Opublikowano 18 października 20204 l 13 minut temu, iluck85 napisał: Wchodzę na euro czy Media Expert i nie widzę opcji rat. Widzę odbiór osobisty i wysyłka. Płatność karta, blikiem. Nie ma nigdzie opcji rat. to coś źle patrzysz
Opublikowano 18 października 20204 l Już mam w koszyku, jestem zalogowany, metoda platnosci. Nie mam rat online ani rat z doradca w sklepie. Dobra, teraz mam. Wczoraj patrzalem i nie było.
Opublikowano 18 października 20204 l Wziąłem też z EuroRTVAGD. Przynajmniej jedna konsola przyjdzie na premiere xD
Opublikowano 18 października 20204 l 1 minutę temu, iluck85 napisał: Już mam w koszyku, jestem zalogowany, metoda platnosci. Nie mam rat online ani rat z doradca w sklepie. A to dzwoń, z tego co widzę to codziennie są jakieś zmiany na stronie i kartach produktów, jeszcze tydzień temu nie trzeba było catpchy wpisywać przy logowaniu XD
Opublikowano 18 października 20204 l 2 godziny temu, Michał102 napisał: Patrząc jaką szajbe odwalają nasi ciemiężyciele, to mocno wątpliwe jest by sklepy były otwarte. Sam chciałem tak uczynić i po prostu kupić w sklepie w dniu premiery jak biały człowiek, ale chyba jednak zamówię wysyłkowo. Nie nastawiam się też, że dostanę konsolę w dniu premiery, bo 11go mamy święto, a sklepy to będą wysyłać pewno 10go. Jednak lepiej dostać konsolę kilka dni później niż wcale. Nie popadajcie w panikę bo siłownie zamknęli, najwyżej będą jakieś ogranicznia osób w sklepie i tyle.
Opublikowano 18 października 20204 l Brales te raty przez internet? Jak to w skrocie wyglada bo nigdy przez neta nie bralem. A duzo bardziej sie jednak oplaca wziac te raty z euro niz ten caly all acces
Opublikowano 18 października 20204 l 7 minut temu, Ma_niek napisał: Brales te raty przez internet? Jak to w skrocie wyglada bo nigdy przez neta nie bralem. A duzo bardziej sie jednak oplaca wziac te raty z euro niz ten caly all acces Wypisujesz normalnie wniosek o przyznanie kredytu, wszystkie dane, informacje o zatrudnieniu, robisz przelew zwrotny na złotówkę dla potwierdzenia tożsamości i voila. Kiedyś to jeszcze dzwonił konsultant z banku żeby to potwierdzić, teraz nawet nie dzwonili. Zgoda w minutę i nara Edytowane 18 października 20204 l przez Wooyek
Opublikowano 18 października 20204 l 7 minut temu, lpcl napisał: najwyżej będą jakieś ogranicznia osób w sklepie i tyle. To by nawet nie było złe, bo zamiast bić się o swoją sztukę z trzydziestoma typa, to byłoby do powalenia co najwyżej pięciu
Opublikowano 18 października 20204 l Brałem pierwszy raz na raty przez internet i naprawdę super sprawa kilkanaście minut i sprawa załatwiona
Opublikowano 18 października 20204 l 10 minut temu, Ma_niek napisał: Brales te raty przez internet? Jak to w skrocie wyglada bo nigdy przez neta nie bralem. A duzo bardziej sie jednak oplaca wziac te raty z euro niz ten caly all acces Tak jak @Wooyek napisał, cały myk polega na tym że automat sprawdza cie w BIKu jak nie masz jakiś przeterminowanych zobowiązań to na 99,9% wniosek zostanie rozpatrzony pozytywnie
Opublikowano 18 października 20204 l 5 minut temu, Michał102 napisał: To by nawet nie było złe, bo zamiast bić się o swoją sztukę z trzydziestoma typa, to byłoby do powalenia co najwyżej pięciu No nie wiem bo w tym przypadku nawalanka byłaby przed sklepem.
Opublikowano 18 października 20204 l Ale większa przestrzeń i lepiej ocenić zagrożenie Śmieszki śmieszkami, ale ciekaw jestem jak to będzie wyglądało. Nigdy nie brałem Xa na premierę w naszym pięknym kraju. Pierwszego klocka ściągałem od dojczów, 360 brałem sporo po premierze, a One'a olałem.
Opublikowano 18 października 20204 l 4 minuty temu, Michał102 napisał: Ale większa przestrzeń i lepiej ocenić zagrożenie Śmieszki śmieszkami, ale ciekaw jestem jak to będzie wyglądało. Nigdy nie brałem Xa na premierę w naszym pięknym kraju. Pierwszego klocka ściągałem od dojczów, 360 brałem sporo po premierze, a One'a olałem. W tym temacie to normalnie czuję się jak byśmy wrócili do czasów pewexów i nielegalnego ściągania sprzętu zza granicy. Myślę, że będzie dobrze bo tamte czasy mamy już za sobą.
Opublikowano 18 października 20204 l 1 godzinę temu, Figuś napisał: Tak jak @Wooyek napisał, cały myk polega na tym że automat sprawdza cie w BIKu jak nie masz jakiś przeterminowanych zobowiązań to na 99,9% wniosek zostanie rozpatrzony pozytywnie Jak masz najniższa krajowa i płacisz wynajem nie dostaniesz. Jak masz umowę na czas określony, a liczba rat jest dłuższa od umowy, tez nie dostaniesz.
Opublikowano 18 października 20204 l Bundle z asasynem klepnięty. Swoją drogą za(pipi)isty deal - 120zł za pudełkowego AC na premiere
Opublikowano 18 października 20204 l Ja tak mam na przykład. W sierpniu zmieniłem prace i mam umowe do końca listopada na minimalną krajową. Raty 10x0 w euro nie przeszły Musiałem wybecalować blika.
Opublikowano 18 października 20204 l 7 godzin temu, prz3mus napisał: Póki co jeszcze nie zawiodłem się na paczkomacie, będzie o 21 ale będzie, ostatnio nawet w sobotę dowożą paczuszki do skrzynek. U mnie też przez chwilę tak było, ale teraz przestali i w weekendy nie ma co oczekiwać paczki.
Opublikowano 18 października 20204 l 8 hours ago, MYSZa7 said: Też wątpię by zamknęli znowu sklepy, to byłby za duży cios.
Opublikowano 18 października 20204 l Zamówiłem w euro z gra. Nie wiem po co, bo dla mnie AC to rak. Może wikingowie coś zmienia, ale 130zl wychodzi chyba. Ciekawe czy dostanę 10 i czy przyjadą.
Opublikowano 19 października 20204 l Taka promka mi wyskoczyła na fejsie, tv i tak musze zmienic, opłaca sie to? https://www.mediaexpert.pl/lp,8405-lg-mocna-zagrywka?clickId=54499