A.L.I 9 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 (edytowane) Jeszcze z ciekawostek allegro zaktualizowało liczbę konsol i wygląda na to że będą mieć 300 sztuk A lockdown, oby żabek nie zamknęli bo mam tak odbiór Edytowane 26 października 2020 przez A.L.I Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 8 minut temu, eX4cT_PL napisał: w Anglii ludzie dostają mandaty jak kupują chipsy i wino a działy z ubraniami są pozamykane bo „to nie jest essential” z ciekawości spytam ale co stoją przy kasie i patrzą co ludzie kupują czy zaglądają do siatki? Cytuj
Elitesse 379 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 (edytowane) 30 minut temu, u55r napisał: To mogą być działania przed 1 listopada. Rząd podobno chce wprowadzić pełny lock down od soboty. Ale na premiere XBoxa nie będzie to miec większego znaczenia. Kto zamowil konsole będzie mieć zagwarantowany odbior. Markety jakos sobie z tym poradza. Zadowolenie klienta > pandemia. To byłoby ciekawe w kontekście tego, co mówili o tym, że nie stać nas na kolejny pełny lock down. Tego co było na wiosnę raczej nie mogą powtórzyć, bo gospodarka się wysypie. Swoją drogą dobry okres na premierę konsoli i kasowanie klientów po 369 zł za grę. Najlepiej w wersji cyfrowej up: pewnie jak ktoś się kręci to mają prawo wylegitymować i spytać po co łazi po dworze jak jest nakaz siedzieć w domu. W Polsce na początku roku miało być podobnie ale nie słyszałem o mandatach. Edytowane 26 października 2020 przez Elitesse Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 (edytowane) Bylem kilka dni temu w salonie X-kom u siebie z zapytaniem, czy musze cos wplacac, by zaklepac egzemplarz dla siebie na premiere. Gosc potwierdzil, ze na poczatku nie wolali zadatku w postaci 100, ale pozniej to zmienili. Nie byl pewny jak to ostatecznie bedzie wygladac, wiec na wszelki wypadek wydrukowal mi zlozone zamowienie w postaci proformy wraz z nr konta na ktore przelalem 149 zeta i 2000 platne przy odbiorze. Edytowane 26 października 2020 przez bebbop Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 Dzwoniłem właśnie do Xkom i kobieta powiedziała mi, że mam konsolę zagwarantowaną na dzień premiery bo realizują zamówienia chronologicznie. Moje jest z 24 września - nic nie wpłacałem i odbiór mam w salonie. Obecnie proszą o wpłacenie 100zł przy nowych zamówieniach aby zagwarantować sobie odbiór w pierwszej puli. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 (edytowane) 53 minuty temu, messer88 napisał: z ciekawości spytam ale co stoją przy kasie i patrzą co ludzie kupują czy zaglądają do siatki? Regały są przykryte folia ale niektórzy widocznie ta folie zrywają. https://uknews.pl/walijczykom-zabrania-sie-kupowania-nieistotnych-produktow-w-supermarketach/?fbclid=IwAR3fyRhrLDp2HjAwVH_aXnvBailSRBxf0Cn0LaJwqCgXmFwVqoN1E8hRCWg Edytowane 26 października 2020 przez eX4cT_PL Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 Premier i prezydent apelują aby 1 listopada we wszystkich świętych zamiast łazić po cmentarzach to zostać w domach. Ale wygląda na to że im sam apel nie wystarczy i ma pomóc ten lock down. O ile go wprowadzą to wydaje mi się że nie może trwać dłużej jak cały tydzień od soboty 31 października do maksymalnie następnego poniedziałku 9 Listopada. A premiera w sklepach akurat 10. Chyba że faktycznie jak piszę eX4cT jestem optymistą 1 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 Ciekawe kto te wrzuty robi o pełnym lockdownie? IMO jeżeli sytuacja jakoś dramatycznie nie pogorszy się np. do poziomu 20 tys. dziennie to sklepów nie pozamykają. Mówili już, że u nas tak ok. 10 tys. dziennie max może być bo powyżej to padaka jeżeli chodzi o służbę zdrowia. Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 Po okupancie można się wszystkiego spodziewać, zadłużeniem się nigdy nie przejmowali najwyżej sprzedadzą składki emerytalne naszych wnuków, JP Morgan i to kupi. Cytuj
kaktusr 32 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 Patrząc na to jak to wszystko działa obstawiam że za tydzień będzie po 30tyś przypadków dziennie, ludzie którzy mają potwierdzonego covida rpzez badanie w szpitalu czekają dwa dni na teleporadę która skieruje jego sprawę do sanepidu lub nie a wtym czasie "jak pan może to proszę siedzieć w domu" Autentyk, nie Ja Teraz pytanie z innej beczki : Zamówiłem Sexa z Euro 16.10, co prawda nie płaciłem preodera tego 100zł tylko odrazu całą sumę, później czytam że zapłacenie 100zł gwarantuje konsole, ale płacisz np teraz całość...Trochę to głupie...dostawę niby mam na 10.11.. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 54 minuty temu, u55r napisał: Premier i prezydent apelują aby 1 listopada we wszystkich świętych zamiast łazić po cmentarzach to zostać w domach. Ale wygląda na to że im sam apel nie wystarczy i ma pomóc ten lock down. O ile go wprowadzą to wydaje mi się że nie może trwać dłużej jak cały tydzień od soboty 31 października do maksymalnie następnego poniedziałku 9 Listopada. A premiera w sklepach akurat 10. Chyba że faktycznie jak piszę eX4cT jestem optymistą w Irlandii wprowadzili lockdown na 6 tygodni, tyle ze teraz to lockdown lockdownowi nie równy wiec nie wiadomo co zrobią w Polsce. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 (edytowane) 19 minut temu, eX4cT_PL napisał: w Irlandii wprowadzili lockdown na 6 tygodni, tyle ze teraz to lockdown lockdownowi nie równy wiec nie wiadomo co zrobią w Polsce. Ale taki pełny to Irlandia i Czechy czy ktoś jeszcze w EU się załapał? Coś tam gadają o Francji bo tam też lekki dramat i 50 tys. już mają. Edytowane 26 października 2020 przez lpcl Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 2 godziny temu, lpcl napisał: Ciekawe kto te wrzuty robi o pełnym lockdownie? IMO jeżeli sytuacja jakoś dramatycznie nie pogorszy się np. do poziomu 20 tys. dziennie to sklepów nie pozamykają. Mówili już, że u nas tak ok. 10 tys. dziennie max może być bo powyżej to padaka jeżeli chodzi o służbę zdrowia. Ale wiesz, że już prawie od tygodnia jest > 10k? Nawet przez weekend nie spadło poniżej 5 cyfr, a generalnie póki co tylko wypłaszcza się w pionie. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 W tym tygodniu na bank będzie 20k Cytuj
Bzduras 12 533 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 Dostał już ktoś mail z Media Markt? Niby mieli rozsyłać numery kont do zapłaty reszty kwoty za konsolę, ale coś ni widu, ni słychu. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 37 minut temu, tata_arek napisał: Ale wiesz, że już prawie od tygodnia jest > 10k? Nawet przez weekend nie spadło poniżej 5 cyfr, a generalnie póki co tylko wypłaszcza się w pionie. Dlatego zaczęli cisnąć z kolejnymi obostrzeniami. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 Jak tak was czytam to cieszę się, że zapłaciłem całość z góry i mam wybrany paczkomat. Gorzej jeżeli zrobią pełny lockdawn i nawet 300m do paczkomatu nie będę mógł wyjść a ja już sprzedałem prosiaka Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 34 minuty temu, eX4cT_PL napisał: W tym tygodniu na bank będzie 20k Bardziej interesujące jest to ile będzie w następnym tyg. bo kolejne restrykcje od soboty są. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 Czy wy już całkiem w paranoje nie wpadacie ? Jak zrobią lockdown to najwyżej w podróży między województwami by się nie przemieszczać na większe odległości . Radzę wyłączyć tv i odetchnąć świeżym powietrzem. 1 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 1 minutę temu, SG1-ZIELU napisał: Czy wy już całkiem w paranoje nie wpadacie ? Jak zrobią lockdown to najwyżej w podróży między województwami by się nie przemieszczać na większe odległości . Radzę wyłączyć tv i odetchnąć świeżym powietrzem. Faktycznie ludzie zaczynają panikować jakby co najmniej stan wojenny wprowadzali. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 Po naszym rządzie można się wszystkiego spodziewać Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 Premiery nextgenów odwołane u nas 1 Cytuj
iluck85 2 913 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 Gadka o lockdownie się przewija odkąd kobiety wyszły na ulice- to takie zamknięcie mordy na krótko. Ot co... Jak zrobią lockdown to większość interesów się może pozamykać. Fryzjerka mi już mówiła tydzień temu, jak zrobią powtórkę z rozrywki, to już nie wstanie. Obserwujcie kościół. Jak zamkną ten przybytek, to wtedy będzie coś na rzeczy. A jak ktoś ma odbiór osobisty, a faktycznie zamkną, to wtedy centralny magazyn danego sklepu (sieciówki) będzie wysyłać kurierem/inpostem. Ja mam kuriera, pytanie czy sklep będzie miał tyle konsol i czy dostanę 10. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 Co to za plotkowanie o lockdownie? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 11 minutes ago, 20inchDT said: Co to za plotkowanie o lockdownie? Spoiler https://biznes.wprost.pl/gospodarka/10380773/od-piatku-kolejny-lockdown-jest-taki-pomysl-wszystko-zalezy-od-ilosci-zachorowan.html 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi