bundle już nie mają raczej sensu, skoro każdy ex będzie w GP na premierę.
Opublikowano 6 października 20204 l Po nowym roku beda bundle z grami i pewnie niższa cena...tak było z Xone
Opublikowano 6 października 20204 l Przecież już są bundle z grami, np. asasinem czy dirt5. Gra wychodzi za ok. 130zł.
Opublikowano 6 października 20204 l Bundle są, zgadza się, ale nie takie jak mnie interesują. Niech gawiedź przetestuje sprzęt na premierę, M$ poprawi co trzeba, a w następnym roku można brać Na razie standardowa eSka mi styknie. Edytowane 6 października 20204 l przez Andreal
Opublikowano 6 października 20204 l Ja wziąłem golasa bo mam w co grać ale z tego co patrzyłem najlepsze budle to z assassin's , zawsze można puścić na alledrogo .
Opublikowano 6 października 20204 l 42 minuty temu, shy4 napisał: Po nowym roku beda bundle z grami i pewnie niższa cena...tak było z Xone Ale porównanie. Konsola przed premiera była skazana na porażkę przez decyzje MS.